לונדון......musicals..!?!?

starshine

New member
לונדון......musicals..!?!?

תגידו... לאיזה מחזמר בלונדון כדאי לי ללכת? mama mia? fame? phantom? בבקשה....שכולם יענו אני פשוט אלך על "הרוב קובע"...:)תנמקו גם,בבקשה.

scarlet moon

New member
כיף לך!

קודם כל--- איזה כיף לך!!!
הלוואי עליי לסוע ללונדון עכשיו.. בכל מקרה.. אני הייתי הולכת ל"עלובי החיים" (איך לא?!?), "מיס סייגון", "אחים בדם", "סטאר לייט אקספרס" (זה עדיין משחק, נכון?) ויש עכשיו הפקה חדשה ומושקעת נורא (אני בספק אם תשיגי כרטיסים..)-"צ´יטי צ´יטי בנג בנג".. אומרים שזה הולך להיות להיט עצום....... אז, בכל מקרה- תהני!

תגלית

New member
פנטום. לא ממה מיה...

בפעם האחרונה ראיתי שוב את הפנטום - מקסים! אם עדיין לא ראית, זה הזמן. ממה מיה מאוד אכזב אותי. העלילה הייתה סתמית ורדודה - לקחו אוסף של שירי אבבא ותפרו להם עלילה מטופשת. עלובי החיים גם כן נהדר, וראיתי גם את הגיבן מנוטרדם - משהו מיוחד -שירים מלודיים ויפים ופעלולים אקרובטיים. אבל אין ספק, במקום הראשון - פנטום האופרה. וספרי לי איך היה....

הכל עניין של טעם ותקציב!

צ,יטי, בנג בנג עכשיו מתחיל-לא שמעתי עדיין ביקורות, אבל אלך בקרוב (אם יהיו כרטיסים..) פנטום-שוב, מוכר וידוע מאוד מרשים למי שלא היה .שירים יפים. שיקאגו-דווקא אישית לא התלהבתי (הרגשתי שהתפאורה הקבועה והתלבושות לא מצדיקות את מחיר הכרטיס!) עלובי החיים-שירים טובים-ללא שום מלל, גם קצת אפור ומדכא וארוך למדיי. (ד"א כשהלכתי לזה לפני שנים רבות, בדיוק הנסיכה דיאנה הגיעה לפרמיירה של פנטום האופרה" או שלהפך-לא ממש זוכרת!! וראינו את כל התהלוכה המלכותית-חוויה) מישהו הזכיר פה את מיס סייגון-אז מצטארת אבל זה כבר לא משחק, גם לא קאטס. FAME לא הייתי עדיין אבל רע זה בטח לא יכול להיות?! אני דווקא נהניתי ממאמא מיה- בעיקר מהסוף, וההומור- אבל אולי זה עניין של הומור אנגלי וניואנסים. יש עוד המון חדשים שלא ממש זוכרת כרגע, אבל אפשר תמיד להחליט במַקום. תהנה.........

לדעתי

אחותי ראתה את fame בלונדון ואמרה שזה לא משהו השירים הם כמו בסרט (ששודר לא מזמן בערוץ הסרטים), שהם חביבים אבל לא להיטים... לדעתי, למרות שלא ראיתי עדיין לכי לראות פנטום האופרה... יש גם את היפה והחיה זה ממש צבעוני וגדול... יש את גריז זה חמוד וקצבי לא ע-נ-ק למה מיס סייגון לא משחק...? אני שמעתי את זה בדיסק, כבר למדתי את המילים בעל פה ואני מחכה בסבלנות שיצא לי לראות את זה לאן זה נעלם?????... למה הורידו ???????????????????

אנני..כל דבר טוב מגיע לסיומו!

וכך גם מיס סייגון. אני חושבת שיש מספר הופעות במנצ´סטר אבל לא יודעת עד מתי. גם היפה והחיה כבר לא משחק (מעל שנתיים..) וזה באמת היה הגדול מכולם!!! נזכרתי פתאום במחזמר שראיתי פעם, לפמי שנים רבות, ושיחק ושר שם בכבודו ובעצמו קליף ריצ´רדס. זה בכלל לא היה מפורסם אבל היה ממש יפה...קראו לזה "TIME" והיו שם אפקטים של הולוגרמות אנושיות (של סיר ג´ון גילגוד) על הבמה..ממש פנטסטי. גם השירים היו טובים. מעניין למה לה הצליח?...חבל! וזה היה "רגע של נוסטלגיה"

KM-AIR

New member
אין סיכוי למצוא לצ´יטי צ´יטי

כרטיסים. הם נמכרו המון זמן מראש, ועכשיו זה נע בספסרים למחירים מאד גבוהים. שמעתי שיש הרבה אפקטים מרהיבים ושזה באמת אחלה (וכמובן... מייקל בול...) יחד עם זאת לא הייתי ממליץ ללכת לגיבן מנוטרדאם. הייתי בזה וזה די משעמם. חוץ מדני מינוג לא היה שם שום דבר מעניין, ועכשיו דני גם לא משחקת אז בכלל....

omerabin

New member
הגיבן מנוטרדם

חובה! זה נקרא Notre-Dame De-Paris ומדובר במחזמר עם המוסיקה הכי טובה מבין החדשים. הוא כמובן לא במקום פאנטום או שיקאגו שתמיד ולנצח יישארו ה-מחזות זמר של לונדון (אחרי "קאטס" שירד לא מזמן... הגיע הזמן באמת...). אבל נוטרדאם-דה-פריז (שמציגה את הסיפור האמיתי של הגיבן כמו שכתב אותו ויקטור הוגו, עם סוף מאוד לא אופטימי בניגוד לעיבוד של דיסני ששם סוף טוב הכל טוב), הוא מחזמר עם שירים מדהימים ושחקנים עם ביצועים קוליים חסרי תקדים (פשוט שירים מלודיים ואופראיים מקסימים וכיפיים), כוריאוגרפיה מדהימה ואתלטית, בימוי מיוחד, שימוש פשוט אבל מדהים בתפאורה ותאורה ובקיצור - מחזמר כמו שמחזמר צריך להיות אני, אגב, רוצה לביים את המחזמר הזה בי"ב אולי במגמה שלנו, כהפקת גמר... מה דעתכם? עומר רבין

וואו

אם אתה יכול לעשות את זה לך על זה אני כמובן מכריה את בסיפור כפי שויקטור הוגו כתב אותו את השירים המדהימים אני מכירה מהדיסק אבל את המחזמר עצמו עוד לא יצא לי לראות אם לא יצא לי לראות את זה, אז אני אשמח לבוא לראות את ההפקה שלך..

פאנטום... ללא ספק...

מוזיקה מדהימה, שחודרת לך לנשמה ולא מרפה, אפקטים מהממים, תלבושות יפיפיות, תפאורה נהדרת, סיפור שמשאיר אותך חסר נשימה... מדהים מדהים מדהים!!!!! רוצי!!!!!! (וסטארלייט אספרס וקאטס כבר לא רצים, לכל מי שאמר שכן, ומיס סייגון רץ רק במנצ´סטר...)

trilliane

Well-known member
מנהל
עלובי החיים.

בלונדון יש שלל מחזות זמר מוצלחים, אבל זה האחד שווה את לבי לנצח, ואני חושבת שכל פעם שיצא לי להגיע ללונדון (לפחות בפעם הבאה, מי יודע מתי היא תהיה) אני אלך לראות אותו.

למעלה