לוסי לוסי לוסי משחקת בסדרה חדשה פה!
פ פירבולירה New member 24/7/04 #2 כן!!==>שמעתי שהיא משחקת בסדרה רוסית חחחח מעניין לראות את זה פעם אחת...חיחי=) בטוח שגם שם היא תיהיה ה=כוכבת שלנו!.. ואי אמרו שזה יתפרסם גם בחו"ל... אתם קולטים? לוסי הקטנה שלנו תופץ גם לחו"ל בקרוב!
כן!!==>שמעתי שהיא משחקת בסדרה רוסית חחחח מעניין לראות את זה פעם אחת...חיחי=) בטוח שגם שם היא תיהיה ה=כוכבת שלנו!.. ואי אמרו שזה יתפרסם גם בחו"ל... אתם קולטים? לוסי הקטנה שלנו תופץ גם לחו"ל בקרוב!
I Ivan Pedroso New member 24/7/04 #3 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
I Ivan Pedroso New member 24/7/04 #5 חחח אם יהיה לי כוח לראות את זה ../images/Emo13.gif אם זאת תהיה סדרה מעניינת, אז למה לא
י ילדה טנלובלית New member 24/7/04 #6 וואלה מיכה יודע רוסית..../images/Emo3.gif ועדיין לא סיימת ללמד אותי את המספרם... וגם תצטרך להתחיל מההתחלה- כי... אני לא זוכתר נדה
וואלה מיכה יודע רוסית..../images/Emo3.gif ועדיין לא סיימת ללמד אותי את המספרם... וגם תצטרך להתחיל מההתחלה- כי... אני לא זוכתר נדה
י ילדה טנלובלית New member 24/7/04 #16 דבר ראשון... יודעים רוסית מה אני אדע תימנית |! !| רוסית זה שפה מגנובה דבר שני... אין עניים חומות דבר שלישי.... רוסים..
דבר ראשון... יודעים רוסית מה אני אדע תימנית |! !| רוסית זה שפה מגנובה דבר שני... אין עניים חומות דבר שלישי.... רוסים..
I Ivan Pedroso New member 24/7/04 #21 חחחחחח זה לא כזה כיף ../images/Emo13.gif הייתי מעדיף להיות איטלקי
I Ivan Pedroso New member 24/7/04 #23 חחח כן, איטלקי ../images/Emo13.gif אם הייתי איטלקי אז הייתי נראה טוב, וגם כל האיטלקים יודעים לשחק כדורגל, ממש כמו בברזיל וארגנטינה
חחח כן, איטלקי ../images/Emo13.gif אם הייתי איטלקי אז הייתי נראה טוב, וגם כל האיטלקים יודעים לשחק כדורגל, ממש כמו בברזיל וארגנטינה
י ילדה טנלובלית New member 24/7/04 #24 בשביל כדורגל ליהיות איטלקי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מיכה... חולה ספורט ....
I Ivan Pedroso New member 24/7/04 #26 חחחחחחח לא ממש ../images/Emo13.gif אמרתי לך, כל האיטלקים גם נראים טוב והם גם יודעים לשחק כדורגל טוב, ככה שזה שווה להיות איטלקי
חחחחחחח לא ממש ../images/Emo13.gif אמרתי לך, כל האיטלקים גם נראים טוב והם גם יודעים לשחק כדורגל טוב, ככה שזה שווה להיות איטלקי
י ילדה טנלובלית New member 24/7/04 #28 חחחחחחחחח כמה דברים.... 1. לא כל האיטלקים ניראים טוב 2. ורוסים לא ניראים טוב 3. לא העדה קובעת את איך אתה משחק כדורגל ...ניראה לי..
חחחחחחחחח כמה דברים.... 1. לא כל האיטלקים ניראים טוב 2. ורוסים לא ניראים טוב 3. לא העדה קובעת את איך אתה משחק כדורגל ...ניראה לי..
I Ivan Pedroso New member 24/7/04 #30 חחחחחחחחח ../images/Emo13.gif איטלקים נראית יותר טוב מרוסים ובקשר לכדורגל זה אל ממש נכון כל ברזילאי נולד עם יכולת כדרור ובעיטה חחח סתם סתם, פשוט בברזיל כל ילד יודע לשחק כדורגל
חחחחחחחחח ../images/Emo13.gif איטלקים נראית יותר טוב מרוסים ובקשר לכדורגל זה אל ממש נכון כל ברזילאי נולד עם יכולת כדרור ובעיטה חחח סתם סתם, פשוט בברזיל כל ילד יודע לשחק כדורגל