לוקרין

רינת 258

New member
לוקרין

תגידו בנות אפשר היה לצום עם זריקת לוקרין ,הקאתי המון והרגשתי על הפנים ששעה לפני סיום הצום שתיתי תה (שגם אותו הקאתי). עד עכשיו אני מרגישה חולשה ובחילה כזאת..

זואילי

New member
רינת, מה זה כבר משנה בדיעבד?

זו שאלה קלאסית לרופא. (לפני הצום..) בכל מקרה, את חייבת להיות קשובה לגוף. אם הרגשת רע כ"כ ומשכת את הצום... למה להתעלל בגוף? מציעה לך ללכת בהקדם לרופא משפחה. יתכן ואולי התייבשת? אולי את צריכה דחוף עירוי נוזלים? כבר לא משנה אם זה קשור או לא ללוקרין. כדאי שתדברי עם רופא. תשמרי על עצמך. ותרגישי טוב

kikona126

New member
יש (שוב פעם) וירוס של הקאות ושלשולים

באוויר... עכשיו השאלה היא מתי הוא יחליט להדבק גם אלי (כבר קיבלתי כזה 4 פעמים מאז שחזרתי לארץ) ואיך משכנעים את הרופאת משפחה לותר לי על בדיקת בטן??? (והיא עושה לי אותה פעמיים כל פעם (כואב!!!!)) אבל אכן זאת שאלה שהיית צריכה לשאול את הרופא טרם הצום...

רווית04

New member
רינת,

ניתן לצום עם זריקת לוקרין. אבל מכיוון שזריקת הלוקרין היא סירוס כימי, ויש לה השפעות לוואי לא קלות בלי קשר זה לא אומר שהיית חייבת לצום או שזה בהכרח את מרגישה כך בגלל התופעות לוואי. רצוי שתגשי לברר זאת מול הרופא משפחה שלך. תרגישי טוב.

liats80

New member
מסכימה עם הבנות

בדיעבד זה לא ממש חשוב ממה את מרגישה לא טוב ואם זה הלוקרין או לא. אם את עדיין מרגישה לא טוב תפני לרופא. לפני צום ובזמן נטילת תרופות מכל סוג שהוא (או טיפול כמו זריקות הלוקרין) בהחלט מומלץ להתייעץ עם רופא לגבי ההשפעה של הטיפול.

למעלה