לוקח את היוזמה

IG101

New member
לוקח את היוזמה

עצומה!!! כדי שהולמרק יראו את ההמשך של אי.אר מעונה 4 והלאה! תחתמו נשלח את זה להולמרק ישראל. במידה וזה לא יעבודה לפחות נדע שניסנו הכל חג שמח!

הילה הץ

New member
איפה חותמים?

אני מאוד רוצה שהם ימשיכו, אבל את העונה החמישית הם כבר שידרו. בכל מקרה יופי שלקחת יוזמה.

E R 4ever

New member
../images/Emo45.gif

איפה לחתום
רק תן את העצומה, אני מוכנה לארגן אנשים שיחתמו...

IG101

New member
מכוון שאני לא הכי טוב

בניסוחים אז אני אתן לכם או למישהו מכם שיתנדב לנסח עצומה לתפארת מדינה ישראל. שבוע טוב

lightanddark

New member
הם צינזרו את התקיפה של מארק

ועוד כמה קטעים קטנים הם עושים את זה גם בבית הלבן זה מעצבן!! בשביל מה אתה שמים את הסמל של ההגבלת גיל אם אתם הולכים לצנזר?!!

GeJuFan

New member
הם מצנזרים מהסיבה שהם משדרים את

הפרקים בשעה שהיא מוקדמת(רבע לשבע), בנוסף אל תשכחו שהולמארק זה ערוץ לכל המשפחה. משום מה הם חושבים שילדים בני 10 שיעברו בטעות לערוץ יפגעו נפשית מהתקיפה, בולשיט ילדים בני 10 רואים דברים גרועים באותה המידה בחצר בית הספר.

lightanddark

New member
השעה זה לא תירוץ

בגלל זה יש את הסמל הקטן בפינה שמראה על הגבלת גיל

GeJuFan

New member
יש לי שאלה כשאת היית צעירה יותר

(אני לא יודעת את גילך) לא נהגת לצפות בדברים שאסור לך? אני לא מצדיקה את הולמארק להפך אני נגד מה שהם עושים כי זה בעצם הריסת עבודה אומנותית של מישהו וצנזורה במסווה של שמירה על ילדים או בגלל שעת השידור. אבל אני מבינה מאיפה הם באים. הדרך היחידה לשנות משהו זה לא רק שאנחנו מעריצי ER נפנה אליהם אלא כל צופי התוכנית בארץ וצופי הערוץ שנמאס להם מהצנזורה שמופעלת שם. את ER אפשר לשדר בשמונה או בתשע בערב ללא כל סיכון שצעירים יצפו בזה. אפשר לפנות לתפוז ולבקש את עזרתם, או לבקש את עזרתם של מנהלי פורומים נוספים שהתוכניות שלהן משודרות בהולמארק ובמנהלי פורום טלוויזיה(קיים אחד כזה כאן למיטב ידיעתי) אפשר גם לפנות לפורומים נוספים באתרים אחרים.

lightanddark

New member
הבעיה שזה לא קורה רק באי.אר

זה קורה גם בבית הלבן שמשודרת בתשע עשר וגלל דברים כאלה יש את ההגבלת גיל לא סתם הם כותבים את זה וממה שאני ראיתי עד עכשיו בהולמרק רק הרקיע השביעי יכול להיחשב שם לסידרה לכל המשפחה. מה גם שהשעה לא עוצרת מערוצים אחרים כמו axn לשדר סדרות כמו המגן בשתיים בצהריים

IG101

New member
קדימה

אני לקחתי את היוזמה של ההצעה אתם קחו את היוזמה של כתיבת העצומה.

למעלה