לונה פארק ב5.4

לונה פארק ב5.4

מי רוצה לבוא?? מישהו כבר היה בהופעה.?איך היה ספרו.. מישהו מתכנן ללכת באיזה תאריך ללונה פארק או לסופרלנד?? אממ דנה תמחקי בבקשה בנושא ההופעה שהייתה של שי וא.מ.ת. את ההודעה בטעות נשלח לי פעמיים.. תודה. קיצר תבואו יהיה כיף..

HeNoOsH

New member
חזרתי מהסופרלנד :]

וואי ממש נהנתי !! חח ההופעה השנייה שלהם שאני רואה [הראשונה הייתה לפני 4 שנים בערך =\ ]. היו שם סאבלימינל, מטרו, איציק וסיוון. קצת התבאסתי שבוסקילז ושי לא היו אבל חפיף.. הופעה של שעה וחצי +- אני, אחותי הקטנה ו2 חברות שלי הגענו בזמן ועמדנו ממש ראשונות ליד הבמה.. כרגיל הם הקפיצו את כולם, חילקו כובעים [חח אחותי ממש הראתה להם התלהבות כדי שיחלקו לה אבל לא הביאו לה...התבאסה] חברות שלי הלכו ממש בהתחלה כי הן לא ממש אוהבות אותם אבל הן הספיקו לצלם לי בזמן שהן עמדו שם 40 תמונות ועוד כמה סרטונים...כשהן יעבירו את זה למחשב אני אשים פה כמה.. בטוח יהיו תמונות שלי באתר שלהם =\

שמחה שנהנת!!

באיזה שעה הלכת?כאילו מתי ההופעה התחילה.?והם נשארים שם לתמונות עם אנשים וכאלה או ישר הולכים? וכן כולנו בבאסה חח אבל גיא לא פה מה נעשה..לא נורא כשיחזור יהיו הופעות מפגשים וכאלה.ושי אממ שאלתי אמרו שאין לו הופעה מתוכננת שאלתי עליו על יואב וקובי ביחד אז אמרו לי שאין הופעה מתוכננת...חפיף.. דן(מטרו)מעצבן אותי :)

HeNoOsH

New member
ההופעה התחילה ב1 וחצי עד 3 בערך..

עבר בטיל.. לפני שההופעה התחילה ראיתי דווקא הרבה אנשים שנכנסו אליהם להצטלם ולדבר איתם.. אחרי ההופעה קובי אמר שאין להם מספיק זמן להישאר כי הם ממהרים להופעה אחרת אבל בסוף הם כן הצטלמו וחילקו חתימות. דווקא מטרו לא מעצבן חח...נחמד כזה :] סיוון ואיציק מדהימיםםם...חחחח איזה חמודים הם! וסאבלימינל כרגיל...חח אין מה להוסיף.. ד"א זה נראה כאילו אוטוטו גבריאל באטלר מוציא דיסק ובהופעה סאבלימינל אמר שהדיסק של איציק יצא במאי...אממ קצת מוזר ששניהם יוציאו דיסק תוך חודשיים וזה ממש לא נראה לי הולך לקרות אבל שיהיה.. =\

כן וקובי אמר גם ש..

הדיסק שלו יוצא בעצמאות... חחח עזבו אני לא מאמינה למה שהוא אומר.. כי לא יכול להיות שגם גבריאל גם איציק וגם קובי שכבר הוציא דיסק..יוציאו ת'אלבומים שלהם בחודשיים..

חחח ככה

לא אוהבת אותו מעצבן כזהה איציק אחד האנשים הכי חמודים שיש וסיוון גם

גם אני הייתי היום בסופרלנד!!

וואי איזה כיף היההה...והיתה הופעה יפהה...נכנסתי אליהם בהתחלה לפני שהם עלו...חמודיםם

מגניב..

שאלה.. איך נכנסת אליהם בהתחלה? ומישהו יודע באיזה שעות יש תהופעות שלהם כדי שנבוא מוקדם..

אמממ

אני מכירה ת'מנהל שלהם...הוא תמיד מכניס אותי.. וההופעות מתחילות ב-1 וחצי...על כל מקרה שווה ללכת מוקדם יותר כדי לעלות על מתקנים וכל זה :]

דנטל

New member
1 בבוקר??? אני ישנה

מה זה השעה המוקדמת הזו? למה אנשים ערים בשעות כאלה כשהם בחופש (נתעלם רגע מהעובדה שאני לא בחופש ובכל זאת ישנה בשעה הזו)? הלונה פארק פתוח עד הלילה, למה כל כך מוקדם?

למעלה