לוציפר 5B 😈😈😈

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כול, אני חושבת שמה שאני אעשה השבוע זה אראה את כול העונה מהתחלה ברצף(הדודים שלחו לי את כול העונה כולל השמונה הראשונים) כדי לקבל פרספקטיבה יותר טובה על הכול מה שהלך שם, ואם אני לא אתעצל אני אעלה לשרשור הזה הודעה מפורטת.

לפרקים עצמם, לא זכרתי את הקטע עם השרשרת של אמנידיאל אבל סה"כ העלילה הייתה הגיונית יחסית לסדרה אז לא נורא.

לוציפר רוצה להיות אלוהים כדי להיות ראוי לקלואי |לב-ש| .

הניסיונות שלו לשחד את האחים שלו היו משעשעים בסך הכול.

דן|לב-ש| אני לא סובלת אותו, אבל עדיין כואב לי על טריקסי וקלואי.

לוציפר ומייז הולכים להרוג את מי שהרג את דן(y).

ואז כצפוי מייקל עומד מאחורי כול הבלאגן וקלואי מתעצבנת על לוציפר שדן מת בגלל הרגשי נחיתות שלו.

ולוציפר מחליט לצאת למלחמה.

סצנת הקרב שמייקל ולוציפר עפים ונלחמים(y) אני לא יודעת כמה כסף הם שפכו על זה, אבל זה היה שווה כול סנט :-P: זה היה מדהים.

אני שמחה שאיב ומייז יחד, אבל איב מעצבנת(ולמה איב באה להילחם עם המלאכים ועם רובה שיורה קליעים שלא מסוכנים למלאכים? חשבו שלא יהרגו אותה?).

דן מגיע לגיהינום בגלל האשמה שלו. שיהיה, וואטאבר🥱.

מייקל מציע באיזה שהוא שלב ללוציפר לחזור להיות השליט של הגיהינום, אומר שהוא הרג את דן כדי שקלואי תרגיש אשמה ואז תגיע בסופו של דבר איתו לגיהינום והם ישלטו שם יחד. לוציפר מוותר.

אילו זו הייתה סדרה אחרת הייתה פה איזו אמירה על אשמה או משהו, אבל זה לוציפר אז לא הלכו עם זה ממש עד הסוף.

מייקל הורג את קלואי תוך כדי קרב, לוציפר הולך לעיר הכסופה כדי להציל אותה, אומר לה שהוא אוהב אותה(הגיע הזמן באמת, תודה!) שם לה את הטבעת על הקמיצה השמאלית, למרות שזו טבעת של גבר ואני לא חושבת שהאצבעות שלה עד כדי כך גדולות:-P: אבל זו מחווה נחמדה בסה"כ והיא חוזרת לחיים ולוציפר נשרף ואחרי כמה דקות חוזר לחיים וכולם מבינים שהוא האלוהים החדש, לוציפר כורת למייקל את הכנפיים עם החרב הבוערת(זה אומר שהוא תקוע בכדור הארץ? אני לא חושבת שהאחים שלהם עד כדי אוהבים אותו כדי לתת לו טרמפ למעלה) כולם כורעים ברך בפני לוציפר ונגמר!

בעונה הבאה השם של הסדרה ישתנה ל-GOD והיא תעסוק באלוהים עוזר לפתור פשעים בלוס אנג'לס :-P:.
סיימתי גם כן
מאוחר ואני רוצה לשם שינוי לא ללכת לישון מאוחר מידי וראיתי 3 פרקים היום אז יש לי הרבה מה לכתוב.
אז...
אני אכתוב קצת עכשיו ויותר בהמשך.

קודם כל אני אף פעם לא במיוחד אהבתי את דן - ובכל זאת הייתי לחלוטין עם עיניים רטובות עם כל המוות שלו. במיוחד בגלל הבת שלו, אבל גם בגלל האבל של כולם (מייז במיוחד) וגם כי בכל זאת הוא היה דמות ראשית ולא ציפיתי שהוא ימות.
בקיצור זה היה מאוד רגשי והצליחו לפרוט על הרגשות שלי.

