לועגים לי

crema30

New member
לועגים לי

אני בת 31 עוד פחות מחודש. אני עם משקל עודף של 30 קג. לפני 3 שנים הייתי רזה ואף השתתפתי בתחרות יופי מקומית. גם שהייתי רזה לא ממש התחילו איתי וגם אם כן התחיל איתי בחור שנראה ממש טוב. ישר שללתי אותו מתוך חוסר ביטחון שלי שאני לא שווה , ואין לי מה להציע לו בקשר.. וגם מתוך אמונה גדולה שמתחילים איתי רק כי אני נראית טוב ויש לי גוף.. ככה שנים הייתי לבד ללא זוגיות. לפני 3 שנים הכרתי חברה שמנמנה. לא החזקתי ממנה בהתחלה. התחלתי להשמין. ראיתי כמה ביטחון עצמי יש לה כמו שהיא. בחורים התחילו איתה בקניונים. הייתה מספרת לי גם שמתחילים איתה. עם הזמן התחלתי ממש לקנא בה ולחשוב שהיא אולי נחשבת ליפה יותר. כמו כן , בגלל חוסר ביטחון שלי זה גרם גם לה לזלזל בי ולתת לי הערות עוקצניות. עד היום מלא אנשים חושבים שאני ערבייה. יהודים וערבים כאחד. זה ממש מעליב אותי עד עמק נשמתי. שכן בעייני ערבים לא יפים ( ואני מתכוונת לאלב שכן נראים ככה ולא לאלה שלא..) היו לי כל מיני מקרים נראה לי לפחות 3 מקרים שבהם חשבו שחברה שלי היא הבת שלה. פעמיים בחנות בגדים ואיפור ופעם אחת במשרד הפנים שהביורה שטיפלה בנו. לא ידעה אם אנחנו חברות /אחיות או אמא ובת. היא בת 23 וחצי היא טוענת שכולם חושבים שהיא אפילו פחות מ-18 ובודקים לה תעודת זהות.. אני מסתכלת עליה ולא מצליחה להשלים עם כך.. בעיינים שלי היא נראית בת 25 בתפיסה שלי אני נראית עדיין בת 22 כמו שחשבו עליי לפני 3 שנים. אז איך יכולים לחשוב ככה..??? בעבודה לועגים עליי הבנות על כך שאני מחפשת בלונדיני עם עיינים כחולות בן 28. מתחילים איתי בפועל רק גברים בני 40 ומעלה. כלומניקים כמו אורזנים או קופאים. זה די מעליב אותי אנע ממש לא בקטע של להכיר גבר מעל גיל 34 שגם אז זה פשרה. צוחקים עליי שאני חיה באשליות . כמה בנות התווכחו איתי שאני לפחות בת 35 פתאופ זה לא נתפס איך פעם חשבו שאני ילדונת אחרי צבא. פתאום תוך 3 שנים מוסיפים לי עוד שנים. אני שואלת את עצמי שוב ושוב איך חושבים על חברה שלי שהיא בת 18 כשהיא בת 23 ועליי 35 שאני בת 30 שתינו שמנות..הרי אומרים ששומן מבגר (במקרה שלי לפחות ) פעם אחת מישהי מעבודה אומרת יש לה מישהו לסדר לי. עובד ככלומניק. גרוש. שוב זה מה שיכולים להציע לי ??!! גבר שמשלם מזונות.. הודעתי לה שאני מחפשת כרגע בלונדיני עם עיניים כחולות..היא אמרה שאני לפחות בת 35 ושבשביל למצוא גבר כזה שווה , אני צריכה להיות כזאת. שאני צריכה לחפש גבר שנראה פחות טוב ממני ולא ההיפך.. הראתה לי תמונות שלו שמן עם ילד שלו בתמונה. ממש לא בשבילי.. אני מחפשת גבר רזה עובדה שחברה שלי יש לה חבר כזה שמת עליה. אתמול צחקתי עם אחת הבנות בשירותים שאני בהריון מאיזה בלונדיני. היא ענתה לי בתגובה שעם איך שאני נראית כיום מבלי להעליב וציינה שאני יודעת בתוך תוכי שהיא צודקת..