לוציפר עונה 6 :devilish:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כאן נדבר על עונה 6 של הסדרה לוציפר|שטן| :devilish:

עדיין צריך להשתמש בתיבות ספוילר כדי לדבר על הפרקים וגם על פרקים מעונות קודמות.

dilia snake

Well-known member
האינטרנט שונא אותי מהבוקר לא יודעת מתי הדודים יסיימו לשלוח(מקסימום, אני אפנה לבני דודים או דודים רחוקים יותר)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
במקרה הזה אין לי בעיית דודים כי יש לי נטפליקס.
ובכל זאת הספקתי בנתיים רק פרק אחד
קצת התאכזבתי שעל הפרק הראשון שוב יש חקירת רצח. אני חשבתי שעצם זה שלוציפר וקלואי פרשו מהמשטרה, ויש את כל עניין האלוהות הזה, זה אומר שלא תהיה לכל פרק פרשיית רצח. כלומר ציפיתי שתהיה אחת לפחות פעם אחת עוד, אבל לא על ההתחלה.
וגם לא חקירת רצח מעניינת במיוחד.
אם כי כן אהבתי איך זה כרגיל התקשר בסופו של דבר למצבו הנפשי של לוציפר שמרגיש שהוא לא ראוי להמשיך את המורשת של אביו.
אם כי בסופו של דבר מה שיותר מטריד אותו זה כנראה מה שאלה אומרת על מה אלוהים אמור להיות. די קשה לדמיין את לוציפר שאכפת לו מכולם.
חוץ מזה לדעתי זה הדגיש עד כמה לא הגיוני היה בשביל קלואי לעזוב את העבודה במשטרה. היא כל הזמן רוצה לפתור דברים. וממש לא ברור לי מה אמור להיות התפקיד שלה בגן עדן לצד לוציפר כאל.

במקביל הקו עלילה של הארוחה אצל לינדה לא היה משהו.
אומנם אני אוהב את מייז ואיב יחד, אבל כל הדבר הזה שבעצם שתיהן לא רוצות לעבור לגהנום היה נראה לי קל מידי. אני בכלל לא זכרתי מעונה שעברה שהוחלט בשלב כלשהו שהיא רוצה למלוך על גהנום. זכור לי שהיא הייתה במסע להשגת נשמה.
לינדה מאטוד בקטע של טיפול פסיכולוגי ליצורים שמיימיים. אני מנחש שהיא פשוט תקים קליניקה שמתמחה בלעזור לכל מיני יצורים שמיימיים. אפילו אם אין המון כאלו, יש להם בעיות של אלפי שנים.

היה בעצם נחמד לראות בסוף את דן. אז הוא לא מעונה בגהנום, אבל הוא כן משחק פינג-פונג במשך אלף שנה... אז נראה לי שהוא כן מעונה.
הוא די עצבן על לוציפר שזה די חסר התחשבות לאור זה שבזכות לוציפר לא מענים אותו. אבל מצד שני אני מבין שאחרי אלף שנה הוא מעוצבן כבר לחלוטין.
לוציפר יודע עכשיו שזה אפשרי לעבור מגהנום לגן עדן, אבל עדיין לא מבין בדיוק איך. האמת שלי נראה שהבעיה היא בעצם זה שלא מענים את דן. הגיוני שהעינוי הוא מסע שבן אדם צריך לעבור בשביל להמשיך הלאה מהרגשות אשמה שלו.

