לוקרין

גולייד

New member
לוקרין

שלום לכן, רציתי לשאול האם משהי מהבנות כאן טופלה ע'י התרופה 'לוקרין', והאם היא ממליצה עליה. אני לאחר ניתוח, ונאמר לי שאצטרך לקחת את התרופה שבמקורה היא לטיפול בסרטן. אין לי חלילה סרטן, אבל, התרופה הזו מרתיעה אותי גם בשל תופעות הלוואי שלה. אשמח לכל תגובה בעניין, תודה.

זואילי

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לקרוא פה בנבכי הפורום או לעשות חיפוש בפורום עם המילה לוקרין ולקרוא על מי שלקחה את הדיכוי הזה. יש פה המוני שירשורים בנושא. אני לקחתי חצי שנה ברצף לוקרין וזו הייתה אחת מהתקופות הכי טובות שלי. אז אני מהממליצות. החלמה מהירה מהניתוח

יש כאן הרבה בנות

שטופלו בלוקרין וגם אני בינהם. לי לא היו כלל תופעות לוואי מהלוקרין, אבל כן קיבלתי במהלך שלושת החודשים של הלוקרין פעמיים מחזור (ולכן אני מעדיפה את זריקות הדקאפפטיל - עליי אישית הן השפיעו יותר מהלוקרין, אלא אותן זריקות רק שכל זריקה משפיעה לחודש ולא שלושה חודשים כמו הלוקרין). תופעות הלוואי הן מאוד אינדבידואליות, יכול להיות שתסבלי מכולן, יכול להיות שרק מחלקן ויכול להיות שכלל לא תסבלי מתופעות לוואי.

קרנון32

New member
ברוכה הבאה

אני מהלוקרין... לקחתי לפני הניתוח, וכמוך מאד חששתי... מאד עזר לי, הפסיק לי את המחזור.... מה שהגלולות ממש לא עשו. היו לי תופעות לוואי ועדיין יש לי... המעיקה במיוחד זה הגלי חום... אבל מה זה לעומת שקט מכאבים? ממליצה.

גולייד

New member
לוקרין

תודה לכולכן על המידע וקבלת הפנים. שתי שאלות נוספות: האם הזריקה עצמה כואבת? והאם התרופה עצמה ממגרת את המחלה, או שהיא להפחתת הכאבים בלבד? שוב תודה ויום טוב לכולן.

קרנון32

New member
תשובות../images/Emo13.gif

הזריקה עצמה לא כואבת, כמו זריקה רגילה... הזריקה עצמה מונעת מחזור = אין התקדמות במחלה לעיתים היא מפחיתה קצת בגודלן של הציסטות הכאבים פוחתים כי אין מחזור ובמחזור ולאחריו יש כאבים לי לפחות היו... יום נפלא

זואילי

New member
אכן, אצלי זה השפיע על הציסטות

עם זריקת לוקרין הגעתי לניתוח עם אנדומטריומות שהצטמצמו יפה. לכן לא נגעו בהן בניתוח. ואז לקחתי עוד פעם לוקרין והאנדומטריומות התפיידו לגמרי.

ועוד תשובות

הזריקה גם תקטין או אפילו תעלים את הכאבים (חשוב לדעת שבשבועות הראשונים הכאבים יכולים להתגבר, ככה הזריקה עובדת היא קודם מעצימה ואח"כ מפחיתה/ מעלימה). הזריקה יכולה להקטין ציסטות ומוקדי אנדו נוספים, אני יכולה לספר רק על עצמי שאצלי אחרי ניתוח ראשון שבו נאמר שהמצב חמור ודו"ח ניתוח שעל פיו גם רופאי תה"ש אמרו שהמצב בוודאות חמור, לאחר 9 חודשי זריקות דקאפפטיל, לאחר עוד מספר חודשי גלולות ברצף וזריקת לוקרין לשלושה חודשים - מסתבר שהדיכוי הארוך עשה רק טוב למוקדים ולהידבקויות כי בניתוח השני (לפני שבוע) רופאי תה"ש היו מופתעים מ"קלות" המצב לאחר כל מה שנראה בניתוח הראשון.

גולייד

New member
תודה לכולן, הקלתן עלי את הבחירה וההתלבטות!

לאלו מכן שמחלימות מניתוח, שתבריאו במהרה ולכל האנדומיות האחרות שניפגש רק בחדר יולדות! תודה לכן, אין כמותכן.

הגולשת3

New member
../images/Emo207.gifכמה זמן הלוקרין השפיע עליכן?

ראשית, אומר שהתרופה הזו החזירה לי את ההבנה עד כמה הכאב הורס לנו את החיים, וכמה אנרגיות אנחנו מאבדות כשכואב לנו! יש תופעות לוואי - גלי חום, זיכרון מתדרדר, קריזות פה ושם, וגם כאבי ראש שלא סבלתי מהם בכלל בעבר. בגדול הלוקרין זה כמו דקא 11.25 ואמור להשפיע ל 3 חודשים. אני אחרי 6 חודשים מהלוקרין והדיכוי בשלו.... לא שיש לי התנגדות לחיים הטובים בלי כאבים, אבל גם חוסר הוודאות הזה משגע אותי... יש מישהי שהשפיע עליה יותר מחצי שנה? (זריקה אחת כמובן) אשמח לשמוע כמה שיותר דעות תודה

לא חיכיתי לראות

קיבלתי את הזריקה באוקטובר, קיבלתי שתי מחזורים מאז בהפרש של חודש, חודש לאחר מכן היו סימנים למכשפה אבל היא לא הצליחה להגיע. ושבוע אחרי שתמו בדיוק שלושה חודשים חזרו התקפי כאב. אז לא חיכיתי למכשפה ושבוע שעבר לאחר הניתוח חזרתי לגלולות. עשית בדיקות דם לראות אם את עדיין בדיכוי?

זואילי

New member
מצטרפת לשאלה של מייקי

בדקת פרוגסטרון ו E2? חצי שנה של לוקרין נתנה לי עוד חודשיים נטולי מכשפה.

הגולשת3

New member
לא בדקתי E2 ופרוגסטרון

רק ביתא שלילי. זואילי - אם אני זוכרת נכון את קיבלת 2 לוקרין ברצף...? אני קיבלתי אחד ש"לא נס ליחו" אנא חוות דעתכן, חברות

זואילי

New member
אז יאללה, תעשי

רק ככה תדעי אם את עדיין בדיכוי או בדרך החוצה. נסתרות הן דרכי המדכאים. איך דווקא כשצריכים את הנביילה היא מתעכבת...

למעלה