שעם איך שאני נראית כיום , כל אחד שירצה אותי אני אמורה להתפשר. אני די נעלבתי ממנה. היא צודקת רק גברים סוג ב ' מתחילים איתי וגם זה בקושו עד שזה קורה.. התגוננתי אמרתי לה שמצידי להיות לבד ולא להתפשר, ושבעצם אני שנים ככה . ציינתי לה שלא מספיק להיות יפה צריך גם שכל לקשר רציני. היא שאלה אותי אם אני מחשיבה עצמי כטיפשה. שתקתי האמת שאמא שלי חושבת עליי ככה שלא מספיק להיות יפה צריך להיות עם שכל וגם אמא שלי דם מדמיי לפני שבוע ששמעה מה הטעם שלי בגברים ירדה עליי סתכלי איך את נראית ושרק גברים זקנים ירצו אותו . ששמנים זה עוד כלום.. אמא מדמי שהייתה אמורה לתמוך בי פגעה בדימוי העצמי שליי גם היא חושבת שאני בקצב כזה של אשליות ישאר רווקה עד סוף חיי יש לציין.. שבבית אצלי תמיד הייתה ביקורת סביב עודף משקל. כל חיי נאבקתי במשקלי ובנוסף לכך אמא שופטת אותי גם לגבי איפור.. אומרת לי שאני חייבת להתאפר כדי להיראות נורמלית.. כל הזמן מטיפה לי על זה מוסר לא מקבלת אותי כמו שאני. אמרתי לה שמבחינתי זה לצאת מהבית עם מסכה -לא אני אמיתית. במיוחד שזה בא בכפייה. היא לא מקבלת דבריי ואומרת שאישה צריכה לשים עליה מסכה. פעם הצטלמתי בחינם בקניון. הבאתי מגנט הביתה על המקרר. אמר נזפה בי. לא עניין אותה בכלל.. איפה הצטלמתי עם הנוף הזה..כל מה שהיה לה להעביר עליי ביקורת של איך את מעזה להצטלם ללא איפור ושאני לא יפה ככה !!! בעוד שאני נראית בסדר בתמונה. בעוד רושמת בפורום זולגות לי דמעות של כאב חברה שלי בעצמי מתאפרת ומעבירה עליי ביקורות. גם היא שמה על עצמה מסכה יום יום איפור ולא יראו אותה בלי אני ראיתי אותה בבית בלי איפור.. ואמרתי לעצמי איך לזעזל חושבים שהיא בת 18 היא נראית לפחות בת 30 עם כל השומן. עד לא מזמן קינאתי בה מאוד אבל פתאום אני מתחילה לשנות קצת דעתי. גם אמרתי לה בפנים כמו שהיא תמיד אמרה אך עקצה. אמרתי לה שאני לא רואה הבדל גדול ביני לבינה. שתינו מלאות . מה שמבדיל ביננו זה רק הקטע של איפור ועניין של ביטחון עצמי.. כי כשהסביבה שופטת אותי לגבי זה שאני שמנה עובדה שיש שמנות עם רזים. הכל עניין של ביטחון עצמי שגם שהייתי רזה לא היה לי ופחדתי להכיר בחורים. האמנתי שהם מתעניים רק בגופי ןהיום גם זה לא..אם מתעניינים זה גברים מעל 40 זה מכאיב לי אפילו יותר מישהו שעובדת אצלינו בת 34 בעלה בן 31 אז לא מבינה למה זה כל כך נורא שאני רוצה גבר בן 28-30 מצפים ממני שאצא עם גבר מעל 35 איך הייתי רוצה לפתח לעצמי ביטחון עצמי מבלי לעשןת שינוי קיצוני במראה חיצוני. איך הייתי רוצג שגברים שווים יתעניינו בי ושאני ירגיש שיש לי להציע הרבה יותר מאשר את הגוף שכבר אין לי ולא להגיע למצב כזה שלוחצים עליי להתפשר פעם התכתבתי עם בחור נאה מאוד באפליקציה. בתמונה הייתי רזה. היה לי חשוב שיראה איך אני נראית כיום. הבחור אשכרה נבהל אמר חבל את מזניחה עצמך. אפילו לא רצה לנצל אותי וללכת.. פשוט נעלם.. ולמרות הכל אני כן הייתי רוצה למצוא גבר שווה רזה נראה טוב ושלא עובר את גיל 34 אני מבקשת יותר מדי ? אז אוקיי שלא יהיה בלונדיני אבל שיראה טוב כמובן שעם כל זה אני מחפשת אישיות טובה. גבר עם ביטחון , שיודע לכבד אותי שאני יהיה מאושרת לצידו..