ואז בסוף יש ברק גדול ואנחנו רואים שמישהי יושבת על הכס של גהנום. אבל לא ראינו מי.
כלומר זה נראה די כמו הרגליים של מייז, אבל הרגע ראינו שמייז החליטה לא לשלוט על גהנום. לא?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד חקירת רצח. זה יותר מתסכל מבעבר כי זה מרגיש פחות עקרוני לסדרה.
והאם באמת יתעקבו כל העשר פרקים האלו עד שלוציפר ירגיש שהוא יכול לעלות ולהפוך ממש לאלוהים?
או שמשהו בקרוב באמת יעצור אותו - כמו המלאכית עם הכנפיים הסגולים.
לא יודע מה הקטע שלה (מרגיש מתאים שנגלה שהיא בת של לוציפר)
אבל בכל מקרה די חששתי כשהיא עמדה לדבר עם מייקל כי ממש לא היה לי כוח אליו שוב. אז אני שמח שהיא במקום זה הלכה אל דן.
אני ממש לא זוכר מה דן עשה שגרם לכך שהוא כמעט הרג את לוציפר. אני ממש בכלל לא זוכר שזה קרה (אני רק זוכר את זה כי דיברו על זה בחצי השני של עונה 5).
בכל מקרה אני מניח שהוא פשוט ירה בלוציפר כקלואי הייתה קרובה ואז הוא בעצם פגיע.
אבל בפרק הזה הבהירו שעכשיו שלוציפר התוודה שהוא מאוהב בקלואי הוא כבר לא פגיע פיזית כשהוא לידה (ולכן היא יכולה להיות אלימה איתו במיטה)

ומה קורה איתה והתאווה שלה לקרב פתאום. האם זה פשוט שיעמום כי לוציפר מתעקב בלעלות לאלוהות? או שזה משהו מעבר לזה?

dilia snake

Well-known member
אני עדיין לא התחלתי, הדודים שלחו ועד שזה הגיע הייתי צריכה לצאת, אני אתחיל עוד מעט. אבל אוף אני כבר רוצה לדעת מה ניק חושב וקשה לי להתאפק.

dilia snake

Well-known member
זהו סוף סוף התחלתי מצד אחד אני רוצה לראות הכול מצד שני זה אומר עכשיו שנשארו לי בדיוק 9 פרקים וזהו לתמיד.

אז הסצנה הראשונה הייתה הומאז' לסצנה הראשונה בפיילוט, זה טאצ' נחמד אבל לא יודעת גם קלישאתי ונדוש.

זו רק אני או שלורן ג'רמן עשתה משהו לפרצוף שלה? זה נראה כאילו היא הזריקה משהו.

גם אני לא אהבתי את תעלומת הרצח, כאילו לא היה לי ספק שיהיה ואני בטוחה שיהיו עוד כמה בהמשך אבל אף פעם לא אהבתי תעלומות חדר סגור.

איב ומייז פשוט לא מעניינות גם אם הן היו יורדות לגיהינום גם אם עכשיו הן ילכו להתחתן בווגאס או רוד טריפ מטורלל, הזוגיות הזאת לא עובדת כי אף אחד לא אוהב לראות מערכת יחסים שאחד מבני הזוג הוא פלקט(אני מסתכלת עלייך איב, הפאקצה הראשונה בהיסטוריה)

אמנדיאל עדיין משעמם, וזה שהוא הולך להיות שוטר מרתיע אותי בטירוף. זה אומר שהם יקדישו לזה פרק שלם בשלב מסוים וגם ל-BLM ועד עכשיו לא ראיתי אף סדרה כולל מנוסות הרבה יותר שלא נכשלו בפרקים האלו ברמה מסוימת.

אז לוציפר עדיין סובל מדדי אישיוז, חוסר בטחון עצמי ושאר הדברים. זה מעייף וחוזר על עצמו. זה כאילו כול פעם שיש התקדמות בסדרה, הם חוזרים אחורה.

כואב לי קצת על דן, אבל הוא עדיין דן אז |פנים| .

ומה היינו עושים בלי המלכה לינדה?

dilia snake

Well-known member
טוב 3/4 מהפרק הייתי עם הטלפון.

זה מרגיש כאילו כבר היינו בסרט הזה אלף פעם פחות או יותר ונמאס לי מזה. זו אמורה להיות העונה האחרונה ומשהו לא עובד.

