לוק

hoola hoopa

New member
לוק../images/Emo39.gif

מתי כבר הוא יבצע את זממו ללורליי? כמה זמן זה עוד יימשך? אני יודעת שבעיקרון זה אמור להיות כל הקטע, שהם כזה שונאים ואחרי זה אוהבים,
אבל...למה זה לא קורה קצת יותר מהר?!... למה לורליי מתחילה עם כאלה שגונבים לה ת´בוריטו??? ולנושא אחר: שמתם
שהסדרה הזאת, היא כל כך מעולה כי הקהל יעד שלה הוא מאוד מאוד רחב, וזאת מהסיבות הבאות: -שני גילאים שונים-בני נוער ואנשים מבוגרים -הורים צעירים/הורים חד הוריים -סבים וסבתות (באמת! סבתא שלי רואה את זה!!) -אנשים שמאוכזבים מהוריהם כמו לורליי -יפנים (ליין ושות´) -בנים ובנות כאחד (טריסטן, ג´ס, דין, הנרי, כריסטופר, לוק, ריצ´רד, ג´קסון ועוד הם הבנים, לורליי, רורי, אמילי, ליין, פריס, סוקי, הן הבנות. נכון מדהים?) -הקונפליקטים הם כאלה שאפשר להזדהות איתם בקלות -וכמובן, סדרה כל כך יפה שאפשר למווווווווות........ ביי ביי!
הילה

אני מבקשת!!!

ליין היא לא יפנית, היא ויאטנאמית! (ולכל אלה שאומרים so what, כן- זה עקרוני).

LillipooT

New member
חחח...

זה די מתחיל להמאס.. שלוק ייצא כבר עם לורוליי! די כמה אפשר.. איכס..אתם רואים אותם מתחתנים? לא מתאים... לי.

BeerBozZ

New member
לא נכון..

אמנם זה מבוקש שהם יהיו כבר חבריים וזה אפילו כבר קצת משעמם.. אבל אם הם יהיו חברים ויפרדו זה יהרוס את החברות שלהם.. ואז זה יהיה מעצבן כזה... וזה יהיה נורא חבל....

BeerBozZ

New member
הגיוני

אבל אחרי הכל.. יהיה חבר אם זה יקרה.... למרות שזה בטוח יקרה...

Gilmore Fan

New member
הם כן!

גם לורן וגם סקוט (לוק) אמרו שזה מה שעושים....... כי שאלו אותם בראיונות וכאלה, וכל מה שהם אמרו זה שבינתיים אין כלום ושכשהרייטינג ירד- בטח ישימו אותם ביחד.

למעלה