לוקרין

רינת 258

New member
לוקרין

היי בנות !הייתי אצל דר סוריאנו שנתן לי הפנייה לזריקת לוקרין ל-3 חודשים כדי שנבחין האם זה ב-100 אחוז אנדו, קיבלתי אישור ורכשתי אותה אך אני מתה מפחד מהתופעות לוואי שכולכם מדברות בפורום.. הרופא משפחה נתן לי בנוסף כדורים ללחץ דם גבוה (מאז האנדו יש לי גבוה בגלל הכאבים)אמר לי לקחת שבוע ואז לגשת לאחות שתתן לי את הזריקה ... מפחדת שבכל זאת הזריקה תקפיץ לי את לחץ הדם.. אשמח לעידוד ...

זואילי

New member
צ'מעי

בפעם הראשונה שהתוודעתי לזריקה - קראתי את העלון בקפידה ונלחצתי. בעיקר - מתופעה שכתובה שם על שינוי בקול חחחח. ואז החלטתי ביני לבין עצמי - ששום תופעה לא תתקרב אלי... וגם החלטתי שאין לי מה להתעסק בפחדים של מה יהיה - טרם ניסיתי. כי מה זה יועיל לי להכנס לסרטים עוד לפני שהתחלתי? והלוקרין הוזרקה. והגוף נרגע לי. ותופעות שיש לאחרות לא היו לי. ופה ושם היו גלי חום ספורים שלא הטרידו אותי בכלל. (גם עם גלולות פעם ב אני מרגישה גל חום אבל כל עוד גל חום לא כואב.. אז זה עובר "מעלי" ולא מזיז לי). וכמו שכבר כתבתי לך - התופעה המשמעותית שכן הגיעה אלי היתה ירידה בצפיפות העצם. אז אני במעקב על זה, ולוקחת סידן בעצת הרופא, ומקפידה על תזונה ופעילות גופנית והעניין בקונטרול. לכל אחת - הזריקה משפיעה אחרת. מכיוון שאין לך מושג איך גופך יגיב - תדחי את הפחד להמשך.. והלוואי ותוכלי לספר שאין לך תופעות לוואי. אם את חוששת מהשילוב עם הטיפול בל"ד - אז תעקבי אחרי זה. תלכי פעם בשבוע לאחות (או בבית אם יש לך מכשיר) ותראי אם יש שינוי לכאן או לכאן. רופא המשפחה שלך יודע על השילוב לפי מה שכתבת, אז עדכני אותו על הטיפול המשולב כשזה יהיה בפועל. והכי חשוב - תקווי לטוב. תמיד יש גם חצי כוס מלאה. בהצלחה!

דפי 30

New member
חייבת לומר שלי זה היה מדהים...

סופסוף חזרתי לחיות. אז נכון, היו גלי חום אבל זה היה כאין וכאפס לעומת חיים עם כאבים. אלה היו שלושה חודשים של כיף עבורי...

למעלה