הרצח לא תרם שום דבר לפרק והיה מיותר לגמרי, אני חושבת שהכול היה תירוץ כי הם רצו לערב דראג בסדרה לפני שהם מסיימים וככה כול הפרק נגמר.

בד"כ לוציפר סתם מתעלל באנשים אבל עם קרול הכול נכון.

אחרי שהוא הפך להיות אלוהים, עשה הכול נכון, התקדם עם קלואי הוא עדיין חסר ביטחון באופן פתטי וילדותי ואף אחד לא אוהב סדרות שהדמות הראשית תקועה באותו מקום כבר שש שנים!

את הקטע עם אלה הפרק דווקא אהבתי ואני מרחמת עליה שהיא היחידה שלא יודעת כרגע.

הים הוא אותו ים והדן הוא אותו דן. אם כבר נדברים על אנשים בלתי נסבלים.

כרגע המלאכית הזאת היא הדבר היחיד שמעניין.

ואני חושבת שהשדה ההיא בכלל התכוונה לשוטר המושחט ההוא מעונה 1.

אני לא רוצה לפרוש מהסדרה כ"כ קרוב לסוף אבל שני הפרקים האחרונים היו מתסכלים עד דמעות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה ערב עמוס אז עדיין לא התקדמתי ואני רוצה קצת לקרוא לפני השינה
אבל קצת תוספות
אז הסצנה הראשונה הייתה הומאז' לסצנה הראשונה בפיילוט, זה טאצ' נחמד אבל לא יודעת גם קלישאתי ונדוש.
כן הומאז' ברור.
היה יותר מצחיק בפרק 2 כשאמנדיאל בא ואומר ללוציפר your presence in heaven is expected או משהו כזה. שזה בול מה שהוא אמר לו בפרק הראשון של הסדרה רק על גהנום.
אמנדיאל עדיין משעמם, וזה שהוא הולך להיות שוטר מרתיע אותי בטירוף. זה אומר שהם יקדישו לזה פרק שלם בשלב מסוים וגם ל-BLM ועד עכשיו לא ראיתי אף סדרה כולל מנוסות הרבה יותר שלא נכשלו בפרקים האלו ברמה מסוימת.
אני הנחתי שלא יהיה זמן בשביל בעצם לעסוק בזה שהוא הופך להיות שוטר.
הם גם עשו כבר בעבר פרק שעוסק בענייני BLM, אז ממש מיותר לדחוף ל10 פרקים האחרונים עוד משהו כזה.
אז לוציפר עדיין סובל מדדי אישיוז, חוסר בטחון עצמי ושאר הדברים. זה מעייף וחוזר על עצמו. זה כאילו כול פעם שיש התקדמות בסדרה, הם חוזרים אחורה.
אחרי שהוא הפך להיות אלוהים, עשה הכול נכון, התקדם עם קלואי הוא עדיין חסר ביטחון באופן פתטי וילדותי ואף אחד לא אוהב סדרות שהדמות הראשית תקועה באותו מקום כבר שש שנים!
כן זה לחלוטין מוגזם.
כלומר זה תכלס נראה לי די מציאותי שאנשים לא באמת מתגברים על בעיות שלהם לחלוטין. אבל בסדרה שלי אני רוצה התקדמות.
ומה היינו עושים בלי המלכה לינדה?
ויחד עם כל התסכול על דברים שלא משתנים, דווקא היה לי ממש כיף שחזרנו לדינמיקה של לוציפר על ספת הטיפול מול לינדה כשהיא מנסה לתת לו עצות והוא מתעלם לחלוטין ממה שהיא מנסה לומר לו, והולך בכיוון אחר. אני אוהב שגם בשלב הזה אין אשליות שזה יעבוד אחרת.
הרצח לא תרם שום דבר לפרק והיה מיותר לגמרי, אני חושבת שהכול היה תירוץ כי הם רצו לערב דראג בסדרה לפני שהם מסיימים וככה כול הפרק נגמר.
כרגיל היה נקודה שבעצם נוגעת אל לוציפר - כאן זה היה להאמין בעצמך ולהיות אתה עצמך לחלוטין ולא רק בכאילו מפחד שתיכשל. דווקא היה בזה משהו יפה. אבל כאמור זה פשוט די כבר!
כרגע המלאכית הזאת היא הדבר היחיד שמעניין.
בהחלט הדבר הכי מעניין. אני מקווה שלא ימרחו עוד הרבה פרקים לפני שיהיה עימות איתה וגילוי של מה הקטע איתה. (אם היא מלאכית ששונאת את לוציפר אז למה היא לא הייתה בצד של מייקל במלחמה הקטנה שהייתה להם?)
ואני חושבת שהשדה ההיא בכלל התכוונה לשוטר המושחט ההוא מעונה 1.
גם אני ישר חשבתי על השוטר המושחת מעונה 1. אבל הגיוני שהשדה שסיפרה לה על ה"אדם שכמעט הרג את לוציפר" כיוונה אותה לאדם שעליו היא דיברה והיא הגיעה אל דן אז כנראה עליו היא דיברה.
אני לא רוצה לפרוש מהסדרה כ"כ קרוב לסוף אבל שני הפרקים האחרונים היו מתסכלים עד דמעות.
אני גם לא אהבתי במיוחד את שני הפרקים האלו. אבל זה מאוד רחוק מ"גרוע כל כך שאני אפרוש 8 פרקים לפניח סוף הסדרה"

