לוציפר עונה 6 :devilish:

dilia snake

Well-known member
כן, צדקת שיהיה פרק של BLM. זה דווקא לא היה עשוי נורא לדעתי ואני חושב שזה דבר חשוב להזכיר בסדרות משטרה.
זה לא היה נורא והם דווקא נגעו בנקודות חשובות, על שוטרים לא נכונים שמקודמים מסיבות לא נכונות, וגזענות מובנת אצל המשטרה(אם שחור או חום נרצחים אז תמיד הנחת העבודה זה שמדובר בכנופיות או סמים) אבל זה מתסכל זו עונת סיום ושהם קידמו לפני כמה חודשים את 5B הם עשו סביב העונה הנוכחית הייפ מטורף ובסוף זה מאכזב ואנחנו כבר 6 פרקים רצים במעגלים ומתעסקים בשטויות במקום להגיע לת'כלס.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמה דברים שקרו בפרק הזה:
1. אדם, כלומר האדם הראשון, הגיע בפרק הזה. מלא קינאה וכוונה לקחת את איב חזרה. חטף את לינדה ואז החליט להיות אדם טוב יותר.
קצת מטופש, אבל נחמד שהכניסו עוד דמות תנכית כזאת.
2. גילינו שרורי היא בת יותר מ20 שנה למרות איך שהיא נראית ושהיא הגיעה מעתיד שבו קלואי מתה כנראה מזקנה, אבל לוציפר לא היה לצידה.
3. נושא הBLM לא נותר מאחורה בפרק בודד אלא כנראה כאן להשאר. ומרגיש כאילו קלואי מתכוונת לחזור למשטרה כדי להלחם בגזענות מבפנים.
4. מייז ניסתה להרוס את החתונה של עצמה בכך שהיא גרמה לכך שאדם יגלה על החתונה כי היא עדיין לא מרגישה ראויה לאהבה.
5. בסוף היא מכפרת על כך ומזמינה חלק מהאחים השדים שלה שבאים כגופות.
6. החתונה מאוד יפה ומרגשת.
7. אלה מגיעה לשם והטירוף של כל האנשים שהיא יודעת שהם מלאכים, ההבנה שיש כנראה זומבים וזה שאמנדיאל מדבר אל עצמו (+אלכוהול) גורם לה לצעוק לעולם שהיא יודעת הכל. פלוס משהו על האפוקליפסה שהיא חשבה שהם מודעים אליה אבל כמובן שהם לא. הם עסוקים בדברים ביחסים בין אישיים יותר מידי.

אז לדעתי העולם מתפרק בגלל שלוציפר עוד לא עלה להיות אלוהים.
אבל קלואי לא תלך איתו בגלל שהיא רוצה לעזור לאמנדיאל במשטרה.
התוצאה של זה היא שלוציפר יהפוך להיות אלוהים ללא קשר של ממש לאנושות כמו אבא שלו ובגלל זה לא יהיה בחיים של רורי.
אלא אם כן הם ישנו משהו.

אה, ומישהו צריך כבר לספר לטריקסי את האמת על הכל. זה מוגזם.

dilia snake

Well-known member
אדם הוא הניאנדרטל הראשון, ועל הדרך קיבלנו שיעור במה זה אומר גבריות רעילה ומבוא לפמיניזם.

דווקא עלילת החתונה לא כזה הפריעה לי וזה היה נחמד לתת למייז הזדמנות לגדול קצת בתור בן אדם.

אני עדיין חושבת שחווה פלקט והפאקצה הראשונה. וברור כולנו מתגברים על פרידה עם טונות של אלכוהול ופחמימות, אין דרך אחרת להתגבר על דברים.

והגן אירועים הזה מדהים, הנאום של לינדה, חוץ מהשמלה של מייז(לא אכפת לי מהקטע עם השחור וגם אהבתי את הגוון של איב אבל השמלה עצמה של מייז הייתה ממש מכוערת)

לוציפר היה כזה חמוד הפרק שהוא הלך לעזור למייז ואיב להתגבר על הבעיות שלהן.

