לוס אנג'לס

kranves

New member
לוס אנג'לס

בחודש אוגוסט אני טס ללוס אנג'לס...יהיה לי הרבה זמן ללכת לים אז שאלתי היא כזאת: שווה לי לקחת איתי ללוס אנג'לס גלשן? יש שם גלים גבוהים, בדרך כלל?(1.5-2)

בטח שכדאי לך

לא יודע מה מצב הגלים שם בדיוק אבל אחי הנגטינגטון ביצ'!!!!! זה חוף שגולשים שרוצים להיות מקצועיים הולכים לשם כדי להתפרסם חוץ מזה יש ליד לוס אנג'לס את סנטה כרוז שלפי מה שאני הבנתי זה גן עדן

רוזיA

New member
הבן זונה עוד שואל עם לקחת גלשן?!?!

אני תופס אותך אני קורע לך ת'טחול הוירטואלי רק על הטיזיינג יא מנייאק?!?!?!?!???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kranves

New member
חחח......אוקיי, יש לי עוד שאלה

לגלשן שלי אין סכינים נשלפים.......אז עדיף לי לשכור שם גלשן?

מהההההההההה?????

בואנה יא קוקיה אתה יודע לא יודע למה אתה נכנס צצצצצ נוסע לי בלי סכינים אךךך מה יהיה אתכם אנשים????סעעממ... תה יודע מה אני אדבר עם רוזי אולי הוא יהיה מוכן להלוות לך את הסכינים שלו מהביקור הקודם שלו בל.א אמנם הם קצת העלו חלודה מאז וגם צריך לנקות קצת חתיכות מח עצם של כושים סטלנים אבל עוד יתברר לך שהם יהיו החברים הכי טובים שלך בעיר המלאכים...הסכינים אני מתכוון... בעצם גם הכושים...מה שבטוח אולי

אחי תפסיק לבכות קח אותו ואם יהיה לך

שם בעיות אז תשכיר גלשן מה אתה עושה מזה סיפור

zvikel

New member
פרושים לסיפור

הוא פשוט ילד קטן שמנסה להשוויץ בנסיעה שלו ללוס אנג'לס ונראה לו מגניב לפרסם את זה כאן בפורום חכה חכה שאני יתחיל להשוויץ תעוף מפגר עד היום שתקתי נמאס מזה שהפורום הזה הפך לפורום של קטינות והילדים המפגרים מהשכבה שלהן שחושבים שדרך הפורום הם יוכל לדבר איתן

מה אכפת לך כל ההומואים שבוכים בו על

היחס אליהם הוא ילמד שם כבר את הלקח הוא יפריע למישהוא שם הוא יקבל תמכות של החיים שהוא לא יתקרב יותר לחוף

למעלה