לוקח הפסקה מהפורום

גור42

New member
לוקח הפסקה מהפורום

שמתי לב שכמעט כל הפידבק שאני מקבל פה הוא שלילי. זה לכשעצמו סבבה, אלא שגם שמתי לב שאינני מקבל פה כמעט שום פידבק חיובי. אף אחד פה לא כותב לי שעזרתי לו במשהו. לעומת זאת, תלונות וביקורת יש למכביר.

בנוסף, בחיים ה"לא-וירטואלים" יש לי המון דברים לעשות בימים אלה, ולכן אני חייב להחליט על איזשהו סדר עדיפויות. אז החלטתי שנכון לעכשיו - אני עוזב פה. זה מרגיש לי קצת עצוב (אם כי אני לא ממש מצליח להבין למה), אבל אני יודע שזה הדבר הנכון לעשות.

להתראות ב... מתישהו.

ובינתיים מי שרוצה, יכול למצוא אותי במסרים.

Live Long and Prosper
גור

yuliyuli1

New member
אני מאוד מעריכה את הדעה שלך

ותהיה מאוד חסר לי אם תפסיק לכתוב.
אז אם הסיבה לעזיבה היא מחשבה שההודעות שלך לא מעניינות אנשים, אז אני אשמח אם תשקול מחדש את העזיבה...

טובללכת

New member
גור, דעתך וכתיבתך מאד חשובות, לטעמי.

לדעתי היו כאן אי הבנות קטנות ולא התנגדות לדבריך.
מבחינתי אתה כותב דברים מאד מאד ענייניים וחשובים.
וכתיבתך הוגנת והולמת ובשום אופן לא פוגענית.
אז אין לי מושג מדוע אתה מרגיש כך.

schlomitsmile

Member
מנהל

אני מקווה שתשנה את דעתך ותישאר

כי דעתך חשובה לי ואני אוהבת לקרוא מה שאתה כותב.

אז אני חושבת שכדאי שאתה תישאר כי אתה מביא תרומה ייחודית.

גור

אתה יודע מה אני חושב עליך נכון?,אז אני ממש לא רוצה שלא תכתוב פה אתה אחד האנשים שכי יקרים
שפגשתי בפורום ובכלל,אנחנו דיברנו כל כך הרבה במסרים,כל כך הרבה עזרת לי ואם אתה מרגיש שאני כפוי טובה
או שאני לא בעדך,אני מתנצל אני באמת אוהב אותך גור לא בתור חבר פורום אלהנ פשוט בתור חבר אתה אדם מיוחד.

ואתה מאוד אוהב לעזור ואני יודע שהכוונות שלך טובות,אני מבקש ממך להשאר ואם לפחות שמור איתי על קשר במסרים טוב?,אתה זוכר יש לנו פרויקטים לעבוד עליהם ואחד גדול במיוחד אז אל תלך איך נפתח את הרעיון אם לא תהיה זמין בפורום?,אני ידבר איתך על זה במסרים חוץ מזה אתה באמת אדם נפלא אני התחברתי עליך מהתחלה אז תחשוב על זה \שוב,בברכה נתנאל.

גור42

New member
אתה הבן-אדם היחיד פה שמבין אותי, אפילו קצת

וההתנצלות שלך באמת מיותרת, כי לא פגעת בי בשום צורה שהיא.

אני מקוה שאני יצליח להבין אותך לא קצת

אלה ממש להבין אותך, כי אני מאוד משתדל גור.
אני ישמח שתכתוב לי במסרים שתהיה מוכן כי אני יודע
שעכשיו זה לא הזמן הכי טוב,אבל שהיה לך זמן וראש נחזור להתכתב
סבבה?

גור, הכתיבה שלך כאן מאוד תורמת

לי מאוד עוזר לקרוא מה שאתה כותב, אני קוראת ומתעניינת במה שאתה כותב, גם מה שאתה כותב כאן להורים וגם שיחות שלך עם אס"ים אחרים בפורום. אני מקווה שתשנה את דעתך ותמשיך לכתוב כאן מתי שאתה יכול ושיש לך זמן.

למעלה