לונדון!!!

Rincewind

New member
לונדון!!!

כן, חברים, אני נוסע בעוד חודש ללונדון, ועכשיו זה סופי (קניתי כרטיס!)! איזה דברים פראצ'ט - רילייטד אפשר לעשות בלונדון? איפה אפשר למצוא מזכרות פראצ'ט? איזה עוד דברים כיפיים באופן כללי יש ללונדון להציע? כן, רשמתי את ההודעה הזאת בעיקר כדי להתלהב שאני טס ולא באמת בשביל לקבל טיפים מועילים. אבל אם יש למישהו בכל זאת אז בכיף.

יש שם..

מגדל כזה חום עם שעון ענקי בפנים ומלא יונים וחרא של יונים מסביב. שווה להצטלם לידו. קנה קומיקסים של פראצ'ט, הם די נדירים פה. לך וזרוק ביצים על הבית של טרי, הוא יעריך את המחווה.

Rincewind

New member
ספיקינג אוף הבית של טרי

איפה הוא גר? האם הוא מקבל מעריצים? ואיפה בעצם אפשר לברר לגבי מפגשי מעריצים? מייבי אייל גט לאקי ובמקרה יהיה מפגש כזה בדיוק כשאהיה שם.

The Mad Hatter

New member
../images/Emo46.gif

תהנה! |אם היה אייקון מקנא הייתי מכניסה אותו לכאן|

מ א ג ר ט

New member
הו!

גם אני... עוד חודש וקצת... אחרי הבגרויות בלעעע. אם תחזור לפני שאני נוסעת תגיד לי אם ואיפה השגת קומיקסים של פראצ'ט.

Maladict

New member
אתה תעביר אותו לי

ואני אקנה כבר דברים. לעצמי כמובן. כסף מביא רק סבל ויגון אני מוכן לסבול בשבילכם אנשים יקרים.

ויימס

New member
אתה יכול,

אם בא לך לחפש אותי בת"א או אריאל או ירושלים או קניון ארנה בהרצליה או הנתב"ג. (האמת שכדאי שאמנע מלהיכנס לחנויות ספרים, כל פעם שאני עושה את זה אני יוצאת עם הרבה יותר ספרים והרבה פחות כסף מהמתוכנן)

ויימס

New member
ובטח חוזר עד ה-20.7?

באסה, אני כבר ראיתי אותנו מטיילים בגני קנסינגטון, רוכשים ספרים בקובנט גארדן, הולכים לאיבוד ב-Tube... זו הולכת להיות הפעם השנייה שלי בלונדון השנה. יהיי!

מ א ג ר ט

New member
ווואי

הייתה לי טיסה לתאריך הזה אבל הזזנו אותה. יכלנו להיות באותה הטיסה.. לא שזה היה משנה משהו, אבל מילא

Athaclena

New member
תלוי תלוי

לאוהבי ספרים מומלץ foyles - חנות ספרים ע-נ-ק-י-ת, פשוט כיף להסתובב שם. יש לחנות אתר עם פרטים והכל, וגם איזו בלוגרית כתבה על זה (רק שכרגע אין לי כח לחפש קישור) יש חנויות שמתמחות בקומיקסים/מד"ב/פנטזיה - אני מכירה את forbidden planet אבל יש מצב שיש עוד חנויות. יש שם המון ספרים וקומיקסים אבל גם מרצ'נדייזינג - אולי יש גם פראצ'ט. ויש מלא חנויות יד שניה
ושוקולד! וסיידר אלכוהולי!

J e n i e

New member
עמדתי להמליץ גם

על Forbidden planet אבל אז ראיתי שכבר עשית את זה. עדיף להדפיס מפה או משהו לפני, או שזה רק אני (זכרתי בערך איפה זה, הלכתי במעגלים חצי שעה, נכנסתי לאינטרנט קפה, הדפסתי מפה ומצאתי את זה). על Foyol היה כתוב עם מפה במדריך תירים שלי אז את זה כן מצאתי. מצד שני, יש לי כשרון נדיר ללכת לאיבוד.

למעלה