לוקריון....

קרנון32

New member
לוקריון....

לפנות בוקר... מתנצלת מראש עם קצת לא אהיה מובנת התעוררתי מחלום...שבן זוגי לוקח אותי לבית חולים לעשות ניתוח ואנחנו מסים לחצות את הכביש ויורד מבול ושוטר נותן לנו דו"ח כי אנחנו לא עוברים במעבר חציה. אז כנרא שהסיוטים התחילו. קניתי את הזריקה לוקרין (יקר...) אני פשוט ניגשת עם זה לאחות והיא תזריק לי? יש ימים מסוימים בחודש שכדאי לקחת או שזה לא משנה מאד חוששת מתופעות לוואי אנסה לחזור לישון לילה טוב

את צריכה

לקבל מרופא המשפחה הפנייה לאחות להזרקת הלוקרין. יקר? כמה שילמת? אני מחר הולכת לקחת את הזריקה מבית המרקחת (אחרי שהזמינו לי אותה) ואח"כ הולכת לאחות. לגבי ימי הזרקה, האם את על דיכוי עכשיו (גלולות)? בכל מקרה לדעתי זה משהו שאת צריכה להתייעץ עם זולטי עליו, תרימי מחר טלפון ותתייעצי איתו, ההבדל בימים או ההבדל האם להפסיק גלולות עם קבלת הזריקה או רק לאחר מספר ימים מקבלת הזריקה הוא ההבדל האם לקבל שוב מחזור או לא. מקווה שהצלחת לחזור לישון ושחלמת חלומות טובים הפעם

קרנון32

New member
הלוקרין עולה

אחרי שמגיעה עם הפניה מרופאעם הסבר שיש אנדו', והוא עולה 470 ש"ח זה קצת יקר.... אני כרגע בלי דיכוי ובדיוק סיימתי מחזור מייקי זו פעם ראשונה שאת לוקחת לוקרין או שכבר קיבלת? אוי ישנתי אח"כ מצוין, אולי כי אכלתי עוגת דבש שהמתיקה את שנתי

אוייי../images/Emo2.gif

באמת יקר! לי הוא לא אמור לעלות כלום (לפעמים כייף להיות עובדת קופה
). אם בדיוק סיימת מחזור אז אני חושבת שאת אמורה לקבל את הזריקה ממש עכשיו כדי למנוע עוד מחזור. זו פעם ראשונה שאני מקבלת לוקרין (סוריאנו התעקש שהניתוח יבוצע רק תחת דיכוי של לוקרין), אבל כבר קיבלתי 9 זריקות של דקאפפטיל כך שאני לא מפחדת מהתופעות.

מנדליקה

New member
הי

מתי את אמורה לעבור את הניתוח? אני עדכנתי כאן שקבעתי תור לניתוח ב- 25/11. בכל מקרה, האם את גם לוקחת גלולות בנוסף לזריקה שביקשו ממך לקחת לפני הניתוח? אני נמצאת כרגע על גלולות ברצף ובסה"כ מרגישה ממש טוב, בלי כאבים ותופעות אנדואיות כאלה ואחרות, וביקשו ממני להמשיך את הגלולות ברצף עד הניתוח. למען האמת אני קצת חוששת אם לא מיהרתי מידי לתאם את הניתוח, הרי זה לא שלמחרת אני מתחילה לנסות להיכנס להריון ואני קצת חוששת שאם אחרי הניתוח אני אחזור לגלולות, אני עוד עלולה להזיק לעצמי בכל הנוגע לכניסה להריון בעתיד. אבל בינתיים אני לא עושה שינוי בתכנית. שיהיה לך בהצלחה. אשמח לקבל ממך עדכונים.

היי מנדליקה

עוד אין לי תאריך לניתוח, יש לי תור בתחילת נובמבר לטרום ניתוח ונאמר לי שאז יקבע התאריך לניתוח. נאמר לי לאחר שאקבל את זריקת הלוקרין להמשיך עם הגלולות 10 ימים ואז להפסיקם. לא הבנתי, האם נאמר לך במשך כל שלושת החודשים של השפעת הלוקרין להמשיך עם הגלולות?? אם את תקחי גלולות ברצף ולא תקבלי מחזור תוצאות הניתוח ישמרו.