*אגב, את יודעת מה בטח עוזר לילדה שאבלה על המוות של אביה - להיות עם אמא שלה ולא רק עם הסבים. קלואי כנראה לא חושבת ככה.

לי גם עצוב שדן בגהנום - אבל בעניין הזה לדעתי יהיה המשך. הרי ראינו בגן עדן שנמצא הבחור השחור הזה. אני לא זוכר את כל הקטע איתו, רק שלוציפר נפגש איתו כמה פעמים בפרקים שונים, ואז פעם אחרונה כשהוא היה כבר בגהנום. ומסתבר שהבחור הזה היה צריך להתמודד עם משהו וזה נתן לו לעבור לגן עדן. כלומר יש דרך לעבור מגהנום לגן עדן ולוציפר לא ידע על זה. אז אני מניח שבעונה הבאה הוא ילך לגהנום ויעזור לדן לעשות את המעבר הזה.

אני בשוק שראו כל כך הרבה מלאכים בשלושת הפרקים האלו.
אני מת על גבריאל, למרות שהיא הייתה די רעה בסוף.
ואני לא מבין למה לכל כך מעט מהם היה אכפת שמייקל רצח את רמיאל.
אני הנחתי שיש אלפי מלאכים או לפחות מאות, אבל כנראה יש כמות יחסית קטנה.
ומלאכית המוות נראית כמו ילדה והיא קוראת ללוציפר לו.

הקרב בין לוציפר ומייקל היה מגניב,
אבל אפילו יותר אהבתי כשקלואי הרביצה למייקל בעזרת הכוח של התליון.

אני מאוד שמח שמייז החליטה שההנאה מהחיים שווה את הכאב של האובדן וחזרה אל איב.
כן, קצת מוזר שאיב גם הייתה בקרב שם, אבל בסדר...

לגבי מה שקרה בסוף
ולוציפר נשרף ואחרי כמה דקות חוזר לחיים וכולם מבינים שהוא האלוהים החדש, לוציפר כורת למייקל את הכנפיים עם החרב הבוערת
אני חושב שזה בסדר לא נכון.
כלומר כשהוא חזר מגן עדן הוא עדיין רק מלאך, הם פשוט היו בשוק שהוא עדיין חי.
אבל אחרי שהוא כורת את הכנפיים של מייקל אז הוא רשמית זוכה בקרב בינהם וההסכם היה שהזוכה בקרב הוא אלוהים ולכן רק אז כולם השתחוו אליו.

עדיין לא ברור אם זה אומר שפתאום הוא מקבל את כל הכוחות של אלוהים.
היה נראה שמייקל ציפה שיהיה איזה משהו גדול כשהוא זכה ב"בחירות לאלוהות". כלומר זה לא מספיק להכריז, משהו בעצם צריך לקרות כדי לקבל את הכוחות האלוהיים.

העונה הבאה תהיה די מוזרה אם לוציפר באמת יהיה עם כוחות של אלוהים על ההתחלה. לאן הולכים עם זה? (אם כי אני גם לא ידעתי לאן ילכו עם כל זה שאלוהים בכלל מגיע לשם)
אני גם לא בטוח אם קלואי בסוף עזבה את המשטרה באמת.
אם היא לא במשטרה אז האם עונה הבאה הם באמת לא יחקרו רציחות? זה פשוט יהיה מוזר.

עוד דברים:
מאוד שמחתי לראות את אשתו של אלוהים שוב. טכנית היא לא הייתה אמורה להראות כמו שארלוט שוב כי הרי היא רק לקחה את הגוף של שארלוט ואז החזירה אותו כשהיא עזבה ליקום אחר. אבל לא משנה.
*מעניין מה קורה שם ביקום האחר. האם כבר יש שם חיים מפותחים?
די חשבתי שאלה תגלה סוף סוף את האמת.
האנג'וביאל :-D
די נראה לי שהיה צפוי שמלאך הצדק הזה כן השתכנע מכך שלוציפר רוצה להיות אלוהים בגלל אהבה. אבל הרי בסופו של דבר ללוציפר הייתה סיבה אחרת - שהוא רצה לשנות דברים - אז מעניין אותי אם יותר היו תומכים בו אם הוא היה אומר להם על זה. אם כי נראה לי שממש לא אכפת להם מבני אדם אז כנראה שזה לא היה משנה.
לא ברור לי למה היינו צריכים את כל הפתיח של הפרק האחרון (עם האוטובוס של אסירים) רק כדי להבין מאיפה הגיע צבא השדים הזה