dilia snake

Well-known member
למה אני עושה את זה בשבת בשעה כזאת?

כן זה לחלוטין מוגזם.
כלומר זה תכלס נראה לי די מציאותי שאנשים לא באמת מתגברים על בעיות שלהם לחלוטין. אבל בסדרה שלי אני רוצה התקדמות.
זה לגמרי נכון, זה פשוט מתסכל! מה הטעם בכול העונה הקודמת והמוות של דן אם שום דבר לא זז? הוא מחכה שעוד אנשים ימותו או שסוף העולם יגיע עד שהוא סוף סוף יתבגר ויעשה מה שצריך לעשות? הוא מתנהג כמו נער בגיל ההתבגרות.

דווקא היה לי ממש כיף שחזרנו לדינמיקה של לוציפר על ספת הטיפול מול לינדה כשהיא מנסה לתת לו עצות והוא מתעלם לחלוטין ממה שהיא מנסה לומר לו, והולך בכיוון אחר. אני אוהב שגם בשלב הזה אין אשליות שזה יעבוד אחרת.
זה היה צפוי עד אימה, אבל היה מעניין לראות מה הוא עשה עם זה בפועל.

כרגיל היה נקודה שבעצם נוגעת אל לוציפר - כאן זה היה להאמין בעצמך ולהיות אתה עצמך לחלוטין ולא רק בכאילו מפחד שתיכשל. דווקא היה בזה משהו יפה.
גם לינדה וקלואי יכלו לומר לו את זה, לא היה צריך את הרצח המטופש הזה כי רק ככה הוא מבין דברים.

וגילוי של מה הקטע איתה. (אם היא מלאכית ששונאת את לוציפר אז למה היא לא הייתה בצד של מייקל במלחמה הקטנה שהייתה להם?)
כי התסריטאים לא חשבו על זה בעונה הקודמת? יותר מעניין מה הקטע עם הכנפיים האלו שלה.

