לונדון

לונדון

מה קורה אנשים? אני טס ללונדון ב-11.10, מישהו יכול לתת לי מידע על מקומות טובים לקנות בגדים שם או חנויות ספציפיות שיש שם בגדים יפים. רציתי לדעת עם מישהו יודע עם יש סיילים בתקופה הזאת?

Shusaku

New member
אחחחחח לונדון

חזרתי מלונדון לא מזמן ימים של הנאה- אם אתה בקטע של טי שרטים משעשעים וכדומה- יש את תחנת CAMDEN TOWN שנמצאת על הקו הצפוני (שחור) יש שם שוק רחב ידיים וחנותת מפעל של ALDO שם קניתי את הנעליים שפירסמתי בהתחדשויות אוגוסט. חנויות רשת גדולות ומאוד רחבות עם מגוון גדול מאוד כל רחוב של OXFORD CIRCUS העברתי שם יום שלם ולא עברתי על חצי מכלל החנויות. עוד עצירה נחמדה היתה PICCADILLY CIRCUS אם אני זוכר נכון באיזה יום הייתי איפה גם שם יש מבחר גדול מאוד של חנויות.ואחלה מסעדה יפנית! אם אתה מחפש לקנות בזול יש חנות שנקראת סיילס באנגליה ויש שם פשוט מחירים מטורפים על כל המותגים המוכרים למרות שדווקא בלונדון לא ראיתי אחת כזו (הכוונה הי נגיד לסווטשרט של פומה ב 3 פאונד ד"א) בכל חנות שיש בה & ושני שמות זה חנות כלבו שברובן הגדול יש מבחר מוצלח מאוד של מותגים ובד"כ במחירים בכלל לא רעים ואם כבר נגמר הסייל בחנות המקור שם יש עוד סיכוי למצוא משהו. אני לא חושב שאתה מגיע בזמן טוב במיוחד מבחינת סיילים כי זה לא לפני אף חג ולא בהחלפה של עונה שם וזה חבל. הכי הכי חשוב- תהנה. ואם אתה מחפש דילים טובים - צא מלונדון...

Shy Guy

New member
לפני כשנה התחלתי איזו פינה נחמדה (שלא

המשיכה
) שעסקה בחנויות מומלצות בלונדון.
אומנם רק אדם אחד הגיב, אבל תגובה די מפורטת שאולי תעזור לך קלות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1844&MessageId=124046352 ו..טיסה נעימה! :) כשתחזור לך, אל תשכח לצלם את הבגדים שקנית ולהוסיף אותם לשרשור ההתחדשויות.

Shusaku

New member
קצת מנצל"ש אבל לא נורא- חליפות

כשהייתי באנגליה (והסביבה) היו המון סיילים על חליפות טובות ויפות השאלה שלי היא כזו- מישהו חושב שזה בכלל אפשרי ללבוש חליפה בארץ? אם כן, לאן? (החתונה של אחותי לא נחשב). מה דעתכם?

Shy Guy

New member
לנצל"ש זה לא דבר רע :)

אני מאוד בעד חליפות ובכלל מראה מחויט.
בארץ זה יראה יותר "מוזר" להתהלך ברחוב עם חליפה סתם כך, אבל אני לא חושב שזה צריך לשנות לך הרבה.. תמיד אפשר "לעדן" קצת את המראה המחויט וכמו כן, לזכור שברגע שאנחנו מורידים את הבלייזר או משלבים איתו סריג או חולצה לא מכופתרת, המראה הופך לפחות "חליפתי". :) בכל אופן, אני נוהג ללבוש בחורף בלייזרים ומכיוון שאני מאוד אוהב חולצות מכופתרות, עניבות וווסטים, לפעמים יש מקרים שאני משלב בין כל הנ"ל ואם כבר קיבלתי הערות למינהן, אז הן היו חיוביות. גם אם תלבש מכנס מחויט, חולצה מכופתרת ובלייזר, תמיד אפשר לשבור את המראה המחויט ו"חליפתי" עם חולצה מכופתרת מעניינת (מבחינת צבע ו/או דוגמא) ועם עניבה צרה. כך שאין מה לדאוג.. פשוט צריך לדעת איך לשלב נכון.
ו..מתנצל אם ההודעה יצאה קצת לא מסודרת, זה מה שקורה כשאני כמעט נרדם על המקלדת. :)

ורק הפולני שלי מתעקש על חולצות בטן ../images/Emo6.gif

כאילו הוא אומר לעצמו "אז מה אם החולצה קטנה וכל הפופיק מציץ החוצה? היא לקחה אותי, שתתמודד!"

לך תדע עם פולנים

הם יושבים בחושך לבד ומחזירים לכולנו על עוולות שאיש לא מודע להן

Shy Guy

New member
אני מקווה שתדאגי שהוא יהיה תמיד בחדר מואר.../images/Emo3.gif

Deeper Boy

New member
בריק ליין!

שכונה שמלאה בטונה של חנויות וינטאג'. כשהייתי בלונדון בנובמבר האחרון באתי עם רשימה מסודרת, אבל בתכל'ס לא הייתי צריך אותה - תזרוק שם אבן ויש סיכוי של 50% שתפגע בחנות טובה. יש שם באמת הכל, החל ממעילים, דרך נעלי סווינג מהפיפטיז ולפעמים אפילו דברים לא קשורים כמו מגאסון. אני צריך למצוא תמונה שצילמתי אחת החנויות של סטנד שלם שהורכב מז'קטי עור אדמדמים מהאייטיז, כנראה בהשראת Thriller של מייקל ג'קסון. הורס!

למעלה