לונדון

nuritco

New member
לונדון

היי לכולן אני נוסעת ללונדון באמצע דצמבר לשבוע בין ה-12 עד ה-19 משהו כזה. אם מישהי תרצה להצטרף אלי (למרות שזה ממש התראה קצרה) שתתקשר אלי. רק התראה קטנה. אני הולכת לראות שתי הופעות שאין סיכוי שימצאו להן כבר כרטיסים. אחת מחוץ ללונדון ב-14, באוקספורד והשניה בלונדון ב-16. אני כבר הייתי שם 4 פעמים אז אני אנסה לנסוע להכי פחות זמן שאני אוכל. 054-7879988 [email protected]

היי

הייתי מתה לסוע ותכננתי לסוע בסוף דצמבר אבל כנראה שזה בסוף לא יצר לפועל , תהניי לך ותעשי חיים , איזה הופעות את הולכת לראות?

nuritco

New member
לונדון

אני נוסעת לראות שתי הופעות של להקה יחסית חדשה שנקראת "הדמעות" THE TEARS. מרכיבים אותה הזמר והגיטריסט הראשון של "סווייד" ז"ל שחזרו לעבוד יחד אחרי 10 שנים של נתק מוחלט. הצטרפו אליהם נגן תופים ונגן בס ובהופעות יהיה גם קלידן. אלו הן ההופעות הראשונות של הלהקה שהתפתחה בתחילת השנה פחות או יותר כחודש אחרי ש"סווייד" הודיעו על פרידה. חבל שלא תוכלי להצטרף אלי. הייתי שמחה לסוע עם מישהי. אבל אני מכירה את לונדון יחסית טוב ואוכל להסתדר. אני מקווה שיצא לך ליסוע. אם תרצי טיפים תגידי לי.

barbushi

New member
חוצפה../images/Emo3.gif

פעם שניה שמישהי נוסעת לחול בלעדיי תהני תהני וההופעה נשמעת אחלה .תכתבי . ביי.

barbushi

New member
היי מור ../images/Emo13.gif

מקווה שהכל בסדר.שאלתי אותך לגבי ההורמון גדילה.האם את בטוחה שהכדורים שאת לוקחת זה הורמון גדילה?? תשאלי. אני כזו נוראית עם הקטע של הכדורים .שוכחת לקחת.

mor891

New member
היי :)

עכשיו אני לוקחת כל יום כדורים של נובופם. אני לא שוכחת. איזה כדורים את לוקחת?

barbushi

New member
היי מור

אני לוקחת טריסיקוונס.זה הורמונים. מה זה הנובופם ?

barbushi

New member
הורמונים

הכדורים האלה הם הורמונים שחסרים לנו וחיוניים עבור נשים , לכן לוקחים אותם. מה זה בדיוק הנובופם ?

אלון711

New member
הורמון גדילה זה זריקה

הכדורים זה אסטרוגן ,לא?כי השחלות לא מפרישות אסטרוגן בלוקות בתסמונת.מה שמעניין אותי לדעת האם יש חשק מיני, נניח אם לא לוקחים את הכדורים של אסטרוגן והאם בעיקבות נטילת הכדורים החשק המיני גדל? סתם זה סוגייה מאוד מסקרנת אם יוצאים מתוך נק' הנחה שהחשק המיני מבוסס על הורמונים.ההתאהבות זה כבר משהו אחר, כמובן....

אז ככה לגבי מה ששאלת כאן

חשק מיני לא קשור בכלל לתסמונת. כמובן של אישה שונה בקטע הזה מבחינת יחסי מין הכל תקין ואין שום מניעה כמובן לקיים יחסים. כמו שכבר אמרתי הכדורים של ההורמונים הם בשביל ההתפתחות מינית ולשמור על רמה של הורמונים. אני יכולה להגיד מה התנסות שלי שגם זה עניין של הרגשה ובכלל קשר עם בני זוג המין השני תלוי בבחורה.

barbushi

New member
אלון

היי.האמת שהנושא של החשק המיני זאת ממש שאלה טובה. אני שאלתי את עצמי ,ולא רק את עצמי בדיוק את זה! בהחלט להורמונים אמורה להיות השפעה על זה אבל אני לא יודעת עד כמה זה ברור כי הרבה גורמים מעורבים בדבר.... טוב אתה יודע פלאי גוף האדם..ומסתורי הנפש.. בלי שום קשר כנראה, לכל אחת יש את האופי והחשק שלה .זה באמת מסקרן. אבל התאהבות --כמו שאמרת זה סיפור אחר לגמרי

למעלה