איך שאלה התחילה להשתכר ידעתי שככה הפרק יגמר, ות'כלס היא צודקת וניחשתי הכול הקטע שהעולם מתפרק זה בגלל לוציפר כבר לפני כמה פרקים.

זה שטחי ומטומטם אבל ג'יזס מה לורן ג'רמן עשתה לפרצוף שלה? זה כאילו יש לה עכשיו הבעת פנים אחת וזהו, כול השנים האלו בתעשייה והיא לא יודעת להרגיע עם בוטוקס?(זה יודעת שזה בודי שיימינג ורע, אבל אי אפשר להתרכז שאין לשחקנית הראשית הבעות פנים)

אין לי כוח לתסביכי אבא של רורי, אחרי שעברנו את זה 5 שנים עם לוציפר וסוף סוף פתרנו את הנושא בעונה הקודמת.

וכן, לגמרי הגיע הזמן לספר לטריקסי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז אלה "מוכיחה" לכולם שהעולם עומד להסתיים (שזה מרגיש לי מוזר כי הרבה אנשים בעולם הרגיל שלנו אומרים שהעולם על סף אבדון אז במה זה בעצם שונה?)
וכמונו הם כולם מבינים שזה בגלל שלוציפר דחה את הפיכתו לאלוהים ולכן מיד הוא מחליט ללכת לעשות את זה... רק שהוא לא יכול להוציא את הכנפיים.
לפחות אנחנו כבר בשלב שאנחנו יודעים שזה עניין מוחי/נפשי ולא בעיה פיזיולוגית.
הפתרון שנבחר הוא לקרוא בספר שלינדה כתבה על לוציפר.
זה קצת מוזר.
אבל הסצנה שפשוט מתארת את כולם בתמציתיות הייתה מעולה בעיקר זה קלואי כל הזמן פותרת רציחות "אמרת מדע, הא, פתרתי עוד רצח"

קצת עיצבן אותי עד כמה התעסקו בזה שאלה פגועה מכך שלא אמרו לה את האמת. קודם כל בגלל שבמשך 3 עונות (שאני מניח שזה מתרגם לשנים) גם קלואי לא ידעה את האמת. ודן גילה את האמת רק כמה חודשים לפני שהוא מת. אבל אף אחד לא ציין את זה בפניה.

משהו דיברו על כך שאלה הייתה חברה קרובה של מלאך המוות... אני ממש לא זוכר את זה. נראה לי שאני אצטרך למצוא באיזה פרק זה היה ולראות שוב.

בכל מקרה היא בערך מקבלת את זה שזה לא היה נורא ששיקרו לה, או משהו כזה כי היא מיד קופצת ללשקר לקרול.

קלואי אומרת סוף סוף ללוציפר שהיא מתכוונת לחזור למשטרה. הגיוני. (מראש הרגיש לא הגיוני כשהיא החליטה לעזוב)

אבל בסוף לוציפר מבין שהוא כן יכול לשלוט ברגשות שלו ומוציא את הכנפיים שלו. אבל גם מבין שהוא לא באמת רוצה להיות אלוהים (וואו, אולי חבל שנלחמת מלחמה על העניין)(טוב העיקר בעצם שמייקל הוא לא אלוהים).
בסוף אמנדיאל חוזר מגן עדן כשהוא יודע מה גורם לסוף העולם (אם הוא יגיד התחממות גלובלית אני אצחק).
אני מניח שהוא יאמר משהו שהוא לא רק זה שלוציפר צריך להפוך להיות אלוהים. כי אני מניח שלמרות שלוציפר לא רוצה להיות אלוהים הוא כן יסכים להיות בשביל להציל את העולם.

