לונדון:

RoNa lovely

New member
לונדון:

בני ארבע ילמדו מהי הומוסקסואליות [ידיעות אחרונות עמ' 25] תוכנית לימודים חדשה בבריטניה תכיר כבר בפני פעוטות בני 4 את החיים ההומוסקסואליים. בין השאר ילמדו הפעוטות על הנסיך שדחה שלוש נסיכות בטרם התאהב באחיה של אחת מהן והתחתן עימו, על שני פינגווינים זכרים שהתאהבו ועל ילדה ולה שתי אימהות. בלונדון דווח אתמול כי הממשלה צפויה להשקיע בפרוייקט הניסיוני 600 אלף ליש"ט. בבריטניה מקווים כי הצגת הומוסקסואליות כאורח חיים נורמטיבי בפני הפעוטות, תסייע להפחית את התחושות ההומופוביות, שעדיין רווחות בציבורים שונים.

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif#$$#@%#$

אין, אין, אין. פשוט בריטים#$@#$@#%@ אתם רואים!? כפרעליהם. גם יפים, גם מבטא שקסי לגמרי וגם תומכים$%@%$@##!@ לונדון
#$@#$@#%@$@#

gooligay

New member
סוף כל סוף...

מדינה שנאבקת למען הפחתת ההומופוביה ועושה את זה בצורה הנכונה ביותר והיעילה ביותר, בקרוב בישראל!

קבס2000

New member
בדיוק נכנסתי כדי לכתוב על זה!

כנראה שהקדמת אותי:) זה ממש שימח אותי לקרוא על זה, אני לא יודע מה אתם חושבים על זה אבל זאת באמת פריצת דרך מרגשת.. נראה לי שזה הדבר הטוב היחיד שהיה כתוב בעיתון. זה והילד פלא הבדואי.. באמת.

טוב שכך

כמו שכבר סיפרתי לכם בעבר...חבר שלי הוא בריטי[חיי בלונדון] והוא בא לבקר אותי בסוף שבוע האחרון וסיפר לי באמת איך נראים חיי זוג הומואים בלונדון...שם זה לא כמו פה בת"א שאנשים זורקים במט וזהו שם אשכרה מרביצים ומקללים אותם ברחוב....אין...אמן ותוכנית זו תצליח! וגם אני אומר שאין דבר יותר סקסי ממבטא בריטי חחחח נ.ב. אני מת מעייפות אז לא לשים לב לשגיאות הכתיב...כתבתי מהר

למעלה