אני אראה את הפרק הבא בצהריים, עכשיו אני חוזרת לישון והולכת לקום בשעה נורמלית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא יודע מה הקטע שלה (מרגיש מתאים שנגלה שהיא בת של לוציפר)
קל מידי לנחש סדרות לפעמים

פרק הרבה הרבה יותר טוב לדעתי.
סוף סוף אין תעלומת רצח אלא נכנסים לתעלומת לולאת הגהנום של ג'ימי בארנס הרוצח מהפרק הראשון של הסדרה.
קודם כל הקטע של העולם המצויר בהתחלה היה מצחיק. אחר כך בשנות ה80 זה היה מעניין.
ואומנם די ניחשתי שהבלונדינית היא אמא שלו זה עדיין היה פתרון יפה.
והכי משמעותי זה שלוציפר הבין שהוא יכוללכלות אכפתיות גם לבן אדם שהוא שונא
והוא סוף סוף אומר שהוא מוכן להיות אלוהים!!! יאיי.

עכשיו זה ברור שזה יתעקב בגלל הבת שלו, אבל לפחות זה כבר עניין אחר.
אם כי אני מנחש שהבת שלו תחליט לא לפגוע בו באמת והוא ישאר עם קונפליקטים נפשיים אחרים. אבל לפחות הם יהיו חדשים.

בחדשות טובות - דן הסכים להצטרף לתוכנית של המלאכית רק בשביל להזהיר את לוציפר. ממש לא היה לי כוח שהוא יהיה רע.
מעניין הקטע שהוא עכשיו רוח רפאים. האם רק מלאכים יראו אותו או שגם בני אדם רגילים?

אז כיצד יש ללוציפר בת? ומי אמא שלה?
עברה לי מחשבה שאולי היא בת של לוציפר ואיב, אבל איך הוא לא ידע עליה?
ואז עלתה לי מחשבה נוספת שאולי היא הבת של לוציפר וקלואי והגיעה מהעתיד. דברים מוזרים יותר קרו.

dilia snake

Well-known member
אנשים רואים דברים כאלו בשביל הכיף? איפה פגעו בכם? לכו לקבל טיפול.

אהבתי את הרעיון הכללי של הפרק אבל לא את הביצוע, זה מרגיש כאילו נטפליקס נתנו להם צ'ק פתוח כדי להגשים את כול הפנטזיות שלהם וככה זה נראה.

אני שמחה שהתגברנו על כול התסביכים של לוציפר ועכשיו הוא יכול להיות אלוהים.

אז דן לא בוגד, יופי.

הקטע עם הבת שלו היה צפוי מקילומטרים, היא בטח תוצר של אחת מעשרות אלפי הנשים שהוא שכב איתן. אחרי הכול הוא היה דיי זונה עד שהוא לקח את העניינים עם קלואי ברצינות.

dilia snake

Well-known member
מקדימה את ניק...?

ניק אתה חלק מהתסריטאים שכתבו את העונה הזאת? :-D :-D :-D

ברצינות, זה הפרק הכי טוב בעונה עד עכשיו. טום אליס היה מעולה הפרק וגם קווין אלחנדרו היה בשיא שלו.

כמובן שלוציפר היה כאן ב-1999 באורגיה האחרונה לפני באג 2000 וכ'ו|פנים||פנים||פנים|.

רק אני חשבתי שהבחור ההוא מנצל את מירה והיא כלואה אצלו הוא משהו? או שסתם ראיתי יותר מידי פרקים של SVU?

כואב לי על דן באמת.

ושוב הבת של לוציפר היא הדבר הכי מעניין כאן.

dilia snake

Well-known member
ראיתי גם את חמש, אבל אני חייבת לצאת עכשיו. אני אמשיך בלילה ואכתוב לפני זה גם על הפרק.

dilia snake

Well-known member
אז כול הביג דיל עם דן שהוא היה צריך קלוז'ר עם קלואי, יש לכם את זה ביותר צפוי?

ובסוף אחרי כול הרעש והבלאגן לבת של לוציפר יש בדיוק את אותם תסביכים כמו שלו? 🙄

משהו שם מסריח לי ואני חושבת שלרורי יש אג'נדה נוספת, זה לא רק משחק במשפחה מאושרת.

סוף סוף אלה קולטת מה קורה שם. וכול האסונות האלו זה באמת בגלל שלוציפר לא אלוהים?