במקביל רורי חוזרת ומצליחים לפתור את כל עניין הדדי אישיוז שלה מאוד מהר על ידי ירי ברגל של לוציפר וקריאה בספר של לינדה (לפחות זה היה שימושי למשהו)

וואו, נותרו רק עוד שני פרקים לעונה. מעניין מה יהיה.

dilia snake

Well-known member
אז קיבלנו משהו שת'כלס היה פרק פלאשבקים.

הדבר שאותי הכי הדהים בפרק הזה הוא עד כמה טום אליס הוא שחקן מעולה לעומת שאר הקאסט שהם בינוניים-טובים.

צחקתי על גבול מצב כפית שרורי הצליחה לגרום ללוציפר לדמם, זה היה כ"כ רע שזה כמעט טוב.

משהו דיברו על כך שאלה הייתה חברה קרובה של מלאך המוות... אני ממש לא זוכר את זה. נראה לי שאני אצטרך למצוא באיזה פרק זה היה ולראות שוב.
זה בפרקי בונוס של עונה 3, פרק 25 או 26.
קצת עיצבן אותי עד כמה התעסקו בזה שאלה פגועה מכך שלא אמרו לה את האמת.
דווקא ריחמתי עליה חלק מהפרק. ואני לא יודעת אם זה הזמן היה לספר לה שקלואי ליטרלי ניסתה להרוג את לוציפר אחרי שהיא גילתה שהוא באמת השטן.

מה שכן עצבן אותי, זה שבאמצע כול הקטע המרגש של קלואי ולוציפר רורי צצה והרסה את זה.

ואם היא הרבה יותר מבוגרת מאיך שהיא נראית למה היא מתלבשת כמו פליטה מדיזינגוף סנטר מסוף שנות ה-90'?

והסוף שלוציפר לא רוצה להיות אלוהים צפוי גם כן מקילומטרים, חבל שאחותך ודן היו צריכים למות בגלל שרצית להיות אלוהים מלכתחילה.

אני אראה את שני האחרונים היום, כי כול הזמן יש ספוילרים וזה מחרפן אותי ולמרות שאני לא עובדת מחר רק בערב אני אוכל לראות את הפרקים כי לאימא שלי תמיד יש נטייה להתחיל לנדנד שהיא קולטת שאני מנסה לראות משהו.

dilia snake

Well-known member
עוד אחד וזה מאחורינו.

האם קלואי היא האימא הכי גרועה ביקום? למה היא לרגע לא בודקת מה עם טריקסי?

ורגע אחד לה מה שמו במחנה עם טריקסי ואז הוא חוטף מלאכית עם להבים בכנפיים?

למה בכול הבלאגן עם הפרידות, לרגע קלואי ולוציפר לא חשבו ללכת להתחתן?

לרגע זה היה מעניין כי חשבתי שגם אמנדיאל וגם לוציפר רוצים להיות אלוהים ואז זה שוב נהיה איכסי.

זה דיי משעשע שסוף העולם לא מגיע אלא זה האחים של לוציפר.

טום אליס רמה מעל כולם, אבל היחידי שמתקרב אליו זה קווין אלחנדרו, זה חדר לשבריר שניה את הציניות שלי הקטע עם טריקסי ואני שמחה שהוא בגן עדן עכשיו.

עוד פרק אחד ונוכל להחליט שהעונה הזאת זה חלום בלהות של מישהו וזה נגמר בעונה חמש.

dilia snake

Well-known member
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

איפה שהוא לקרת דקה 30 התייאשתי, שמתי את זה ברקע והלכתי לקרוא כתבות מהארץ מתחילת החודש.

