.......... Were are you Mr Killjoy!!!!!!!!!!! Na na na na na cooling Mr killjoy.......
מ מיקי ברקת New member 23/5/07 #11 .......... Were are you Mr Killjoy!!!!!!!!!!! Na na na na na cooling Mr killjoy.......
S stu from scream New member 19/5/07 #1 לורדי בFangoria ! כפי שאפשר לראות בתמונה,יש פרסומת לדיסק של Lordi במזגין האימה הכייי נחשב בעולם -Fangoria האמריקאי. מעניין אם האמריקאים אהבו את השירים
לורדי בFangoria ! כפי שאפשר לראות בתמונה,יש פרסומת לדיסק של Lordi במזגין האימה הכייי נחשב בעולם -Fangoria האמריקאי. מעניין אם האמריקאים אהבו את השירים
W who am i1 New member 19/5/07 #2 ההופעות שלהם בארה"ב היו מפוצצות באנשים אז אני חושב שהאמריקאים אהבו את לורדי. הם באמת נמצאים בכל מקום ממתי העיתון? מעניין אם פרסמו עליהם בעקבות זה שהם באו לארה"ב להופיע
ההופעות שלהם בארה"ב היו מפוצצות באנשים אז אני חושב שהאמריקאים אהבו את לורדי. הם באמת נמצאים בכל מקום ממתי העיתון? מעניין אם פרסמו עליהם בעקבות זה שהם באו לארה"ב להופיע
T TillsWIFE New member 20/5/07 #3 ../images/Emo45.gif תודה על הבאת הידיעה../images/Emo70.gif אתה יודע באמת ממתי הגיליון הזה? או שזה פירסום גורף בכל גיליון?
../images/Emo45.gif תודה על הבאת הידיעה../images/Emo70.gif אתה יודע באמת ממתי הגיליון הזה? או שזה פירסום גורף בכל גיליון?
S stu from scream New member 20/5/07 #4 לא, העיתון הוא מסוף חודש אפריל [זה יוצא כל סוף חודש,ככה שהגיליון הזה הוא הכי חדש]
מ מיקי ברקת New member 20/5/07 #6 ............. טוב... בגלל שאני חדשה אני לא יודעת איזה וכמה סרטים לורדי כבר הוציאו, בבקשה תגידו לי.....
............. טוב... בגלל שאני חדשה אני לא יודעת איזה וכמה סרטים לורדי כבר הוציאו, בבקשה תגידו לי.....
W who am i1 New member 21/5/07 #8 The Kin זה הראשו שלהם והם עוד מוציאים את השני אם את רוצה לראות את הראשון יש אותו בטגליינס בחלקים חלקים כל פעם אני מעלה חלק אחר לפורום ואז את יכולה לעקוב ולראות הוא באנגלית עם כתוביות לפינית זה הגרסה היחדיה שיש בyoutube
The Kin זה הראשו שלהם והם עוד מוציאים את השני אם את רוצה לראות את הראשון יש אותו בטגליינס בחלקים חלקים כל פעם אני מעלה חלק אחר לפורום ואז את יכולה לעקוב ולראות הוא באנגלית עם כתוביות לפינית זה הגרסה היחדיה שיש בyoutube
מ מיקי ברקת New member 20/5/07 #7 שני דברים שאני אוהבת אבל הם לא קשורים ....... http://www.youtube.com/watch?v=JgaRsBTT3HU
מ מיקי ברקת New member 23/5/07 #12 מצאתי... מצאתי זה קשור בכך שגם בסרט וגם בשיר יש מפלצות אדם...... למרות שהם לא אותו דבר