לוצקי!

משה_עדש

New member
לוצקי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוק! תחזרו לחורים שלכם! ליגה א`! נהניתי מכל רגע במשחק, במיוחד כשמקסים קרופצ`ב, סנטר בן 36, קלע עליכם סל! רועי כהן מוסר כל העלבה אפשרית, אני פשוט לא זוכר את כולם! עלק תנצחו אותנו! תנצחו אולי את הפועל ``פיליפ לאון`` י-ם, קבוצת-הבת של הפועל מליגה ארצית!

roy_ma

New member
אין ספק , שזו היתה השפלה רבתי.

אבל, כל קבוצה היתה טוחנת את חולון לגזרים.

ואין ספק שמה שעמי מנור....

יעשה בקיץ הבא, יהיה?.... לדאוג לדפוק את מכבי, כי את עצמו הוא כבר ממזמן שכח. הוא רק דואג שידפקו את מכבי. אז הנה קיבל קצת בראש, וגם המאמן שלו הולך. אני בכל אופן נהנה כל רגע. והמשך חורף שמח.

MegaYellow_

New member
שמחת עלובים

איזה אושר! איזו עליצות! שחטתם את השאריות של מה שהיה הפועל חולון פעם..ממש כל הכבוד. אולי המאמן שלכם לא שמע על זה עדיין, אבל גם אם הייתם מנצחים במאתיים הפרש היום זה לא היה מחזיר לכם את המשחק שהפסדתם לגליל. חולון היא ללא ספק קבוצה מפוררת, החלשה ביותר כיום בישראל. דבר אחד לא מובן לי: שמעתי ברדיו שצביקה המשיך לשחק בהרכב החזק גם בחמישים הפרש...ממש מגעיל. מכבי שיחקה עם החמישיה השנייה בשלושים הפרש מול חיפה בשבוע שעבר. איזה גבר צביקה...פשששש...

rankin

New member
על מה לך להלין בדיוק,מר מגה?

אולי שכחת,אבל הפועל חולון אינה קבוצה של עוללים רכים ותמימים,וחומר השחקנים שלה לא אמור ליפול גם מזה של קבוצות בינוניות.אלא שמשהו נדפק שם לחלוטין,והקבוצה פשוט מתרסקת לחתיכות. אני לא מבין את הטענות שלך כלפי צביקה:מה רע בזה שהבחור מריץ את החמישיה שלו?בגלל שהיריב מולו כל כך פגוע וחלש,זאת לא סיבה לעלות בחמישיה שנייה למשל.למקרה ששכחת,לא לכל קבוצה יש שתי חמישיות חזקות באמת כמו במכבי למשל. וגם אם היה מדובר בקבוצה מרוסקת ומפוררת,וכל שאר הדברים,עדיין מגיע צל``ש להפועל על הניצחון,לא משנה מה או מי היה הגורם המרכזי.

rankin

New member
מצטער,נשמטה שורה

הרי ברור שההודעה המתלוננת והקטנונית שלך,לא נובעת מסיבות אובייקטיביות לחלוטין,אלא מרוב `אהבתך` הידועה להפועל.אבל לא אני אחלק ציונים.

בן רימר

New member
אני דווקא חולק

חולון אמנם קבוצה מפוררת, חלשה ומאיימת בערך כמו הקול של דוד דאור, אבל אין לקחת כלום מהקרדיט המגיע לירושלים. 59 הפרש לא הולך ברגל, גם נגד קבוצת צלים של עצמה כמו חולון. בקשר לזה ששרף שיחק עם ההרכב הראשון... זכותו. ראינו במשחקים הקודמים שי-ם שיחקה בינוני. אם יש לך יריב אימון במשחק רשמי, למה לא להריץ אותו ביחד, שיתגבש עוד קצת? חוץ מזה שהספסל כן שיחק קצת... נכנס לשחק מקסים קרופצ`ב (נדמה לי שזה השם) צל``ש לקהל של חולון שלא עקר כיסאות אלא רק קילל ודרש את פיטוריו של זיו ארז. קהל משכנע, לא?

למעלה