לונדון - רגשות האתמול

לי28

New member
לונדון - רגשות האתמול

לונדון... אתה פשוט מציף אותי ממלא אותי מהיכן כל זה.. ועד לאן נגיע??? הלא יודע אתה כמה אתה חשוב לי וכמה חושבת אני עליך בכל רגע ורגע שניה ושניה.. אמרת לי ``וככה נתת לי להתגעגע כל היום`` כאב לי.. גם אני התגעגעתי אך בליבי אתה איתי בכל מעשי ובנשמתי בפנים חסרת... קצת קשה כל היום מסביבי אנשים , סוג אחר של דרישה ואני כחומר ביד היוצר.. אתה יודע לונדון מן בוס אחר כזה.. יותר חבר אחד שבא יושב על השולחן מעלי ומשתף בהרגשות הפנימיות שלו, אומר לי תשמעי... אני טרוד ומתחיל להוציא את כל הסיפורים האישיים שלו, ואני שומעת מקשיבה לפעמים גם מייעצת וחושבת עליך מה לונדון שלי עושה.... לונדון שלי כן התגעגעתי... פה קל אפילו יותר קל להגיד את זה - אז אני אומרת... למרות שאני מעודכנת בכל רגע ורגע על אשר קורה לך ומה אתה עושה, מגלה אני פה צדדים נוספים של לונדון אחר... לונדון לא יודעת איך להגדיר אותו מן לונדון רך יותר אבל זה קשה להגדיר כי אני יודעת שלונדון תמיד אוהב. רוצה לטייל אתך בין השדות, לראות איתך את הפריחות לשבת מול השקיעה ולהחזיק לך ביד, להצמד לגופך להרגיש את חומך וכך לשבת ולשתוק... הלא פה כבר אמרנו את הכל... אוהבת לי28

למעלה