כאן נדבר על עונה 6 של הסדרה לוציפר
עדיין צריך להשתמש בתיבות ספוילר כדי לדבר על הפרקים וגם על פרקים מעונות קודמות.
עדיין צריך להשתמש בתיבות ספוילר כדי לדבר על הפרקים וגם על פרקים מעונות קודמות.
כן הומאז' ברור.אז הסצנה הראשונה הייתה הומאז' לסצנה הראשונה בפיילוט, זה טאצ' נחמד אבל לא יודעת גם קלישאתי ונדוש.
אני הנחתי שלא יהיה זמן בשביל בעצם לעסוק בזה שהוא הופך להיות שוטר.אמנדיאל עדיין משעמם, וזה שהוא הולך להיות שוטר מרתיע אותי בטירוף. זה אומר שהם יקדישו לזה פרק שלם בשלב מסוים וגם ל-BLM ועד עכשיו לא ראיתי אף סדרה כולל מנוסות הרבה יותר שלא נכשלו בפרקים האלו ברמה מסוימת.
אז לוציפר עדיין סובל מדדי אישיוז, חוסר בטחון עצמי ושאר הדברים. זה מעייף וחוזר על עצמו. זה כאילו כול פעם שיש התקדמות בסדרה, הם חוזרים אחורה.
כן זה לחלוטין מוגזם.אחרי שהוא הפך להיות אלוהים, עשה הכול נכון, התקדם עם קלואי הוא עדיין חסר ביטחון באופן פתטי וילדותי ואף אחד לא אוהב סדרות שהדמות הראשית תקועה באותו מקום כבר שש שנים!
ויחד עם כל התסכול על דברים שלא משתנים, דווקא היה לי ממש כיף שחזרנו לדינמיקה של לוציפר על ספת הטיפול מול לינדה כשהיא מנסה לתת לו עצות והוא מתעלם לחלוטין ממה שהיא מנסה לומר לו, והולך בכיוון אחר. אני אוהב שגם בשלב הזה אין אשליות שזה יעבוד אחרת.ומה היינו עושים בלי המלכה לינדה?
כרגיל היה נקודה שבעצם נוגעת אל לוציפר - כאן זה היה להאמין בעצמך ולהיות אתה עצמך לחלוטין ולא רק בכאילו מפחד שתיכשל. דווקא היה בזה משהו יפה. אבל כאמור זה פשוט די כבר!הרצח לא תרם שום דבר לפרק והיה מיותר לגמרי, אני חושבת שהכול היה תירוץ כי הם רצו לערב דראג בסדרה לפני שהם מסיימים וככה כול הפרק נגמר.
בהחלט הדבר הכי מעניין. אני מקווה שלא ימרחו עוד הרבה פרקים לפני שיהיה עימות איתה וגילוי של מה הקטע איתה. (אם היא מלאכית ששונאת את לוציפר אז למה היא לא הייתה בצד של מייקל במלחמה הקטנה שהייתה להם?)כרגע המלאכית הזאת היא הדבר היחיד שמעניין.
גם אני ישר חשבתי על השוטר המושחת מעונה 1. אבל הגיוני שהשדה שסיפרה לה על ה"אדם שכמעט הרג את לוציפר" כיוונה אותה לאדם שעליו היא דיברה והיא הגיעה אל דן אז כנראה עליו היא דיברה.ואני חושבת שהשדה ההיא בכלל התכוונה לשוטר המושחט ההוא מעונה 1.
אני גם לא אהבתי במיוחד את שני הפרקים האלו. אבל זה מאוד רחוק מ"גרוע כל כך שאני אפרוש 8 פרקים לפניח סוף הסדרה"אני לא רוצה לפרוש מהסדרה כ"כ קרוב לסוף אבל שני הפרקים האחרונים היו מתסכלים עד דמעות.
זה לגמרי נכון, זה פשוט מתסכל! מה הטעם בכול העונה הקודמת והמוות של דן אם שום דבר לא זז? הוא מחכה שעוד אנשים ימותו או שסוף העולם יגיע עד שהוא סוף סוף יתבגר ויעשה מה שצריך לעשות? הוא מתנהג כמו נער בגיל ההתבגרות.כן זה לחלוטין מוגזם.
כלומר זה תכלס נראה לי די מציאותי שאנשים לא באמת מתגברים על בעיות שלהם לחלוטין. אבל בסדרה שלי אני רוצה התקדמות.
זה היה צפוי עד אימה, אבל היה מעניין לראות מה הוא עשה עם זה בפועל.דווקא היה לי ממש כיף שחזרנו לדינמיקה של לוציפר על ספת הטיפול מול לינדה כשהיא מנסה לתת לו עצות והוא מתעלם לחלוטין ממה שהיא מנסה לומר לו, והולך בכיוון אחר. אני אוהב שגם בשלב הזה אין אשליות שזה יעבוד אחרת.
גם לינדה וקלואי יכלו לומר לו את זה, לא היה צריך את הרצח המטופש הזה כי רק ככה הוא מבין דברים.כרגיל היה נקודה שבעצם נוגעת אל לוציפר - כאן זה היה להאמין בעצמך ולהיות אתה עצמך לחלוטין ולא רק בכאילו מפחד שתיכשל. דווקא היה בזה משהו יפה.