איכס.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני דווקא נהנה מרוב העונה.
אבל הפרק הזה הרגיש כמו מריחה ארוכה מידי.
כל סצנת פרידה הייתה יפה וחמודה, אבל כל אחת גם הייתה ארוכה מידי.
האם קלואי היא האימא הכי גרועה ביקום? למה היא לרגע לא בודקת מה עם טריקסי?
אני מניח שהגיוני שהיא בדקה מה שלומה במחנה מידי פעם ופשוט לא ראינו אותה מתקשרת אליה או מסתמסת איתה.
זה די הגיוני שהיא תתן לילדה שלה לישון במחנה.
ורגע אחד לה מה שמו במחנה עם טריקסי ואז הוא חוטף מלאכית עם להבים בכנפיים?
זה באמת ממש לא ברור לי. אם הצרפתי הזה היה ליד המחנה אז למה הוא לא חטף את טריקסי?
איך הוא ידע למצוא את רורי? (אולי רורי באה לבקר את טריקסי במחנה)
אבל איך הוא יכול להיות איום על רורי?
אולי בגלל שהוא עבד עבור מייקל אז הוא יודע איך להשיג נשק שיעיל נגד מלאכים.
אבל למה בכלל שהוא יעשה את זה, למה לא פשוט לברוח? מה הוא מקווה להשיג מלוציפר?

השיחה של דן עם הבת שלו וזה שהוא מבין ממנה שיש לו רגשות אשם לגבי זה שהוא היה אבא לא טוב והיא בעצם שוברת את רגשות האשם שלו - כל זה יפה.
אבל אפילו אם דן לא היה במקום מתעופף לגן עדן ומשאיר את הרוצח הצרפתי ליד המחנה של הבת שלו - הוא עדיין השאיר את טריקסי במצב שבו יום למחרת היא אולי קוראת בעיתון שהרוצח של אבא שלה ברח מהכלא ורואה תמונה שלו ואז מבינה שהיא דיברה איתו. וזה מאוד מאוד מטריד.
באמת היו עושים לנו חיים קלים יותר אם היו מספרים לטריקסי את כל האמת כבר לפני כן.
למה בכול הבלאגן עם הפרידות, לרגע קלואי ולוציפר לא חשבו ללכת להתחתן?
גם אני חשבתי שהם הולכים להתחתן.
גם אם הוא משוכנע שהוא יעלם אז למה להעביר בעלות על הבאר לאמנדיאל ולא לקלואי?
זה דיי משעשע שסוף העולם לא מגיע אלא זה האחים של לוציפר.
נתינת משאלות דבילית זה באמת מוזר.
איך זה גורם לכך שיותר אנשים מאבדים גרביים?
לרגע זה היה מעניין כי חשבתי שגם אמנדיאל וגם לוציפר רוצים להיות אלוהים ואז זה שוב נהיה איכסי.
ממש לא היה לי כוח אם לוציפר היה משנה את דעתו שוב לגבי האלוהות.
גם ככה זה מצחיק שכל הקטע בעונה הקודמת היה שאמנדיאל לא רוצה להיות אלוהים ולוציפר כן וזה פשוט התהפך. למרות שהנסיבות לא השתנו.
לא ממש ברור לי איך אמנדיאל מתכוון להיות אלוהים ואבא של תינוק במקביל.

טוב, תכף אני אראה איך הכל מסתיים.

dilia snake

Well-known member
אבל הפרק הזה הרגיש כמו מריחה ארוכה מידי.
כל סצנת פרידה הייתה יפה וחמודה, אבל כל אחת גם הייתה ארוכה מידי.
הפרק היה יותר משעה, זה הרגיש כמו נצח, או יום בגיהינום.
אבל אפילו אם דן לא היה במקום מתעופף לגן עדן ומשאיר את הרוצח הצרפתי ליד המחנה של הבת שלו - הוא עדיין השאיר את טריקסי במצב שבו יום למחרת היא אולי קוראת בעיתון שהרוצח של אבא שלה ברח מהכלא ורואה תמונה שלו ואז מבינה שהיא דיברה איתו. וזה מאוד מאוד מטריד
גם חשבתי על זה שטריקסי אמורה לדעת איך הרוצח של אבא שלה נראה, אולי קלואי לא הייתה לוקחת אותה לדיונים בבית משפט כי זה כואב מידי, אבל זה 2021 יש טלוויזיה ואינטרנט זו לא בעיה לדעת מי הוא באמת.
גם אם הוא משוכנע שהוא יעלם אז למה להעביר בעלות על הבאר לאמנדיאל ולא לקלואי?
(y)אני גם חשבתי על זה, הוא לא היה רוצה שהכסף ילך ישירות לרורי(וטריקסי?) או שחצי מהבאר היה עובר לאמנדיאל וחצי לקלואי?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