מבקשת יותר מידי?

קרמה שלום,
אני לא יודעת כמה זה יותר מידי. כולנו מאחלים לעצמינו את הטוב ביותר ולא רוצים להתפשר. הבעיה היא שגם הבחור רוצה לעצמו את הטוב ביותר (מה שנתפס בעיניו כטוב ביותר) וגם הוא לא רוצה להתפשר.
התחלות בקניון מחמיאות אבל לא באמת מובילות לזוגיות, ומה שמעניין אותנו זה להגיע לזוגיות אמיתית.
וזוגיות אמיתית תתפתח רק כששני הצדדים מרגישים שהם לא ויתרו יותר מידי - וקיבלו משהו שנראה להם לא פחות טוב ממה שהם מציעים: במראה, באופי - בהכל.
השאלה היא איפה את מוצאת בחור שיראה בך את התגשמות החלום שלו?

crema30

New member
פשרה

האמת שאני לא ממש מחפשת פעם הייתי קצת באפליקצית היכרות. אבל אני רואה לאן השיחות מובילות לתכנים מיניים ומאבדת סבלנות במיידי. האמת שאני מצפה להיתקל בבחור כזה בסופר (לקוח ). אבל מודעת לכך שרוב הסיכוי שאם אחד כזה יבוא בטח נשוי ובא לעשות קניות למשפה שלו. אז אני לא ממש מכירה בחורים. לצאת לפאבים ומועדונים אני לא יוצאת. אם כן נדיר שזה קורה. וגם בפעם אחרונה שהייתי אף אחד לא השתין לכייון שלי..רק חברה שלי אמרה שאיזה אחד נעץ בה מבט. אז התאכזבתי ואז האמונה שרק עם הייתי כוסית , היו סופרים אותי וגם רק בשביל זיון. יש לי אמונה קשה בלי קשר למשקל שקשה עד בלתי אפשרח למצוא גבר רציני ולהתפשר על גבר חסר ביטחון , מבוגר , גרוש אני לא יתפשר. רק מסיבה אחת שאני לא לחוצה להתחתן. מפחדת להביא ילדים אז באיזה שהוא מקום נוח לי להיות לבד. אמונה שלי אומרת אם יבוא גבר נאה יתחיל איתי וואלה זכיתי. אם לא אז לא נורא להיות לבד. אני עוד לא בת 35.. אני לא מוכנה לצאת עם מישהו שהוא מעל גיל 34 . חשוב לי שיראה טוב. חשוב לי שיהיה לו ביטחון עצמי , אבל שלא יעוף על עצמו .שידע לתת לי אוזן קשבת בקיצור מחפשת קודם יופי אבל חשוב לי גם האופי ולצערי אני לא אשת שיחה. לכן מפחדת שגברים ישתעממו בחברתי ושכל מה שיכול לעניין אותם אצלי זה הרזון לצורך סיפוק מיני. שכיום אני לא מעניינת אותם בשןם צורה. רק גברים שהגיעו לגיל 40 ומעלה מוכנים להתפשר על פרות.

