לונדון ?..

moranroz1

New member
לונדון ?..

אני ובן זוגי שוקלים לעבור ללונדון , הציעו לו עבודה שם ואני שוקלת להצטרף , יש לו דרכון אירופאי ולכן אין לו בעיה לעבוד שם . רציתי לדעת אם אנחנו מתחתנים נישואים פיקטיביים האם אני מקבלת גם אזרחות ? ומה הזמן המותר להישאר בלונדון ? אשמח לדעת אם זה חוקי ואיך אפשר לקבל אשרת עבודה שם... תודה :)

TrigATUSA

New member
איך אפשר להתחתן בנישואים פיקטיבים עם בן זוגך?

זה לא ברור לי אם אתם מתחתנים את יכולה לשהות איתו באופן חוקי בבריטניה כל עוד הוא מתגורר שם אחרי מספר מסויים של שנים בבריטניה תוכלי להתאזרח בבריטניה (כרגע שוקלים להאריך את התקופה הנדרשת ל 10 שנים) תלוי במדינת האזרחות של בעלך, אבל ברוב המקרים, מגורים באירופה שלא במדינת הדרכון אינם מעניקים זכות מיוחדת לקבל את אזרחות מדינת הדרכון - ובכל מקרה אין הבדל בין אם הייתם גרים בישראל או בבריטניה

forglemmigej

New member
הוא לא בן זוג יש לו רק דרכון אירופאי../images/Emo8.gif

מה שאומרים a friend with benefits טריג ראיתי הרבה ערסים שהתחתנו בשביל הדרכון בלבד פעם ראשונה שאני רואה אשה שעושה זאת.

Nobilis

New member
לא שוקלים.

זה כבר עבר. החל מיולי 2011: אזרחות לאחר שמונה שנים (ניתן לקיצור לשש בתנאים מסויימים, תיתכן הארכה עד עשר או לעולם לא בתנאים אחרים).

אשנתי

New member
אני הבנתי

שזה עבר בבית התחתון והלורדים עוד צריכים לאשר את זה. הם כבר אישרו?

avigdor69

New member
את מקבלת וילה בקנזינגטון וגם

סיוע חודשי מהממשלה של 5000 לישט פטורים ממס. נראה לך שמי שמתחתן עם אזרח בריטי ישר מקבל אזרחות מתנה ?? זה לוקח 3 שנים

Nobilis

New member
תיקון קטן

החוק שונה לאחרונה. כעת זה לוקח חמש שנים (ניתן לקצר לשלוש בתנאים מסויימים).

moranroz1

New member
זה מה שאממרו בשגרירות ואין צורך להיות עוקצני

אם התשובה לא לשם עזרה אז למה להגיב

למעלה