איפה שהוא לקרת דקה 30 התייאשתי, שמתי את זה ברקע והלכתי לקרוא כתבות מהארץ מתחילת החודש.

איכס.
מה?!?!?!?:eek:
דווקא בסופו של דבר מאוד אהבתי.
לא כל כך את ההתחלה עם תוכנית העל של הנבל הצרפתי שקיבל את המידע שהוא צריך כשדן היה בראש שלו ועכשיו משתמש ברורי בתור פיתיון וגם בתור נשק ומפעיל המון אנשים למרות שרק לפני שניה הוא יצא מהכלא ובכלל הוא עושה את הכל כדי לנקום בלוציפר.
זה הרגיש גנרי עבור סדרה על גיבורי על ונבלי על.
אז היה את הקטע שרורי כמעט הרגה את הצרפתי והיה נראה שהיא הופכת לשטן בעצמה וחשבתי שיכול להיות מעניין אם היא הופכת לשטן ובעצם תופסת את מקום אביה בגהנום בגלל מה שהיא עשתה ולוציפר נמנע מקשר איתה כשהיא מתבגרת בגלל שהוא מרגיש אשם שהוא גרם לזה. אבל זה בעייתי מאוד.

דווקא מאוד אהבתי את מה שבעצם היה הסוף - שלוציפר מבין שהוא יכול לעזור לאנשים לעבור מגהנום לגן עדן ושזאת המשמעות הגדולה שלו. זה בעצם נותן משמעות לכל עניין העינוי ומשמעות לכך שאלוהים שם את לוציפר כאחראי על גהנום. זה אפילו נותן משמעות נוספת לכל השעות הרבות שלוציפר בילה בתרפיה.

הבעיה שלי עם זה הייתה הקטע שבשביל שזה יעבוד וישמור על לולאת הזמן זה מצריך שלוציפר לא יהיה בקשר עם קלואי לכל שארית חייה ולא יהיה בכלל בקשר עם רורי בכל שנות ההתבגרות שלה.
אבל מצד שני זה גם נכון מה שאמרו, בשבילם ה[נניח 60] שנים שעברו הם כלום לעומת אינסוף הזמן שיש להם אחר כך. אחרי שקלואי מתה היא תוכל להיות עם לוציפר לנצח. ורורי תוכל לבקר אותם כמה שבא לה. אז הקורבן של ה60 שנה הוא לא כל כך גדול באופן יחסי.

אהבתי את לוציפר עושה תרפיה לנשמות. אני די בטוח שאני זיהיתי נכון את הבחור שישב באמצע - זה הבעל לשעבר של לינדה שבעבר היה פרק שבו ראינו מה קרה איתו. והיה קצת מצחיק לראות את הצרפתי לידו, עדיין די רחוק משיקום. לא זיהיתי את הבחורה, אז אני תוהה אם היא גם מישהי מפרק ישן.

המוטאז' של זמן שעובר עם מה שקורה לדמויות השונות - אמנדיאל בתור אל שוויוני, רורי נולדת, צ'ארלי מגדל כנפיים - היה מאוד קיצ'י. אבל אני אוהב כשסדרות נגמרות ככה.

