לונדון

a fire inside

New member
לונדון

מישהו יודע איפה בלונדון אפשר להשיג דיסקים טובים של פאנק/הארדקור וחולצות וכו´...

™RA

New member
אממ...

אין לי מושג אבל מישהו כאן בפורום היה בשוק פאנק בלונדון אני חושב סהר אבל אני לא בטוח..

p u n k e r

New member
אני יודע!

שוק הפאנק הוא בעצם ברחוב ענק של חנויות ושווקים שנקרא CAMDEN ברחוב עצמו גם נמצאת חנות שנקראת METAL HEAD של המון בגדים של פאנק ואלטרנטיב קניתי שם חולצה של NEW FOUND GLORY החולצות מקוריות!!!!!!!

punktx

New member
הסבר מפורט למדי.

זה לא שרק בקמדן תמצא דברים, אבל הדברים הטובים באמת נמצאים שם. דיסקים: לא הייתי ממליצה לך לקנות בקמדן כי משום מה הדיסקים שם נורא יקרים, אלא אם אתה מחפש טוב ולא כל כך בררני. אני הייתי כמה פעמים ב- HMV, זו חנות טובה מאוד וגם זולה בהשוואה לטאואר רקורדס. הדיסקים בלונדון דיי יקרים בהשוואה לארץ, רוב המיינסטרים בפאנק יכול להגיע אפילו ל- 14 פאונד, שבחישוב מהיר זה משהו כמו 120 ש"ח. אבל שוב, אם תחפש טוב תמצא דברים זולים. חולצות: לא הייתי קונה חולצות באוקספורד סטריט או בפיקדילי, כי שם חולצת להקה יכולה להגיע עד ל-12 פאונד (100 ש"ח בערך) והמבחר לא משהו. לחולצות ובגדים אני ממליצה לך ללכת לקמדן. יש שם מבחר פשוט ענק, וגם המחירים של חולצות זולים- 5 פאונד. בכלל- קמדן זה מקום נהדר- לכל דבר שאתה רוצה. ועוד משהו- לפני שתלך לקמדן אומר לך שהוא לא פתוח רק ביום ראשון כמו שמפורסם, אלא גם ביום שבת ויום שישי. אבל ביום ראשון זה פשוט מלא באנשים- וזה בהחלט מעניין. סהר

punktx

New member
המ..

-פאונד= 7.6 -אני בשלוש יחידות. -זה לא הופך את זה ללא יקר.

למעלה