לונדון לונדון...

ettie2

New member
לונדון לונדון...

היי לכולם, אנחנו לקראת הגשת ויזת אירוסין בשגרירות בריטניה בישראל, אני אמורה לעבור מבחן באנגלית בקרוב, רציתי לשאול אם מישהו כאן עבר את המבחן הזה? תודה :)

ielts?

כן, יש מבחנים באתר שלהם, המסקנות העיקריות שלי, 1- המבחן האמיתי היה קל יותר בשמיעה וקריאה מאשר הדוגמאות באתר כי הוא כלל שאלות מנוסחות טוב יותר ויותר חד משמעיות 2- הכתיבה , כדאי להתאמן, פיזית לכתוב 600 מילים בעיפרון. לא עשיתי את זה המון שנים וזה היה ממש מאמץ

ettie2

New member
האם מבחן דיבור והאזנה מספיק ?../images/Emo4.gif

בישראל כמו בישראל דואגים לבלבל..... דיברתי כבר עם שני מכונים שעורכים את המבחנים עבור הגשת הויזה לשגרירות בריטניה, מכון זיו בכפר סבא יותר מהיר ויש כבר מבחן בשבוע הבא לעומת חודש מאי לחברות האחרות, מבדיקה שלי מול המכונים הבנתי שהם די מבולבלים בעצמם, לויזת אירוסין כתוב בפירוש באתר שצריך רק מבחן האזנה ודיבור והמכונים טוענים שאני צריכה לעבור את המבחן המורכב יותר הכולל כתיבה וכמובן יקר יותר 650 ש"ח למבחן האזנה ודיבור ו950 ש"ח למבחן הכולל כתיבה מה מהם אני באמת צריכה לעבור על מנת להגיש ויזת אירוסין? אני לא עוברת לעבוד שם בחברת הייטק , אז למה מחייבים אותי במבחן כתיבה (על פי המכונים בארץ)... אודה לכל מי שיכול לענות לי תודה ענקית מראש מאוהבת

ptit

New member
../images/Emo46.gif סחטנים!

הרי בקישור כתוב בפירוש: You will not need to demonstrate your reading and writing skills אין לך אפשרות להדפיס ולהראות להם? תתעקשי בחזרה

יעלי9

New member
אני חושבת שפשוט בארץ לא מציעים את כל המגוון

pearson למשל מציע רק מבחן לאנגלית אקדמית ולא את המבחן הכללי שהוא קל יותר. מצד שני המבחנים בpearson הם כולם על המחשב, לא עם בוחנים בשר ודם אז אולי אפשר להתעקש איתם שימצאו את הקובץ עם המבחן שאת צריכה.

ettie2

New member
../images/Emo24.gifשוב תודה ענקיתתת

כנראה שככה זה בישראל ,מתעקשים קצת (בנימוס)ומקבלים היום מצאו בשבילי את המבחן הבסיסי יותר, האקדמי ארוך יותר,יקר יותר ומיותר עבור ויזת אירוסין תודה לכולכם על הסבלנות שבת שלום
מאוהבתתתתת

ettie2

New member
עכשיו תורי לעזור ../images/Emo140.gif

במכון English Center המבחן נערך ברעננה,כך שזה ממש נוח למי שמתגורר במרכז ולא רוצה לחכות לחודש מאי.. (שאר המכונים בוחנים רק בחודש מאי....,ואצלם יש מבחן כל חודש) מקווה שגם אני עזרתי, מבטיחה לכתוב מדריך מעודכן לפורום הזה אחרי שהכל יסתיים בקבלת הויזה הנכספת, ישנם המון שינויים(מקשים קצת יותר מנובמבר האחרון)..... מקווה שעזרתי דרך אגב,יש לך מושג איך מורידים את ההדגשה מהשם שלי כאן? מאוהבת

יעלי9

New member
רק את רואה את ההדגשה

כל אחד רואה את שם המשתמש שלו ב-bold אני שמחה שמצאת פיתרון. ענייני קבלת הויזות באמת הולכים ונהיים קשים יותר, זאת המדיניות הרישמית. יכולה להעיד מהניסיון האישי שלי עבור ויזה מסוג אחר, שכשהניירת תקינה, התהליך מהיר. בהצלחה.

ettie2

New member
יצאתי פיתה...../images/Emo6.gif

אכן הגיוני .... יותר מדי שעות מול שגרירות,משרדי הממשלה השונים וניירת כנראה עושים את שלהם.... שוב תודה
מבטיחה ליזום מפגש ל
איך שאני מגיעה שוב ללונדון.... בינתיים מסתפקת ב
מאוהבת :)

למעלה