לונדון לא מחכה לי

נעמה53

New member
לונדון לא מחכה לי

אומנם בלונדון היאוש נעשה יותר נוח, אבל אין לי ארץ אחרת מלבד הארץ הנוראה והמקסימה שבה נולדתי, ולמרות הכול ואף על פי כן... היאוש לא יעז לבוא.

yaely2

New member
מנהל
ברוכה הבאה נעמה ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

בשתי זרועות פתוחות אנו מקבלים אותך אלינו נעמה. מצאת דרך מקורית מאוד להצטרף אלינו וזאת על ידי הצהרתך את אהבת הארץ. בואי, שבי עמנו ונהנה איש מפרי רעהו.

ערב טוב חברים יקרים../images/Emo140.gif

דבר ראשון, מברכת את החברות החדשות המצטרפות לפורום שלנו, נעמה ורונית. נשמח להכיר אתכן יותר מקרוב, היכנסו , כתבו, שתפו אותנו ככל שתרצו, ובאחד המפגשים הקרובים אולי נזכה אפילו להכיר אתכן אישית. מלכה'לה, את צריכה תירוצים בשביל לא לגהץ? אני למשל משתדלת לקנות בעיקר בגדים שאין צורך לגהץ אותם, כי כמו יעלי , גם אני לא אוהבת לגהץ. לכבס, ולקפל כביסה אני מאד אוהבת, אפילו נהנית, אבל לגהץ, ממש לא בשבילי. ואגב בישולים, נדמה לי שכבר דיברנו על זה פה, ואולי זה היה במסגרת אחרת, גם לבשל אני לא כל כך אוהבת, ולאכול צריך כמו שאת אומרת, אז אם תרצי טיפים ל-איך מתגברים על הבעייה, כלומר לא לבשל, אבל בכל זאת לאכול, אני מוכנה לספר לך.סתתתתתתתאם. אם את נהנית לבשל. שיהיה לך כיף. סיתווניות, על חופי נודיסטים שמעתי, אבל על מטוסים מיוחדים לנודיסטים - טרם. עמליה - ואו- איזה יופי של מצגת על ניו-יורק, אבל הכי כיף היה לשמוע את פרנק סינטרה,הנאה לאזניים. יד ושם - ביקרתי שם לפני כשנה,ביקור לא כל כך קל, אבל חובה לכל אחד מאיתנו לבקר שם,למרות שהרבה מן המראות שם אנו רואים כל שנה בטלויזיה לקראת יום השואה, חוויה מיוחדת היתה לי ב-"ביתן הילדים"( נדמה לי שכך קוראים לזה ) עם הנרות הדולקים למעלה כשהכל מסביב חשוך, ורואים רק את הבזקי הנרות מלמעלה. ולגבי החום, אתמול היה חם מאד, כמו שכולם כולל אותי ציינו, אבל היום זה היה כמו סאונה, למזלי היום הייתי כל היום בבית, ויכולתי ליהנות מהקרירות של המזגן. זהו. מאחלת לכולנו המשך ערב נעים ונהדר.

נורית44

New member
../images/Emo20.gifערב טוב לכולם../images/Emo140.gif

נעמה ורונית ברוכות הבאות לפורום.
ביקרתי גם אני ביד ושם לפני כחצי שנה אכן לא קל הביקור שם והשאיר משקע כבד אך לדעתי חובה לנסוע ולבקר שם מאחלת לכל חברי הפורום המשך ערב נעים שקט ורגוע לילה טוב נורית

למעלה