לוקק..

Slow Cheetah

New member
לוקק.. ../images/Emo46.gif

איך הוא עשה את זה, לעזאזל?! הוא משחרר את טרודי, לא נותן לה למות, אבל אחרי זה הורג אותה מבפנים? זה הרבה יותר אכזרי ממה שהשומר רצה לעשות.. פרק מעולה.

G e o r g i a

New member
לא נכון!

הוא דווקא ממש בסדר, אבל מאמין בזוט וכל זה. בריידי הכי חשובה לנבחרים. הוא לא רוצה לפרק אותם. קיצר, אני אוהבת אותו

מיכמיך3

New member
לוק ממש אחלה

למרות שהוא מאמין בזוט הוא אחלה של בנאדם. לי דווקא זה נראה שהוא רוצה לטובת החולדות, הוא ויתר לאלי כשתפס אותה תולה את הכרזות והקטע עם טרודי למרות שהיא בגדה בחולדות, הוא נתן לה ללכת.

אני אגיד לכם מי הוא לוק האמיתי.

לוק היה כמו כל הניבחרים וכמו כל עבדי השומר, גם הוא האמין לכל החרטות האלה של זוט המשיח ובלה בלה בלה... אבל ללוק יש מוח [מה שלשומר אין]... והוא מתחיל לקלוט כמה כל העניין הזה פתטי ומטומטם, וכמה שטיפות מוח השומר עושה לכל האנשים בעיר, ושכל הדברים האלה של זוט המשיח ומלא כל הארץ כבודו חח..הכל חרטה. הוא קולט פשוט את העניין השטותי הזה, וזה נימאס עליו, אין לו כוח לשטויות האלה, הוא כבר לא מי יודע מה מאמין בזה, וזה הסיבה שהוא רך וגמיש עם כולם ולא עושה בעיות כמו השומר עצמו. אני לא כ"כ זוכר [תקנו אותי אם אני טועה] , אבל לוק בסופו של דבר יעזוב את הניבחרים לא?! מה שלא יהיה, לוק אחלה בנאדם.

Slow Cheetah

New member
חלק ממה שכתוב מעלי ../images/Emo58.gif.

כן, לוק עוזב את הנבחרים והופך להיות זוג עם אלי..

למעלה