לוסי --ואוררררררר

motin10

New member
לוסי --ואוררררררר

בוקר טוב לוסי מה שלומך?הבטחתי לכתוב לך שיר אז אני בדרך כלל עומד במילה שלי ...אבל אני רוצה לציין שהשיר מכוון גם לאור .. כמה טוב יכול להיות לאדם כמה טוב לי והלוואי שיהיה לכולם מודה לאל שאני פוקח כל יום את עיני כמה טוב לי וחם לי בלב בלי גבולות את אור וליס אני אוהב הפכתם אותי לאדם כה מאושר בזכותכם שכחתי את כל הרע שעלי עבר אתן לכן כל מה שאוכל לתת על שאהבתם אותי אהבת אמת בטוב וברע איתכם תמיד אלך ואין דבר בעולם שירחיק אותי ממכם נהנהנהנהנההההההההההההההההההההההההההההההההה בוקר טוב ישראללללללללללללללללללללללל ..בוקר טוב עולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוהב אותכם נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

or1

New member
בוקר טוב motin ../images/Emo42.gif

כמה נעים לפגוש אדם כזה שזוכר הבטחות וגם מקיים אז מה אם לא הבטחת לי
נהנתי לקבל
ולחייך שיהיה לך יום נפלא ואם אפשר ... תתקרב טיפה עוד קצת ... יודעת שלא נעים סודות בחברה .. אבל רוצה ללחוש לך סוד קטן לפני שליס תעלב קוצו של יוד ...זוכר
אחלה יום לך ושתמיד, אבל תמיד יהיה רק טוב or1

princess lis

New member
צהרים טובים motin10 ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

מוטי´לה...או מוטו´לה... בא נעשה סדר עם שמותינו... נעים מאד אני הנסיכה ליס... ליס...עם יוד באמצע... טו-בשבט הגיע... מחצית שנת הלימודים חלפה עברה... והרי לפנייך התעודה חשבון-מצויין...שולט במספרים מאחד עד שתיים עם קצת מאמץ תגיע לממספר שלוש. כתיב-כמעט טוב...עלייך להישתדל לכתוב ללא שגיאות עלייך להבדיל בין יוד ל-וו שולט באות השביעית... ספרות-טוב מאד...יצירותייך פוריות... חיבור-מצויין... יצירתי,שירך האחרון מפתיע. סדר והליכות: הקשבה-טעון תיקון...עלייך להקשיב להערות הגננת. מישמעת-ראוי לשבח...שומע בקול הגננת. סדר ונקיון-ראוי לשבח...גנדרן...מרשים את הבנות. היתנהגות-טוב...עלייך להפסיק לזרוק חול על הבנות. הערות: על פי המועצה הפדגוגית התלמיד מקבל תעודת הצטיינות על שקדנותו בלימודים...יחס לחבריו וביחוד... מסירות ואהבה לילדות החדשות. מודה על השיר המיועד לאחותי ולי צילי וגילי-בובותיים. פרינצס ליס

motin10

New member
ליסססססססססססס

ערב טוב ליסססססססס ..אהבתי מה שכתבת ועל זה אני מודה לך מכל הלב דרך אגב נעים מאוד מוטי ..ואת יכולה לקרוא לי גם מוטלה וגם מוטילה וגם צוצי וממי ואיך שבא לך ...ליס אני מאוד מצטער אבל אני חייב לצאת עכשיו מבטיח שאני יחזור אני יכתוב לך אחלה שיר ..ולא לשכוח למסור דש חם לאור 1 להתראותתתתתתתתתתת נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

princess lis

New member
מוטקקקקקקקקקקקקקקק

חצות וחצי...חיכיתי שתשוב עם סנדל הזכוכית...והיתאכזבתי
בוקר טוב מוטל... שמחה שאהבת את ציונך בתעודה... רק שכחתי לציין... עולה לכיתה א...לאחר כתיבת השיר... ד"ש חם מסרתי ...והריני שמחה שאינך שוכח שבעצם... אנחנו תאומות... צילי וגילי
להיתראות אחרי ה.....פ ר ס ו מ ו ת.... פרינצס ליס

motin10

New member
ל י ס

ליס בחיי שאני בקריז אפילו פתחתי את התריס רק לראות אותך רוקדת ואת הגברים את מחרפנת שילוב מדהים של יופי אופי וסגנון זאת ליס שהכרתי במזנון תגידי איכפת לך לשחק בחבל ואני יעשה דאווין של גבר ליס למען האמת היום את מקסימה בחיי שזאת את שהכרתי בשכונה דרך אגב אור ישנה? אז תני לה נשיקה חמה לילה טוב ליס המקסימה ואל תגידי שאין לי מילה נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

princess lis

New member
מוטי../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

מוטי... בוא הביתה כבר מאוחר, ילדון חמוד...עם פירגון של מבוגר. שכחת...?לא רוקדת עם אחרים שומרת לך אמונים. אל תיפתח את התריס ואל תיהיה בקריז ככה זה אצלנו בשכונה חיים למען האהבה. לאור ביקשת למסור נשיקה והילדה ענתה ללא בושה... תן לי אתה. פרינצס ליס

למעלה