לוקאס מכה שנית!!

AceMagician

New member
לוקאס מכה שנית!!

הגרסה המקורית של סרטי מלחמת הכוכבים תהיה זמינה לקהל הלקוחות לרכישה ע"ג DVD לזמן מוגבל: מה12 לספטמבר עד ל31 לדצמבר 2006. הגרסה תכלול את הגרסה של 2004 בנוסף לאלו של 1977-1983. הגירסאות הישנות יהיו זמינות ב[ציטוט]"Dolby 2.0 Surround sound, close-captioning, and subtitles in English". לא ידוע שום דבר על הוצאה אזורית כרגע (מסיבות מובנות...). למאמר המלא: http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=14373

Z E R O

New member
בשביל מה!?

אוף! לוקאס הזה טיפש! כבר היה מוציא את 1-3 עם יודה דיגיטאלי בפרק 1 עם תיקוני סצינות לפרק 3 והיה מכניס לי לחשבון בנק 1000000 דולאר ולא הייתי מכפיש את שמו כרגיל! איש דפוק! אני שמח שהבן ג'די שלו מת במתקפה על מקדש הג'די!!!

advanced soul

New member
קישור נוסף בנושא

http://news.yahoo.com/s/usatoday/20060504/en_usatoday/starwarsgoesbacktobasics

Y. Welis

New member
נשמע טוב. מעניין איזה שיפורים

נעשו או שלא נעשו בהם.

AceMagician

New member
מה?! מה??!! מה???!!! מה????!!!!...

על איזה שיפורים אתה מדבר?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????? מדובר על הגרסאות התיאטרליות המקוריות של 77-83, אלה שעוד לא נעשו בהן שינויים - לא הגרסה של 97' שם ג'אווה קיים בANH, אלא בגרסה של 77, שם הוא לא קיים כלל(!!!)...

Y. Welis

New member
אני מקוה שכך זה אכן

ידוע עם זאת שיצר התיקון חזק אצל היוצר, ובקרב אנשיו...

Jedi Force

New member
מה..?

מה זאת אומרת שבסרט של שנת 77 ג'אווה בכלל לא קיים? בבקשה אסבר את עצמך. (הסרט הראשון לא יצא בשנת 79? ככה שהסרט השני בשנת 81, והשלישי בשנת 83, לא?)

Y. Welis

New member
המרווח הוא של 3 שנים

77-80-83. בסרט הראשון ג'אבה היה בחור שמן רגיל. לוקאס החליט ברגע האחרון שזה לא מתאים, אבל מחוסר תקציב החליט להשמיט את הסצינה שלו לגמרי. בגירסת 97' הוא החזיר אותה והפעם הכניס את ג'אבה ההאטי באנימציה.

AceMagician

New member
ואחר כך ב2004

הוא עשה עוד גרסה, עם אותו חילזון, רק שהפעם הוא נראה כאילו הוא עשה בטן גב בווניס ביץ'...

advanced soul

New member
תיקון חשוב

בסרט של 1977 - סצינה עם ג'בה בכלל לא קיימת וג'בה לא קיים!! הסצינה צולמה במקור עם בנאדם, והתכוונו להחליף אותו בבובה אחר כך. בסוף הקטע לא נכנס כלל לסרט. בגירסה המחודשת לוקאס הבין שג'בה עכשיו חוליה מקשרת חזקה בין הטרילוגיות וחשובה להבנה של דמותו של סולו. לכן הכניס את הסצינה "האבודה" והחליף את השחקן בדמות ממוחשבת

Y. Welis

New member
התוצאה הסופית אגב משעשעת מדי

לפחות בגירסת 97' שראיתי - ג'אווה שם חוטף צ'פחה מהאן, שגם דורך לו על הזנב... באשר לגירסת 77' - זה מה שכתבתי ('מחוסר תקציב החליט להשמיט את הסצינה שלו לגמרי').

Torian

New member
זוכרים אותי?

בגרסא שלי יש את הקטע שהאן דורך לג'אבה על הזנב וג'אבה מין משתעל כזה...

Y. Welis

New member
אם כבר תיקון דרוש, אז יש מקום לתקן

את ההתרסקות של ה'אבנג'ר' על כוכב המוות בפרק ה-6. האפקט בסרט הוא אולי הדבר הכי 'צ'יזי' שיש בסידרה - הספינה נוגעת בפני הכוכב ולהבת אש, שנראית מלאכותית לגמרי (וכמעט אפשר לראות שזה צינור גז) בלי שום אפקט פיצוץ או התפזרות החלקים (או פגיעה כלשהי בפני השטח של ספינה באורך 6 קילומטרים בכוכב מלאכותי בקוטר 500 קילומטרים) - לא קשה מדי לתקן את זה ובהחלט נחוץ.

למעלה