luli201

New member

הי קרמה,
אולי עצם זה שאת בונה את רוב הביטחון שלך על המראה החיצוני שכרגע את מרגישה לא טוב איתו (ומה זה הסביבה הלא מפרגנת הזו שאת נמצאת בה?) ולא מחזיקה ממה שיש בפנים, זה מה שרואים גם כלפי חוץ? כמו שאת רואה אצל חברה שלך, ביטחון מוסיף יופי ומשיכה. אם החשיבה על היופי לא גורמת לך לעשות מספיק שינוי כדי שתהיי מרוצה כמו בעבר מהגוף שלך אולי דווקא השחרור מההלקאה העצמית ועבודה על מה שיש בפנים, תוסיף יותר גם לפנים וגם לחוץ?
אני חושבת שבכל מקרה חשוב שתאהבי איך שבן הזוג שלך נראה (לכולנו זה חשוב) אבל אולי תתמקדי גם על דברים אחרים וכנראה שגם תשדרי דברים אחרים וטובים שבטח יש בך, ותתני למישהו להתאהב בך.
גם אז כשהרגשת יפה לא נתת לאנשים שמצאו חן בעינייך להתקרב, אז כנראה כדאי להתמקד גם על הדברים הפנימיים כדי שהשינוי יהיה אמיתי יותר.
עוד משהו: תפסיקי לשתף פעולה עם הצחוקים עלייך, זה משדר שאפשר... למה את צוחקת עם מישהי על כך שאת בהיריון עם...אם זה פוגע בך?

מישהי1631

New member
קרמה יקרה,

אולי לא תאהבי את התשובה שלי - אבל:
תעשי דיאטה.
גם אם לא תרדי 30 ק"ג, אפילו קילוגרמים ספורים, תיראי ותרגישי יותר טוב.
שוק הפנויים קשה, וצריך מראה סביר. לא מלכת יופי, אבל בלי חריגות מראה. הייתי שם, נישאתי מאוחר. לא הייתי דקיקה, רחוק מזה, אבל לא העזתי להגיע לעודף משקל כזה בתקופת הרווקות שלי.
ואם הפנים שלך נראות מבוגרות, יש פתרונות, כמו בוטוקס וחומצה היאלורונית. כשחיפשתי עבודה בסוף שנות ה - 40 שלי, השתמשתי בהם בלי לחשוב פעמיים.

crema30

New member
פנים מבוגרות

אין לי קמטים בכלל בפרצוף בשום מקום לכן בוטקס לא הכתובת אצלי. אם כן היה לגמרי זה היה משפיע עליי לרעה עוד יותר.. שמתי לב שהייתי רזה כולה עברו 3 שנים אז שהבדל של לפני ואחרי כה משמעותי. חשבו עליי גם בת 19 בודדים אבל הרוב 22-24 כמובן אך הרוב נתנו לי פחות.. לגמרי אני בטוחה שעלייה ניכרת במשקל של 27 קג (86 קג) השפיעה באופן דרסטי שלילי לגבי הנראות. אני בטוחה שאם ארזה אז אראה 28 לכל היותר. חברה שלי מזלזלת אומרת שלדעתה אני כבר לא יחזור להיראות כמו שנראתי פעם. חשבתי אולי גם הגווני שמש בשיער שאומנם מחמיאים לי אבל גם הם מבגרים. אני לגמרי מסכימה שאני צריכה לרזות. לפחות 15 קג.. אבל לא ממש הולך לי כי אין לי הפסקות מסודרות בעבודה שאני יכולה לאכול כל 3 שעות.. ככה קורה שבמקרה הטוב אני שומרת. אני רק לא מבינה דבר אחד איך חברה שלי בת ה-23 ששוקלת קצת פחות ממני מגדירים אותה כבת שלי (אנחנו דומות בשיער ובעיניים ) כל זה מעסיק אותי שזה לא פייר בכלל.. וגם מתחילים איתה כמו שהיא בעוד שאני הייתי רזה בקושי לפעמים אני די מאמינה שאולי כי בטוחים שאני ערבייה , אז למה שיתחילו..? אני שוקלת לשים מגן דוד על הצוואר. לא יודעת עד כמה זה יעזור. חברה שלי לעומת זאת נראית יותר רוסייב. אך בניגוד לעבר הקרוב שחשבתי שהיא נראית אולי יותר טוב ממני. פתאום אני מסתכלת עליה רואה דמות אחרת. אומרת לעצמי שאני לא פחות יפה ממנה. ששתינו שמנות ןאין לי סיבה אמיתית לקנא בה. היא לא באמת נראית טוב יותר ממני למרות שהולך לה יותר עם גברים שנועצים בה מבטים ומתחילים איתה. היא תמיד מתוקתקת עם איפור ולעולם לא תחשוף פרצוף אמיתי שלה. אז אולי אם אני הייתי ככה כמוהה עם מסכה , אז הסביבה הייתה מקבלת אותי יותר. בא לי אבל שיקבלו אותי גם ללא איפור. לגבי משקל אני מסכימה שצריכה לרדת , שכמו שאני מצפה לגבר רזה , ככה גם הוא יכול לצפות בחזרה.. וגם הרזייה תורמת לביטחון עצמי , למבחר בגדים ולאיפור טבעי וכמובן למראה צעיר יותר.