כי התסריטאים לא חשבו על זה בעונה הקודמת? יותר מעניין מה הקטע עם הכנפיים האלו שלה.וגילוי של מה הקטע איתה. (אם היא מלאכית ששונאת את לוציפר אז למה היא לא הייתה בצד של מייקל במלחמה הקטנה שהייתה להם?)
קל מידי לנחש סדרות לפעמיםלא יודע מה הקטע שלה (מרגיש מתאים שנגלה שהיא בת של לוציפר)
מה? על מה את מדברת?אנשים רואים דברים כאלו בשביל הכיף? איפה פגעו בכם? לכו לקבל טיפול.
את מתכוונת של לעשות פרק מצויר, כי בסך הכל רק חלק די קטן היה מצויר. סדרות אחרות עשו פרק שלם שהוא אנימציה.אהבתי את הרעיון הכללי של הפרק אבל לא את הביצוע, זה מרגיש כאילו נטפליקס נתנו להם צ'ק פתוח כדי להגשים את כול הפנטזיות שלהם וככה זה נראה.
ואז עלתה לי מחשבה נוספת שאולי היא הבת של לוציפר וקלואי והגיעה מהעתיד. דברים מוזרים יותר קרו.
אני פשוט כנראה מכיר יותר מידי טוב סדרות מהסוג הזה.ניק אתה חלק מהתסריטאים שכתבו את העונה הזאת?![]()
![]()
![]()
על הקטע המצויר, זה נראה מטומטם לגמרי.מה? על מה את מדברת?
הייתי בטוחה שמדובר בהטעיה ואף אחת מהן היא לא באמת הבת שלו.דווקא כן הצליחו לגרום לי לחשוב שמירה הזאת היא באמת הבת של לוציפר. ממש עד כמעט הסוף (כלומר כשבעצם ראו אותה והיה ברור שזאת לא אותה בחורה).
משהו לא הגיוני עם הדמות של מייז העונה.הייתה לי תחושה שמייז בעצם יכולה לראות אותו וסתם עובדת עליו. היה לי חבל על זה קצת כי היא ממש התפרקה כשהוא מת אז ציפיתי לראות תגובה יותר רגשית. אבל היה כיף בסוף איך הייתה הפגישה שלו עם אמנדיאל ומייז
אותי יותר מטריד מאיפה הם הביאו את הצפרדע הכי מכוערת בלוס אנג'לס.אני גם לא מבין עדיין מה הקטע של אלה והצפרדע שהיא מחזיקה וקוראת לה דן
זה לא נראה לי כל הביג דיל שלו. זה פשוט עוד משהו שהוא עושה.אז כול הביג דיל עם דן שהוא היה צריך קלוז'ר עם קלואי, יש לכם את זה ביותר צפוי?
כן, בהחלט מלאה בתסביכים משלה.ובסוף אחרי כול הרעש והבלאגן לבת של לוציפר יש בדיוק את אותם תסביכים כמו שלו?
משהו שם מסריח לי ואני חושבת שלרורי יש אג'נדה נוספת, זה לא רק משחק במשפחה מאושרת.
כן, סוף סוף אלה קולטת. ואני שמח שבמקרה שלה זה לא שמישהו הראה לה בכוונה (כמו שעשו לדן) או שהיא ראתה בעצמה (כמו קלואי) אלא שהיא הרכיבה את החלים של התעלומה בעצמה. אני רק רוצה לגלות יורת על כיצד היא הרכיבה את הדברים יחד.סוף סוף אלה קולטת מה קורה שם. וכול האסונות האלו זה באמת בגלל שלוציפר לא אלוהים?
והזוכה בתפקיד שחקן המשנה הכי גרוע הוא: תופים! חצוצרות! קונפטי! דיבי וודסייד!!!!!!קולולולולו!!!
אני לא יודעת אם זה היה סתם מביך או להסתכל על תאונת דרכים שוב ושוב. יותר מביך, כי הבושה לעולם נשארת, גם הצלקות הנפשיות שייקח להם הרבה זמן להירפא אחרי תצוגת המשחק הזאת. אני מתגעגעת לתקופה שהוא סתם הראה יכולת משחק של עציץ, עכשיו העציץ החליט שהוא עץ והוא נראה כמו עציץ שמנסה להראות יכולות משחק של עץ וזה פתטי.
זה הפרק השישי בעונה האחרונה בהחלט ואתם מתעסקים איתנו עם BLM? למה?! קודם כול זה כ"כ קיץ 2020 פספסתם את הרכבת במשהו כמו שנה. אפילו הברודקאסט כבר התחילו למצות ולהזכיר שמידי פעם זה לא כזה נורא שאנשים חוטפים קצת מכות משוטרים או משהו שהנסיבות ממש דורשות את זה. מכות כן, ירי עדיין אסור.
גם אלה הייתה מאולצת להחריד, זה לא היה חמוד או משעשע. לכי לפנטהאוז ותדרשי תשובות!
לוציפר והבת שלו, שוב למה? זה היה מאולץ לגמרי והסצנה בסוף הייתה צפויה מקילומטרים.
למען השם, ישו, אללה ושאר החבר'ה. 55 דק' פרק, למה?
**לא הייתי שיכורה או על סמים בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת, זה נראה ככה אבל בראש שלי הכול הגיוני ואני נשבעת שאני 100%פיכחת, ורק עייפה**
אני מסיימת להיום, אני צריכה לנוח ולהתחנף לתאים במוח שלי כי עוד כמה שעות אני אזדקק להם בתפוקה מלאה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.