עוד חמש וגמרנו. תודה לאל, ללוציפר ולמי שזה לא יהיה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מאוד עסוק כל הזמן אז מתקדם לאט
גם הימים הקרובים קצת מלאים אז יכול להיות שבעצם יקח לי עד יום שלישי. אבל גם יכול להיות שפתאום אני אצליח לדחוס ואסיים כבר מחר.

בכל מקרה תמשיכי לכתוב על כל פרק
אנשים רואים דברים כאלו בשביל הכיף? איפה פגעו בכם? לכו לקבל טיפול.
מה? על מה את מדברת?
אהבתי את הרעיון הכללי של הפרק אבל לא את הביצוע, זה מרגיש כאילו נטפליקס נתנו להם צ'ק פתוח כדי להגשים את כול הפנטזיות שלהם וככה זה נראה.
את מתכוונת של לעשות פרק מצויר, כי בסך הכל רק חלק די קטן היה מצויר. סדרות אחרות עשו פרק שלם שהוא אנימציה.
ואז עלתה לי מחשבה נוספת שאולי היא הבת של לוציפר וקלואי והגיעה מהעתיד. דברים מוזרים יותר קרו.
ניק אתה חלק מהתסריטאים שכתבו את העונה הזאת? :-D :-D :-D
אני פשוט כנראה מכיר יותר מידי טוב סדרות מהסוג הזה.

דווקא כן הצליחו לגרום לי לחשוב שמירה הזאת היא באמת הבת של לוציפר. ממש עד כמעט הסוף (כלומר כשבעצם ראו אותה והיה ברור שזאת לא אותה בחורה).
ואפילו די הפסקתי לחשוב על האופציה שהיא בת של קלואי.

אני לא בטוח אם אהבתי את הפרק הזה יותר מהפרק הקודם, אבל בהחלט פרק טוב. אני שמח ששמנו מאחורינו את שני הפרקים הראשונים לעונה.

היה די כיף (ואז קצת עצוב) הקטעים עם דן.
הייתה לי תחושה שמייז בעצם יכולה לראות אותו וסתם עובדת עליו. היה לי חבל על זה קצת כי היא ממש התפרקה כשהוא מת אז ציפיתי לראות תגובה יותר רגשית. אבל היה כיף בסוף איך הייתה הפגישה שלו עם אמנדיאל ומייז.
די הזוי שאחרי שמעלים נשמה של מישהו מגהנום אז הוא תקוע בתור רוח רפאים. אבל אני מניח עד סוף העונה ימצאו לו פתרון כלשהו. אני תוהה גם אם הוא יכול לpossess מישהו (כלומר להכנס לגוף של אדם חי או לגופה מתה ולנוע דרכה).

אז מעניין מאוד מה הקטע של המלאכית הזאת שאני מניח הגיעה מהעתיד. ולמה היא שונאת את לוציפר.
אולי בעתיד הוא הפך לאלוהים ואז בגלל זה יכל ליצור מלאכים (כמו שאלוהים יצר את המלאכים).

אני גם לא מבין עדיין מה הקטע של אלה והצפרדע שהיא מחזיקה וקוראת לה דן. משהו קשור לזה שהיא מרגישה שאין אלוהים אני מניח. אבל לא ברור לי.

dilia snake

Well-known member
מה? על מה את מדברת?
על הקטע המצויר, זה נראה מטומטם לגמרי.
דווקא כן הצליחו לגרום לי לחשוב שמירה הזאת היא באמת הבת של לוציפר. ממש עד כמעט הסוף (כלומר כשבעצם ראו אותה והיה ברור שזאת לא אותה בחורה).
הייתי בטוחה שמדובר בהטעיה ואף אחת מהן היא לא באמת הבת שלו.
הייתה לי תחושה שמייז בעצם יכולה לראות אותו וסתם עובדת עליו. היה לי חבל על זה קצת כי היא ממש התפרקה כשהוא מת אז ציפיתי לראות תגובה יותר רגשית. אבל היה כיף בסוף איך הייתה הפגישה שלו עם אמנדיאל ומייז
משהו לא הגיוני עם הדמות של מייז העונה.
אני גם לא מבין עדיין מה הקטע של אלה והצפרדע שהיא מחזיקה וקוראת לה דן
אותי יותר מטריד מאיפה הם הביאו את הצפרדע הכי מכוערת בלוס אנג'לס.

