לונדון

Sad Lisa

New member
לונדון ../images/Emo187.gif

במיוחד עכשיו כשהחורף כבר כאן, במיוחד עכשיו. מריחה את הריח הזה של פעם, כבר הרחתי אותו אז... אבל אז התפאורה הייתה שונה. לגמרי. לונדון של שנת 2000, הרחובות האירופאים הצבעוניים בתוך הלוק האפור של העיר הכי מדהימה בעולם קור נעים כזה של תחילת חורף , ריח משכר של גשם באויר, והלבוש החורפי הלונדוני מחמם אותי ומזכיר שאלו החיים האמיתיים. הולכת ברחובות שלא מכירה ... כשכל האויר אפור והרחובות צבועים צבעים ומתוך החלונות משתלשלים פרחים צבעוניים שהופכים את הרחוב לאגדה הגשם יורד, תחילה טיפות טיפות , לאט לאט הוא מתחזק. מתיישבת בתוך בית קפה מחכה שהגשם ירגע. לוגמת מכוס הקפה שלי ומבטיחה החוצה, מדהים. לונדון שלי. ועכשיו מתוך הבית מביטה לתוך רחוב אפור (ולא בגלל מזג האויר), מולי בנין של שנת 2002 ובחוץ אין שום אגדה. מתגעגעת הו לונדון ......

Gefen

New member
לונדון לא מחכה לך

סתםםם....
לא עמדתי בפיתוי.. ואני מתגעגעת לארץ, מאודדדד.... תראי מה זה עולם הפוך תמיד מתגעגעים למה שאין. גפן

Sad Lisa

New member
../images/Emo24.gif

הייתי שם סה"כ 10 ימים ... וזה הדבר שאני הכי רוצה לחזור אליו. את גרה בלונדון ?

Gefen

New member
כמעט...

במלבורן
כולו עשרה ימים וכל כך מתגעגעת ורוצה לחזור? חליקקק... ועוד בגלל זה את סאד ליסה?
תיכף תגידי שאת בת שבע עשרה והכל יסתדר לי..

Sad Lisa

New member
../images/Emo4.gif

רוצה לחזור כן, זה נשמע לך כל כך לא הגיוני ? סאד ליסה ? אין שום קשר אחד לשני. זה שם של שיר ואני בת 20 , נעים מאוד. כבר מצטערת שעניתי מלכתחילה, ישר שופטים אותי , חבל. ביי

judyr

New member
היי ליסה...

שניה... תנשמי.... גפן בסדר גמור.... זה פשוט השעות ההפוכות האלו באוסטרליה.... וחוץ מזה אנחנו מתקוטטות כבר שעה במסנג´ר אז אולי רוח הקרב עדיין באפה שהוא קטן וחמוד עלי לציין..... ושזה אומר שאם היא מתנגחת בך.... אז אני ניצחתי!!! ישששששש ותכף תראי איך היא מתנגחת בי

Gefen

New member
אופסס לא היתה כוונה לפגוע

ואני רואה שנפגעת אז תסלחי לי ובשירים אני גרועה (אם הם לא ישראלים) ולפעמים גם עם אנשים ולא התכוונתי לשפוט אותך למרות שככה זה נשמע, אני מודה ואל..אל תקחי אותי ללב, זה לא שווה את זה. יש פה עוד הרבה אנשים נחמדים, הם עוד מעט יבואו ויהיו נורא נחמדים אלייך ותראי שלא כולם מפלצות כמוני.. חוצמזה אל תאמיני לאף מילה של ג´ודי (האף שלי ממש לא קטן וחמוד) גפן

judyr

New member
´תשמעי ליסה...

אני הילדה החולה של הפורום יש על זה קבלות וכולם יסכימו איתי פה אחד.... אבל גפן..... נו גפן זה משהו אחר....

Sad Lisa

New member
תשתי ../images/Emo185.gif עדיף תה

אבל אין אייקון של תה, תרגישי טוב ... גם אני חולה תמידית, כן כן גם היום, מכירה את ההרגשה

Yaniv-DC

New member
ג´ודי...

השתייה נועדה כדי לעזור לבלוע את הכדורים. תנסי, אולי בגגל זה הכדורים לא עזרו עד עכשיו

Sad Lisa

New member
והכל התחיל מסתם מצב רוח של לונדון

אז נעים להכיר את שתיכן יש לי קשר די חזק לנושא הפורום כיוון שאחי וגיסתי מתגוררים בחו"ל ואח אחר גם כן התגורר בחו"ל ... והוא כנראה יחזור לשם שיהיה לכן שבוע מקסים וקל

למעלה