תגובה
הייתי במשחק הערב לכן אני מקווה שלא אכפת לך שאני גם מגיב, ואעשה זאת כאוהד כדורסל ולא כאוהד חולון: הפועל חולון בהרכב הנוכחי מועמדת ודאית לירידה. זה לא יאומן עד כמה ההרכב הזה חלש ועלוב. לחולון אין רכז. טרוור ראפין צריך ללכת הביתה או להשתפר ובאופן קיצוני. הוא לא רכז, הוא לא משחק כמו רכז, והאמת שגם בתור סקנד גארד הוא פשוט גרוע. הוא שחקן נמוך יחסית מוגבל התקפית, וחלש בהגנה. בקיצור, אכזבה גדולה במיוחד לאור הציפיות הגדולות. במשחקים הקודמים חולון עוד יצאה בכבוד בזכות וילסון הנפלא. אחרי המשחק נגד חיפה אמרתי שברגע שוילסון יתפוס יום פחות טוב זה יהיה בזיון. ואכן כך היה. וילסון לא הציג יכולת טובה במיוחד הערב (דבר שיכול לקרות לכל שחקן במיוחד לקלע חוץ), וחולון נראתה כמו קבוצת חובבים. היו רגעים במשחק שלא ידעתי אם לבכות או לצחוק. ובגלל שאני אוהד חולון אז הנטייה היתה לבכות. זה היה פשוט גועל נפש. לא האמנתי שזו הקבוצה שהולכת להתייצב עוד 4 ימים לפתיחת הליגה ביכולת הזו. אין לי מושג מאיפה הביאו את איבנוביץ אבל עכשיו אני כבר בטוח: או שעובר על הבן אדם משבר חמור או שהוא נקלע לספורט הזה בטעות. מעניין עוד כמה בזיונות נצטרך לסבול עד שבחולון יחליפו אותו. סאנדרס הוא סנטר נחמד. לא יותר מזה. הוא בטח לא מספיק טוב בקבוצה שמשוועת לשחקני התקפה נורמלים. פליישר לא מסוגל לעשות סל ממטר, בלול גם כבר לא יהיה סנטר העתיד, דניאל כבר מזמן לא אותו דניאל שאנחנו מכירים ומזרחי לא יציב מספיק. חולון קבוצה נמוכה מאוד. זה אומר בעיות קשות בריבאונד. ההגנה של חולון פשוט מסננת. ראפין שומר גרוע, וילסון שומר סביר לא יותר מזה. וגם שאר השחקנים לא ממש ראויים לתואר השריף. בתור אוהב כדורסל וגם בתור אוהד חולון אני מקווה שחולון תתעורר מהר, תחליף את איבנוביץ, תחליף את ראפין, ותתפלל לעוד עונת מוצלחת כמו העונות הקודמות. לצערי בהרכב הנוכחי חולון תזדקק לנס על מנת לא לרדת ליגה. אני ממש מתקשה להבין כיצד אנשי חולון ואוהדים מדברים על עונה גדולה ועל 1-4. עם איך שחולון נראית ומשחקת, מי שמדבר או חולם על 1-4 צריך להרגיש דיי מגוחך. אני מצטער שאני צריך להעביר כזו ביקורת על הקבוצה שאני אוהב כבר 15 שנה, אבל כבר הרבה זמן לא ראיתי משחק מביש ודוחה של חולון כמו מה שראיתי הערב.