אני עושה עכשיו הפסקה לראות קצת דברים שקשורים לכישור הזמן ויותר מאוחר אני אחזור לזה ולפחות אראה עוד פרק או שניים(ואמשיך לכתוב בנפרד)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז כול הביג דיל עם דן שהוא היה צריך קלוז'ר עם קלואי, יש לכם את זה ביותר צפוי?
זה לא נראה לי כל הביג דיל שלו. זה פשוט עוד משהו שהוא עושה.
זה לא שהוא הפסיק להיות רוח רפאים. אני מניח שהיא פשוט הפסיקה לראות אותו בגלל שלוציפר לקח את הפגיון לגן עדן והוא אמר לקלואי שזה יגרום לכך שהיא תאבד את היכולות שהשרשרת נתנה לה.
ובסוף אחרי כול הרעש והבלאגן לבת של לוציפר יש בדיוק את אותם תסביכים כמו שלו? 🙄

משהו שם מסריח לי ואני חושבת שלרורי יש אג'נדה נוספת, זה לא רק משחק במשפחה מאושרת.
כן, בהחלט מלאה בתסביכים משלה.
ויחד עם זה אני מסכים שהיא גם בטח משקרת לגבי דברים מסויימים.
אבל האם יכול להיות שהיא אמרה את האמת שהלינדה מרטין היחידה היא פושעת?
ומה הקטע שהיא לא מספרת ספוילרים על דברים עתידיים. אבל מצד שני היא כל הזמן מספרת ספוילרים

יש גם את עלילת המשנה שלינדה בונה ספר על כל עלילות לוציפר שהיא מודעת אליהם.
סוף סוף אלה קולטת מה קורה שם. וכול האסונות האלו זה באמת בגלל שלוציפר לא אלוהים?
כן, סוף סוף אלה קולטת. ואני שמח שבמקרה שלה זה לא שמישהו הראה לה בכוונה (כמו שעשו לדן) או שהיא ראתה בעצמה (כמו קלואי) אלא שהיא הרכיבה את החלים של התעלומה בעצמה. אני רק רוצה לגלות יורת על כיצד היא הרכיבה את הדברים יחד.
אגב, רק באמצע הפרק הזה קלטתי מה הקטע עם הצפרדע - זה הצפרדע שנפלה על המכונית לה מהשמיים.
בכל מקרה אני מניח שהיא תנסה להיות "נגדם" כי היא לא תבטח בהם. אבל אז תבין שהם "טובים" ותעזור.

בכל מקרה אני בהחלט בתוך הסדרה הזאת ומסוקרן לגבי מה שיקרה.

dilia snake

Well-known member
והזוכה בתפקיד שחקן המשנה הכי גרוע הוא: תופים! חצוצרות! קונפטי! דיבי וודסייד!!!!!! |חגיגה||חגיגה||חגיגה||זבנג||זבנג||זבנג||בלונים||בלון| קולולולולו!!!

אני לא יודעת אם זה היה סתם מביך או להסתכל על תאונת דרכים שוב ושוב. יותר מביך, כי הבושה לעולם נשארת, גם הצלקות הנפשיות שייקח להם הרבה זמן להירפא אחרי תצוגת המשחק הזאת. אני מתגעגעת לתקופה שהוא סתם הראה יכולת משחק של עציץ, עכשיו העציץ החליט שהוא עץ והוא נראה כמו עציץ שמנסה להראות יכולות משחק של עץ וזה פתטי.