dilia snake

Well-known member
קודם כל אני אף פעם לא במיוחד אהבתי את דן - ובכל זאת הייתי לחלוטין עם עיניים רטובות עם כל המוות שלו. במיוחד בגלל הבת שלו, אבל גם בגלל האבל של כולם (מייז במיוחד) וגם כי בכל זאת הוא היה דמות ראשית ולא ציפיתי שהוא ימות.
הקטע הכי קשה עבורי היה שטריקסי ניגשה ללוציפר ושאלה אותו אם דן באמת מת כי לוציפר אף פעם לא משקר, זה היה שובר לב.
אני לא זוכר את כל הקטע איתו, רק שלוציפר נפגש איתו כמה פעמים בפרקים שונים, ואז פעם אחרונה כשהוא היה כבר בגהנום. ומסתבר שהבחור הזה היה צריך להתמודד עם משהו וזה נתן לו לעבור לגן עדן.
הוא היה פושע ואז הוא מת בפרק הראשון של עונה 5 ואז ברגע שהוא התמודד עם האשמה שלו הוא עבר לגן עדן. כי כול המנגנון של הגיהינום בנוי על זה שזו הלולאה שלך, אתה "בוחר" איך יענו אותך. זה הכול בנוי על אשמה.
אז אני מניח שבעונה הבאה הוא ילך לגהנום ויעזור לדן לעשות את המעבר הזה.
אני גם חושבת שזה יקרה ואני חושבת שהוא ישנה את הדרך איך אנשים מגיעים לגיהינום מלכתחילה. כי לפי ההיגיון הזה אתה יכול להתעלל למוות בגורי לברדור וכול עוד אתה לא מרגיש אשם אתה מגיע לגן עדן.
*אגב, את יודעת מה בטח עוזר לילדה שאבלה על המוות של אביה - להיות עם אמא שלה ולא רק עם הסבים. קלואי כנראה לא חושבת ככה.
העולם בסכנה ומייקל רצה להיות אלוהים, זה חשוב יותר מהצלקות הנפשיות של הבת שלך.
אני חושב שזה בסדר לא נכון.
אולי.
העונה הבאה תהיה די מוזרה אם לוציפר באמת יהיה עם כוחות של אלוהים על ההתחלה. לאן הולכים עם זה? (אם כי אני גם לא ידעתי לאן ילכו עם כל זה שאלוהים בכלל מגיע לשם)
אני גם לא בטוח אם קלואי בסוף עזבה את המשטרה באמת.
אם היא לא במשטרה אז האם עונה הבאה הם באמת לא יחקרו רציחות? זה פשוט יהיה מוזר.
חשבתי שאחרי המוות של דן זה ישכנע אותה להישאר במשטרה. ואני חושבת שגם בעונה הבאה הם יצטרכו לשמור על הנוסחה.
*מעניין מה קורה שם ביקום האחר. האם כבר יש שם חיים מפותחים?
בראש שלי, הם עברו להארו-וורס/כדור הארץ 1(כי לפי המשבר הסדרה קוראת בארץ 666).
די חשבתי שאלה תגלה סוף סוף את האמת.
כן, זה ממש מגוחך.
ואף אחד לא שאל מאלו שלא יודעים (חוץ מאימא של קלואי) איך קוראים לאלוהים. הוא פשוט היה כול הזמן הזה "אבא מורנינגסטאר"?
לא ברור לי למה היינו צריכים את כל הפתיח של הפרק האחרון (עם האוטובוס של אסירים) רק כדי להבין מאיפה הגיע צבא השדים הזה
(y)

dilia snake

Well-known member
אני הנחתי שיש אלפי מלאכים או לפחות מאות, אבל כנראה יש כמות יחסית קטנה.
הסצנה של הקרב האחרון צולמה כבר אחרי שהקורונה התחילה בספטמבר 2020(זה והסצנה שלוציפר מתחזה למייקל, לפי השואורנרים), אז זה לא שיש כ"כ מעט מלאכים, זה קשור יותר לעניינים טכניים ושאר ההגבלות של הקורונה.