באופן כללי לא עונה מושלמת, אבל די טובה. בהחלט היו לא מעט סדרות שהסתיימו גרוע יותר.
ואני חושב שבאופן עקרוני זה שהסדרה מסתיימת עם זה שלוציפר מוצא את מקומו בגהנום כדמות חיובית זה הרבה יותר מתאים מאשר סיום שבו הוא הופך להיות אלוהים.

זה די מוזר שהסוף הזה הוא מבחינות מסויימות מאוד מאוד מאוד דומה לסוף של הסדר המקום הטוב

dilia snake

Well-known member
קודם אני שונאת שהכול דביק ואיכסה וכולם חיים ואושר ועושר ובלה בלה בלה.

"גם השטן יכול להיגאל"? נחרתי כ"כ חזק שכמעט דיממתי מהאף. זה משפט שהיוצרים לא הפסיקו להשתמש בו בראיונות, אני מניחה שהם רק חיפשו דרך להכניס לסדרה.

כול הקטע עם הצרפתי שנראה כאילו לקוח מסרטי ג'יימס בונד מהאייטיז או משהו, היה גרוע וכמובן שקלואי הרגה אותו בסוף.

אני גם שונאת מסעות בזמן. רק חייבת לציין.
זה הבעל לשעבר של לינדה שבעבר היה פרק שבו ראינו מה קרה איתו. והיה קצת מצחיק לראות את הצרפתי לידו, עדיין די רחוק משיקום. לא זיהיתי את הבחורה, אז אני תוהה אם היא גם מישהי מפרק ישן.
זה באמת האקס של לינדה, שהיה פרק שלם שהוקדש ללולאת הגיהינום שלו (אולי גם בעונה 3?) ואולי הבחורה זו אבל(מקין ואבל? לא זוכרת כבר איך היא נראתה, אבל יותר סביר שהוא היה חוזר לגוף המקורי שלו) ובקשר לצרפתי, לא כדאי שהם יצברו פז"ם בגיהינום לפני שהם יוכלו לעבור לגן עדן? האיש הרג את דן לפני 5 דקות.
הבעיה שלי עם זה הייתה הקטע שבשביל שזה יעבוד וישמור על לולאת הזמן זה מצריך שלוציפר לא יהיה בקשר עם קלואי לכל שארית חייה ולא יהיה בכלל בקשר עם רורי בכל שנות ההתבגרות שלה.
אבל מצד שני זה גם נכון מה שאמרו, בשבילם ה[נניח 60] שנים שעברו הם כלום לעומת אינסוף הזמן שיש להם אחר כך. אחרי שקלואי מתה היא תוכל להיות עם לוציפר לנצח. ורורי תוכל לבקר אותם כמה שבא לה. אז הקורבן של ה60 שנה הוא לא כל כך גדול באופן יחסי.
כול העלילה עם רורי הייתה מטומטמת בגדול. אם כול המטרה של העונה הזאת הייתה להביא את לוציפר להבנה שהוא צריך לחזור לגיהינום ולעזור לאנשים להיגאל, הם לא היו חייבים לעשות את זה בצורה כ"כ מעצבנת.