זה הפרק השישי בעונה האחרונה בהחלט ואתם מתעסקים איתנו עם BLM? למה?! קודם כול זה כ"כ קיץ 2020 פספסתם את הרכבת במשהו כמו שנה. אפילו הברודקאסט כבר התחילו למצות ולהזכיר שמידי פעם זה לא כזה נורא שאנשים חוטפים קצת מכות משוטרים או משהו שהנסיבות ממש דורשות את זה. מכות כן, ירי עדיין אסור.

גם אלה הייתה מאולצת להחריד, זה לא היה חמוד או משעשע. לכי לפנטהאוז ותדרשי תשובות!

לוציפר והבת שלו, שוב למה? זה היה מאולץ לגמרי והסצנה בסוף הייתה צפויה מקילומטרים.

למען השם, ישו, אללה ושאר החבר'ה. 55 דק' פרק, למה?

**לא הייתי שיכורה או על סמים בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת, זה נראה ככה אבל בראש שלי הכול הגיוני ואני נשבעת שאני 100%פיכחת, ורק עייפה**

אני מסיימת להיום, אני צריכה לנוח ולהתחנף לתאים במוח שלי כי עוד כמה שעות אני אזדקק להם בתפוקה מלאה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
והזוכה בתפקיד שחקן המשנה הכי גרוע הוא: תופים! חצוצרות! קונפטי! דיבי וודסייד!!!!!! |חגיגה||חגיגה||חגיגה||זבנג||זבנג||זבנג||בלונים||בלון| קולולולולו!!!

אני לא יודעת אם זה היה סתם מביך או להסתכל על תאונת דרכים שוב ושוב. יותר מביך, כי הבושה לעולם נשארת, גם הצלקות הנפשיות שייקח להם הרבה זמן להירפא אחרי תצוגת המשחק הזאת. אני מתגעגעת לתקופה שהוא סתם הראה יכולת משחק של עציץ, עכשיו העציץ החליט שהוא עץ והוא נראה כמו עציץ שמנסה להראות יכולות משחק של עץ וזה פתטי.

זה הפרק השישי בעונה האחרונה בהחלט ואתם מתעסקים איתנו עם BLM? למה?! קודם כול זה כ"כ קיץ 2020 פספסתם את הרכבת במשהו כמו שנה. אפילו הברודקאסט כבר התחילו למצות ולהזכיר שמידי פעם זה לא כזה נורא שאנשים חוטפים קצת מכות משוטרים או משהו שהנסיבות ממש דורשות את זה. מכות כן, ירי עדיין אסור.

גם אלה הייתה מאולצת להחריד, זה לא היה חמוד או משעשע. לכי לפנטהאוז ותדרשי תשובות!

לוציפר והבת שלו, שוב למה? זה היה מאולץ לגמרי והסצנה בסוף הייתה צפויה מקילומטרים.

למען השם, ישו, אללה ושאר החבר'ה. 55 דק' פרק, למה?

**לא הייתי שיכורה או על סמים בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת, זה נראה ככה אבל בראש שלי הכול הגיוני ואני נשבעת שאני 100%פיכחת, ורק עייפה**

אני מסיימת להיום, אני צריכה לנוח ולהתחנף לתאים במוח שלי כי עוד כמה שעות אני אזדקק להם בתפוקה מלאה.
כן, צדקת שיהיה פרק של BLM. זה דווקא לא היה עשוי נורא לדעתי ואני חושב שזה דבר חשוב להזכיר בסדרות משטרה.
אבל זה גם היה מייגע. במיוחד כשזה פרק 6 מתוך 10 בעונת סיום של הסדרה.

וגם הניסיונות של לוציפר להתקרב לבת שלו לא היו מעניינים.

נותרו 4 פרקים וחסר להם שהם יבזבזו עוד אחד מהם

למעלה