נראה לי שנוצרו בסידרה באגים לוגים בקונספט של "אלוהים", או ישות על:
1. אלוהים יצא לפנסיה, ועבר ליקום אחר. כך שכרגע (בפרק האחרון), לא היה אלוהים לנהל את העניינים. אז מי/מה עקב אחרי התנהלותו של לוציפר (בגן עדן), החליט וביצע את הסמכתו לאלוהים החדש?
2. שימו לב שאלוהים ניהל את העניינים ביקום שלנו, ושרלוט היתה האל העליון והיחיד ביקום שני. כלומר ש-"אלוהים" הוא רק אל מקומי ליקום אחד. אם כך, מישהו צריך להיות מעליו - אותו אחד שברא את היקומים השונים ואת האלים ה-"עליונים" (אנחנו כבר מכירים שניים).

שורה תחתונה - יש מישהו מעל "אלוהים". האם אכן לכך הכותבים מכוונים? האם נפגוש אותו בעונה הבאה?

dilia snake

Well-known member
אז מי/מה עקב אחרי התנהלותו של לוציפר (בגן עדן),
אף אחד, כנראה האיסור/גירוש מגן עדן נשאר בתוקף גם אחרי שאלוהים עזב(לא ברור אבל למה הוא לא טרח לבטל את האיסור לפני שהוא עזב עם "אימא" הרי היה סיכוי שלוציפר יהפוך להיות אלוהים).

שורה תחתונה - יש מישהו מעל "אלוהים". האם אכן לכך הכותבים מכוונים? האם נפגוש אותו בעונה הבאה?
אני לא חושבת שיתעסקו עם זה יותר מידי, לדעתי העונה הבאה תעקוב אחרי לוציפר ושות' מתרגלים לזה שהוא אלוהים.

dilia snake

Well-known member
אז סיימתי את החלק הראשון ובמקביל התחלתי לראות גם את העונה הראשונה ואני חושבת שאני אעשה מרתון של עונות 1-4(כי חמש יצא שראיתי פעמיים כמעט ברצף).

יש דברים שלא מסתדרים ובעיות בהמשכיות שעליתי עליה כמו מתי לוציפר הספיק לתת למייז את הטבעת שלו? הרי בשלב מסוים היא הציעה אותה לאיב ואז לוציפר קיבל אותה בחזרה רק בשביל הסצנה ההיא בסוף עם קלואי. אז כן מה לעזאזל קרה שם?

העלילה של אלה בחלק הראשון משתלמת בחצי השני וזה משהו ששכחתי ממנו בזמן שראיתי את החלק השני, כמו גם העלילה של אמנדיאל שנראית אנושית להפליא.

הקטע עם מוג'ו:-D והאקס של קלואי |פנים|.

אבל צריך לומר הקטע שלוציפר לא בטוח שהוא מספיק טוב לקלואי מרגיש לא בריא. אני יודעת שלוציפר מתמודד הרבה עם שנאה עצמית וכול תסביכי האב שיש לו אבל אם אתה יוצא עם מישהי וכול הזמן מפקפק בזה שאתה לא מספיק טוב עבורה אז משהו ביחסים שלכם דפוק לגמרי, בטוח שקלואי תגיד שהוא ראוי לה והכול. אבל עצם זה שהוא ממשיך להרגיש ככה צורם ובעייתי.

התכוונתי לעשות סיכום מפורט אבל כרגע זה כול מה שמציק לי בחלק הראשון, אני חושבת שהחצי הראשון היה יותר טוב מהשני, אבל עכשיו אני ממשיכה לשני אז נראה איך אני אגיש אחרי שאני אראה הכול ברצף.

למעלה