dilia snake
Well-known member
אני חושבת שהשחקן שהביאו עשה עבודה מעולה.אני לא מבין איך אלוהים הוא לא מורגן פרימן. זה הורס את האמינות של כל העניין.
ותשים בבקשה ספוילרים יש אנשים שעדיין לא סיימו את העונה
אני חושבת שהשחקן שהביאו עשה עבודה מעולה.אני לא מבין איך אלוהים הוא לא מורגן פרימן. זה הורס את האמינות של כל העניין.
סיימתי גם כןקודם כול, אני חושבת שמה שאני אעשה השבוע זה אראה את כול העונה מהתחלה ברצף(הדודים שלחו לי את כול העונה כולל השמונה הראשונים) כדי לקבל פרספקטיבה יותר טובה על הכול מה שהלך שם, ואם אני לא אתעצל אני אעלה לשרשור הזה הודעה מפורטת.
לפרקים עצמם, לא זכרתי את הקטע עם השרשרת של אמנידיאל אבל סה"כ העלילה הייתה הגיונית יחסית לסדרה אז לא נורא.
לוציפר רוצה להיות אלוהים כדי להיות ראוי לקלואי.
הניסיונות שלו לשחד את האחים שלו היו משעשעים בסך הכול.
דןאני לא סובלת אותו, אבל עדיין כואב לי על טריקסי וקלואי.
לוציפר ומייז הולכים להרוג את מי שהרג את דן.
ואז כצפוי מייקל עומד מאחורי כול הבלאגן וקלואי מתעצבנת על לוציפר שדן מת בגלל הרגשי נחיתות שלו.
ולוציפר מחליט לצאת למלחמה.
סצנת הקרב שמייקל ולוציפר עפים ונלחמיםאני לא יודעת כמה כסף הם שפכו על זה, אבל זה היה שווה כול סנט
זה היה מדהים.
אני שמחה שאיב ומייז יחד, אבל איב מעצבנת(ולמה איב באה להילחם עם המלאכים ועם רובה שיורה קליעים שלא מסוכנים למלאכים? חשבו שלא יהרגו אותה?).
דן מגיע לגיהינום בגלל האשמה שלו. שיהיה, וואטאבר.
מייקל מציע באיזה שהוא שלב ללוציפר לחזור להיות השליט של הגיהינום, אומר שהוא הרג את דן כדי שקלואי תרגיש אשמה ואז תגיע בסופו של דבר איתו לגיהינום והם ישלטו שם יחד. לוציפר מוותר.
אילו זו הייתה סדרה אחרת הייתה פה איזו אמירה על אשמה או משהו, אבל זה לוציפר אז לא הלכו עם זה ממש עד הסוף.
מייקל הורג את קלואי תוך כדי קרב, לוציפר הולך לעיר הכסופה כדי להציל אותה, אומר לה שהוא אוהב אותה(הגיע הזמן באמת, תודה!) שם לה את הטבעת על הקמיצה השמאלית, למרות שזו טבעת של גבר ואני לא חושבת שהאצבעות שלה עד כדי כך גדולותאבל זו מחווה נחמדה בסה"כ והיא חוזרת לחיים ולוציפר נשרף ואחרי כמה דקות חוזר לחיים וכולם מבינים שהוא האלוהים החדש, לוציפר כורת למייקל את הכנפיים עם החרב הבוערת(זה אומר שהוא תקוע בכדור הארץ? אני לא חושבת שהאחים שלהם עד כדי אוהבים אותו כדי לתת לו טרמפ למעלה) כולם כורעים ברך בפני לוציפר ונגמר!
בעונה הבאה השם של הסדרה ישתנה ל-GOD והיא תעסוק באלוהים עוזר לפתור פשעים בלוס אנג'לס.
אני חושב שזה בסדר לא נכון.ולוציפר נשרף ואחרי כמה דקות חוזר לחיים וכולם מבינים שהוא האלוהים החדש, לוציפר כורת למייקל את הכנפיים עם החרב הבוערת
הקטע הכי קשה עבורי היה שטריקסי ניגשה ללוציפר ושאלה אותו אם דן באמת מת כי לוציפר אף פעם לא משקר, זה היה שובר לב.קודם כל אני אף פעם לא במיוחד אהבתי את דן - ובכל זאת הייתי לחלוטין עם עיניים רטובות עם כל המוות שלו. במיוחד בגלל הבת שלו, אבל גם בגלל האבל של כולם (מייז במיוחד) וגם כי בכל זאת הוא היה דמות ראשית ולא ציפיתי שהוא ימות.
