לורד 13 וטל 18 היקרות!!!

koralv

New member
לורד 13 וטל 18 היקרות!!!

בתור חברה קרובה שליוותה אתכן לאורכו של ההריון[בעיקר באופן ישיר עם ורד,ובעקיפין עם טל] שולחת אני אליכן חיבוק חזק ,ותומך,ומאחלת לכן שכמו שהתמודדתן יפה עד לרגע כואב ומאכזב זה,שלא תאבד לה התקווה גם בהמשך. ההתמודדות איננה קלה,אך אם תעמדו אחת לצידה של השניה,תתגברו על האובדן. וביחד מחושלות יותר תצעדו לעבר הניסיון הבא. כמו שבהפתעה רבה השגתן את ההריון על הניסיון הראשון,אני מאמינה שעוד צפויות לכן הפתעות נוספות ושלמות ביצירתו של האוצר. קחו לכן את הזמן,לעקל ולעבד את שקרה,ואז בראש מורם תמשיכו הלאה להמשכה של המשימה. כידוע,בטיפולים מהסוג הנל,תקלות כאלו קורות וטוב שבשלב כה מוקדם. שולחת לכן נשיקות ומחזקת אתכן מכאן. בהצלחה .

עָנת

New member
../images/Emo10.gif

מצטערת לשמוע שההריון נפל
תהיו חזקות

mondani5

New member
ורד וטל יקירות!

לא יצא לי להיות כאן יומיים ואני מצטערת לשמוע שההריון הסתיים,זה רגע קשה ,אבל תמשיכו הלאה,ראו את החיוב שנקלטתם מיד בפעם הראשונה,ליבי אתכם אירית

מירבי*

New member
../images/Emo24.gifורד וטל

הסיום המכאיב של ההריון הזה קשה ומאכזב. תנו לעצמכן את הזמן הדרוש כדי להתאבל על ההריון הזה ואז תרגישו בשלות להתחיל בטיפול הבא. מחבקת אתכן ויודעת שיהיה טוב.

ורד וטל ../images/Emo142.gif

אני קוראת כאן כל יום , הפורום הזה הוא חלק ממני ! עצוב היה לי להבין ממה שכתוב שההריון הסתיים . בתור אחת שעברה חוויה כזו , אני מכירה את הכאב ואת האכזבה הגדולים שמלווים את העניין. ממה שהבנתי ההריון היה "צעיר", לא שזה עושה את העניין יותר קל , אבל, אני עברתי את ההפלה בשבוע 18 וזה כבר ממש ממש הריון מתקדם עם כל מה שמשתמע מכך. אני יכולה להמליץ מתוך מה שעבר עלי, שהדבר הכי טוב שעשיתי הוא לחזור למחרת ההפלה לעבודה , זה מה שהציל אותי מלשקוע לתוך זה . ושוב אני יודעת שזה לא "מעודד" אבל עדיף שזה נגמר בשבוע מוקדם יחסית מאשר לסחוב עוד ועוד כשזה לא נועד כנראה להישאר.. יבואו ימים טובים וזה בטוח !!! צריך רק להאמין !!!!! שבוע טוב שיהיה

ורד13

New member
תודה על הניחומים והתמיכה

מאוד עצוב לנו. מאידך מלאי תודה לטל על היוזמה, האחריות, והמאמץ. היא הייתה פשוט נהדרת. שנשמע בשורות טובות.

miss lula

New member
מחזיקות אצבעות לסבב הבא

הצטערתי מאוד לשמוע שההריון נגמר. אנחנו מחזיקות אצבעות שתצליחו במהרה בסבב הבא. אלי

למעלה