את לא חייבת לחשוב על איפור כעל מסיכה.

כמו שאת לא מחליטה שבגדים הם מסכה... אם מדובר באיפור שבחרת לך, שהולם אותך ואת מרגישה טוב איתו - זה לא מסיכה אלא להיפך: דרך להיות יותר "את". בכך שאת בוחרת איך את רוצה להיראות...

crema30

New member
מגיבה

סתם צחקתי על זה שאני בהריון. רק כי יש לי נטייה לרצות לקבל תשומת לב. אך לא ציפיתי לעקיצה כזאת מעובדת. אני חייבת גם להפסיק לצחוק ולרדת על עצמי. יש לי נטייה כזאת. אני לגמרי מאמינה שיותר חשוב במקרה שלח להתמקד בפנימיות. הייתי באימון אישי שכן הרגשתי פוטנציאל. אך פרשתי זמנית כי אני מוגבלת כספית.. כי הרזיה אומנם תתרום לביטחון עצמי אך באופן מוגבל. שכן יותר חשוב העבודה על פנימיות. וזה לדעתי עבודה עוד יותר קשה. אבל כן לגמרי אם הייתי מוצאת לי גבר שווה , גם בלי להיות רזה. זה היה הישג מרשים. גברים אוהבים נשים עם ביטחון וכנל גם ההיפך.. ולי אין ביטחון עצמי בכלל ושוב אין קשר למשקל

מה שכתבת בשורות האחרונות זה מה שחשוב.

אישיות טובה, גבר שידע לכבד אותך ושתהיי מאושרת לצידו.
בלונדיני עם עיניים כחולות? נו באמת! מה ייתנו לך עיניו הכחולות אם אין לו מידות טובות, אם הוא לא אדם שמסוגל לאהוב, ואם לא תוכלי להיות מאושרת איתו באמת? את רוצה בן זוג או בובה מחלון ראווה?

crema30

New member
אני רוצה..

בלונדיני עם עיניים כחולות כי הייתי מאוהבת באחד כזה ונכוותי. מאז אני מנסה לפצות את עצמי באחר. רק שהפעם יהיה רציני.. מאז שהכרתי אותו כל הטעם שלי בגברים השתנה. פתאום אין לי שום משיכה לבחורים מזרחיים.

לכל המגיבות האחרונות

מבקשת לשמור על אוירה ןהתבטאות המאפשרים דיון ולא להתדרדר להעלבות ואף לויכוחים שאינם משרתים או מועילים לדיונים עצמם.

devil duck

New member
בשפה העברית, כשיש גם גברים בקבוצה, הפניה צריכה להיות

בלשון זכר.
חבל שאת חוזרת על הטעות הזו פעם אחר פעם...

למעלה