הוא היה פושע ואז הוא מת בפרק הראשון של עונה 5 ואז ברגע שהוא התמודד עם האשמה שלו הוא עבר לגן עדן. כי כול המנגנון של הגיהינום בנוי על זה שזו הלולאה שלך, אתה "בוחר" איך יענו אותך. זה הכול בנוי על אשמה.אני לא זוכר את כל הקטע איתו, רק שלוציפר נפגש איתו כמה פעמים בפרקים שונים, ואז פעם אחרונה כשהוא היה כבר בגהנום. ומסתבר שהבחור הזה היה צריך להתמודד עם משהו וזה נתן לו לעבור לגן עדן.
אני גם חושבת שזה יקרה ואני חושבת שהוא ישנה את הדרך איך אנשים מגיעים לגיהינום מלכתחילה. כי לפי ההיגיון הזה אתה יכול להתעלל למוות בגורי לברדור וכול עוד אתה לא מרגיש אשם אתה מגיע לגן עדן.אז אני מניח שבעונה הבאה הוא ילך לגהנום ויעזור לדן לעשות את המעבר הזה.
העולם בסכנה ומייקל רצה להיות אלוהים, זה חשוב יותר מהצלקות הנפשיות של הבת שלך.*אגב, את יודעת מה בטח עוזר לילדה שאבלה על המוות של אביה - להיות עם אמא שלה ולא רק עם הסבים. קלואי כנראה לא חושבת ככה.
אולי.אני חושב שזה בסדר לא נכון.
חשבתי שאחרי המוות של דן זה ישכנע אותה להישאר במשטרה. ואני חושבת שגם בעונה הבאה הם יצטרכו לשמור על הנוסחה.העונה הבאה תהיה די מוזרה אם לוציפר באמת יהיה עם כוחות של אלוהים על ההתחלה. לאן הולכים עם זה? (אם כי אני גם לא ידעתי לאן ילכו עם כל זה שאלוהים בכלל מגיע לשם)
אני גם לא בטוח אם קלואי בסוף עזבה את המשטרה באמת.
אם היא לא במשטרה אז האם עונה הבאה הם באמת לא יחקרו רציחות? זה פשוט יהיה מוזר.
בראש שלי, הם עברו להארו-וורס/כדור הארץ 1(כי לפי המשבר הסדרה קוראת בארץ 666).*מעניין מה קורה שם ביקום האחר. האם כבר יש שם חיים מפותחים?
כן, זה ממש מגוחך.די חשבתי שאלה תגלה סוף סוף את האמת.
לא ברור לי למה היינו צריכים את כל הפתיח של הפרק האחרון (עם האוטובוס של אסירים) רק כדי להבין מאיפה הגיע צבא השדים הזה
הסצנה של הקרב האחרון צולמה כבר אחרי שהקורונה התחילה בספטמבר 2020(זה והסצנה שלוציפר מתחזה למייקל, לפי השואורנרים), אז זה לא שיש כ"כ מעט מלאכים, זה קשור יותר לעניינים טכניים ושאר ההגבלות של הקורונה.אני הנחתי שיש אלפי מלאכים או לפחות מאות, אבל כנראה יש כמות יחסית קטנה.
אף אחד, כנראה האיסור/גירוש מגן עדן נשאר בתוקף גם אחרי שאלוהים עזב(לא ברור אבל למה הוא לא טרח לבטל את האיסור לפני שהוא עזב עם "אימא" הרי היה סיכוי שלוציפר יהפוך להיות אלוהים).אז מי/מה עקב אחרי התנהלותו של לוציפר (בגן עדן),
אני לא חושבת שיתעסקו עם זה יותר מידי, לדעתי העונה הבאה תעקוב אחרי לוציפר ושות' מתרגלים לזה שהוא אלוהים.שורה תחתונה - יש מישהו מעל "אלוהים". האם אכן לכך הכותבים מכוונים? האם נפגוש אותו בעונה הבאה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.