אני חושבת שהעונה הזאת הייתה פשוט בזבוז זמן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב, נסכים שלא להסכים
(אלא אם כן את לא מסכימה ואז אנחנו בבעיה)
"גם השטן יכול להיגאל"? נחרתי כ"כ חזק שכמעט דיממתי מהאף. זה משפט שהיוצרים לא הפסיקו להשתמש בו בראיונות, אני מניחה שהם רק חיפשו דרך להכניס לסדרה.
אבל זה בערך הקונספט של כל הסדרה. ברור שהוא יהיה חשוב לסיום הסדרה
ובקשר לצרפתי, לא כדאי שהם יצברו פז"ם בגיהינום לפני שהם יוכלו לעבור לגן עדן? האיש הרג את דן לפני 5 דקות.
לא לפני 5 דקות. מבחינת זמן בכדור הארץ זה איזה 60 שנה וזה אומר שבגהנום זה עשרות אלפי שנים לפחות.
ואולי הבחורה זו אבל(מקין ואבל? לא זוכרת כבר איך היא נראתה, אבל יותר סביר שהוא היה חוזר לגוף המקורי שלו)
ראינו את אבל בשלב כלשהו? יש הרבה שאני לא זוכר לגבי הסדרה.
בכל מקרה בטח אפשר לקרוא מי היא.
קודם אני שונאת שהכול דביק ואיכסה וכולם חיים ואושר ועושר ובלה בלה בלה.
זה לחלוטין מה שאני רוצה מסיומי סדרות שלי.
ואת צריכה להיות שמחה שזה מה שעשו כי אחרת זה משאיר מקום לדבר שאת שונאת: ספין-אוף.
אני גם שונאת מסעות בזמן. רק חייבת לציין.
כול העלילה עם רורי הייתה מטומטמת בגדול. אם כול המטרה של העונה הזאת הייתה להביא את לוציפר להבנה שהוא צריך לחזור לגיהינום ולעזור לאנשים להיגאל, הם לא היו חייבים לעשות את זה בצורה כ"כ מעצבנת.
אני מסכים שלחלוטין יכלו לעשות את כל הרעיון המרכזי של העונה (כלומר זה שלוציפר מבין שהוא צריך לעזור לאנשים להגאל) גם בלי מסע בזמן והבת מהעתיד.
זה קצת הוסיף סיבוכים שכנראה מיותרים.
אבל מצד שני רורי הייתה חלק ממש טוב מהעונה. בטח יותר טוב משני הפרקים הראשונים שעוד עסקו בחקירות רצח או מאוחר יותר כשזה הלך לחלוטין לכיוון BLM שזה נושא מעניין אבל כל כך לא קשור לעלילה

dilia snake

Well-known member
טוב, נסכים שלא להסכים
(אלא אם כן את לא מסכימה ואז אנחנו בבעיה)
זה לא דיקטטורה כאן?
לא לפני 5 דקות. מבחינת זמן בכדור הארץ זה איזה 60 שנה וזה אומר שבגהנום זה עשרות אלפי שנים לפחות.
כן, אבל לנו הצופים זה 5 דק', שלא נדבר על זה שלפני דקה הוא ניסה להרוג את לוציפר כי הוא לחש לו באוזן או משהו. לי זה הרגיש מהיר מידי.
ואת צריכה להיות שמחה שזה מה שעשו כי אחרת זה משאיר מקום לדבר שאת שונאת: ספין-אוף.
תלוי מה הנושא של הספינאוף, אם זו עוד סדרת שיקגו/NCIS/חוק וסדר זה דווקא סבבה, ספינאוף לסדרה כמו לוציפר זה מטומטם. ולא משנה לכול סדרה אפשר לעשות ספינאוף זו לא בעיה.
אני מסכים שלחלוטין יכלו לעשות את כל הרעיון המרכזי של העונה (כלומר זה שלוציפר מבין שהוא צריך לעזור לאנשים להגאל) גם בלי מסע בזמן והבת מהעתיד.
זה קצת הוסיף סיבוכים שכנראה מיותרים.
ראיתי כבר שטוענים שהם גנבו את העלילה מהפלאש :-D :-D |פנים| |פנים|

אבל מצד שני רורי הייתה חלק ממש טוב מהעונה. בטח יותר טוב משני הפרקים הראשונים שעוד עסקו בחקירות רצח או מאוחר יותר כשזה הלך לחלוטין לכיוון BLM שזה נושא מעניין אבל כל כך לא קשור לעלילה
אני מתחילה לחשוב שהיה עדיף אם היו הולכים על עונה קצרה יותר, עם עלילה מהודקת יותר ולא עשרה פרקים שחצי מהם היו מיותרים.

פוסט מסכם של הסדרה "לוציפר" בבלוג של שלומי אלינסון "רק דברים טובים".
תהנו

למעלה