מנדליקה

New member
הי

אני כרגע רק על גלולות ברצף בלי לוקרין וכו'. שלמחתי מרגישה ממש טוב. יש לי בשבוע הבא בדיקה שגרתית אצל רופא הנשים שלי (וגם לעדכן אותו על הניתוח הקרוב), נעשה אולטר' ובדיקת דם לפני כן - אני מקווה שהתוצאות יהיו סבירות...

rinat043

New member
נשמע ממש מוזר..

כי לי הלוקרין לא עלה שום דבר, הזמינו לי אותו בקופ"ח ופשוט הביאו לי אותו ברגע שהוא הגיע... אז אולי שווה לבדוק את זה, אני דרך אגב בקופ"ח כללית.

קרנון32

New member
אני במכבי....

וללא אישור זה עולה 2700!! מאד מוזר ועוד יש לי מכבי משלים לא יודעת עם לקחת את הזריקה הזו או לא לא יספיק לקחת את הגלולות ברצף? למרות שני עכשיו בלי כלום והכאבים חוגגים... שיהיה שבוע טוב ללא כאבים

את צריכה

לעשות מה שהרופאים המליצו לך. תחליטי כי חבל שאת סתם סובלת ולא טוב שאת ללא דיכוי כלל. מעתיקה לך את תשובתו של ד"ר שיינמן כאשר שאלתי אותו בפורום שלו מה הנחיצות של זריקת הלוקרין: "הלוקרין גורם שני שינויים שחשובים לניתוח. ראשית הוא מדכא את המחלה ומשפר משמעותית את הסימפטומים וזאת בדומה לטיפולים הקודמים אך עם יעילות גבוהה יותר. שנית דיכוי הנגעים יכול להקטין אותם ולהוריד את כמות כלי הדם שמזינים את הנגעים ובכך להקל על הניתוח. עם הניתוח קל יותר אז אחוז הסיבוכים יורד ועל כן מעדיפים לנשים עם ממצאים מאד משמעותיים לתת זריקת לוקרין לפני הניתוח." כמובן הכל לשיקולך.
בכל מה שתחליטי.

קרנון זה מוזר מאוד

בכללית הלוקרין עולה 283 ש"ח, לי לא עלה דבר מאחר ואני עובדת בכללית אבל זה המחיר שנרשם על המדבקה. זה לא נשמע הגיוני שבמכבי המחיר שלו כמעט כפול. תנסי לברר במרפאה שלך אולי מגיע לך החזר.

זואילי

New member
הי קרנון

בהצלחה עם הזריקה. אני בכללית וממש לא זוכרת כמה זה עלה לי. נשמע המון כסף מה ששילמת! אל תשחקי עם זה, אם נאמר לך לקחת את הזריקה - אז תעשי את זה. מקווה שתופעות הלוואי שאת חוששת מהן יפסחו עלייך ותרגישי הטבה גדולה.

קרנון32

New member
בררתי במכבי וזה אכן המחיר

אלא אם כן אני מצליחה להוציא אישור שזה תרופה כרונית משהו כזה ואז זה תקף לחצי שנה ועולה 280 אתן יודעות תוך כמה זמן זה כבר משבית את השחלות? אני אקח את הזריקה, אם כבר החלטתי שאני הולכת לניתוח אני לא אקח סיכון. חששות חששות חששות מקווה לטוב

מוזר ../images/Emo4.gif

אני חושבת שאחרי שבועיים שלושה הפעילות השחלתית מתאפסת. כמובן שאת יכולה לבדוק זאת בבדיקת דם פשוטה. תקחי את הזריקה כבר מחר או מחרתיים שלא תצטרכי לסבול עוד מחזור. יהיה בסדר
אני כבר אחרי ההזרקה...

למעלה