לוק נוקי!! זה אני לכל הנימפומנים
N nerissa New member 23/4/04 #13 מותק.. כאלה מתנות אני קודם בודקת בעצמי.. ולא בטוח שיישאר משו לזוד אחרי שאני אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. <3 דקות מנוחה> אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אני אשקול זאת. כל גרם אני אשקול שם!
מותק.. כאלה מתנות אני קודם בודקת בעצמי.. ולא בטוח שיישאר משו לזוד אחרי שאני אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. <3 דקות מנוחה> אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אגמור איתם.. אני אשקול זאת. כל גרם אני אשקול שם!
S sapirac New member 23/4/04 #14 יקירתי../images/Emo20.gif את היית צריכה לעבוד בכיבוי שרפות עם כמות הנוזלים שלך ואחרי שתיגמרי עם פומלית.... אנחנו רוצים דיווח
יקירתי../images/Emo20.gif את היית צריכה לעבוד בכיבוי שרפות עם כמות הנוזלים שלך ואחרי שתיגמרי עם פומלית.... אנחנו רוצים דיווח
ה ה מ כ ש פ ה New member 23/4/04 #11 sapirac אתמול הדי ג'י המדהים במועדון אמר שאני המכשפה הכי אמיתית שיש והכי יפה שיש *יש להניח שהוא לא טועה
sapirac אתמול הדי ג'י המדהים במועדון אמר שאני המכשפה הכי אמיתית שיש והכי יפה שיש *יש להניח שהוא לא טועה
S sapirac New member 23/4/04 #12 ואללה... אז אני מאמין לא ואני לא מסכים שתיגנבי לזוד את מתנת יום הולדת שלו.. חסר לך צעצועים לשחק בהם ? לא נראה לי ..........
ואללה... אז אני מאמין לא ואני לא מסכים שתיגנבי לזוד את מתנת יום הולדת שלו.. חסר לך צעצועים לשחק בהם ? לא נראה לי ..........
Z Z o d i a c New member 23/4/04 #15 אין כמו אחוות גברים! תודה אח שלי!! (זודיאק מתאמן בלדבר סטרייטית)
C CrazyMagic New member 23/4/04 #16 ../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif כמה שאתה יפה.... |בדיבור של ילדה תמימה|