לונדון לא מחכה לי

little wave

New member
ביי... אני הולכת להכין מרק עוף של..

אמא עם איטריות.... חבל שאין פה שקדי מרק של אסם.... בתאבון..
(איו אייקון של קערת מרק)

לונדון לא מחכה לי

ערב טוב לכולם עוד סופשבוע משעמם בלונדון, ואח"כ עוד שבוע מתחיל, חזרה לעבודה ושוב סופשבוע ושוב עבודה... מישהו רואה את האור בקצה המנהרה? לא מתאים לי ליהיות כל כך פסימית. אתם מוזמנים לעודד.

שרונה..

אני גם הייתי מדוכא לאללה בלונדון ושנה וחצי ישבתי בדיכאון וכל מה שהיה לי בראש היה איך לעוף מפה בחזרה לארץ... אבל תחשבי שנייה על הפוטנציאל שלך פה לעומת הפוטנציאל בישראל- פה יש לך עבודה, ובארץ יש אבטלה, פה את יכולה לעשות יותר כסף (למרות שיקר פה) וגם אמרת שהחבר שלך אנגלי- בקיצור יש אור בקצה המנהרה למרות שזה נראה חשוך עכשיו- ואם את רוצה מאד להזכר בישראל תמיד את יכולה לקפוץ לצ´יטצ´ט לשתות קפה.. לא ככה?

תודה על העידוד

לא רע בלונדון, זה הבית שלי כרגע. אבל לא משנה איפה נמצאים תמיד יש על מה להתלונן.. לא ככה? חוץ מזה אני במקור קיבוצניקית, כשבאתי לפה חשבתי וואו לונדון, העיר הגדולה, כמו ילדה תמימה חשבתי שאנשים רק מחכים לי שאגיע. קיבוץ יכול ליהיות מקום מאוד חונק ומלא באנשים ממורמרים, שזה בעצם מה שמשותף לקיבוץ וללונדון- אנשים ממורמרים שמדברים לעצמם. יכול ליהיות שהחורף כבר יותר מידי לרמת הסבל שלי, ויכול ליהיות שזה בגלל שכרטיס להופעה של red hot chilli peppers עולה הון כסף, ויכול ליהיות שזה בגלל המחירים בסטימצקי בגולדרס גרין, או אוטובוס קו 31 מקמדון לסוויס קוטג´ שתמיד צפוף באנשים עצבניים עם ריח של כרוב כבוש. הכל יכול ליהיות.. אני לא משווה את רמת החיים שלי פה לזו שהיתה לי בארץ, זה שני דברים שונים לגמרי, ובקשר לצ´יט צ´אט בגולדרס גרין- לא תודה. אבל כן תודה לכולכם.

ninia1

New member
היי שרונה

אין לך מושג כמה מדבר אלי מה שכתבת על הקיבוץ. זו אחת הסיבות העיקריות שעפתי מהארץ.

זה לא קשור ללונדון..

זה הענניין של להתעקלם הארץ זרה, זה לא פשוט, יש משברים וזה לוקח הרבה זמן עד שאפשר להנות מהדברים החיוביים..

springz

New member
היי שרונה

את יודעת - אצלי זה ההפך : אני בישראל וחולמת על לונדון. אבל זה תמיד ככה - איפה שלא תהיי תמיד תרצי להיות במקום האחר. האמת היא שהמצב בארץ לא מי יודע מה, את בטח מתעדכנת, בחירות, אבטלה, הכנות למלחמה......לא חסרות בעיות אבל את תמיד יכולה לבוא לבקר אם את ממש מתגעגעת. ראיתי שאת מתעניינת בהופעות, אז רציתי להגיד לך - את בוודאי יודעת, שיש הופעה של שינייד אוקונור באמצע מרץ בלונדון. אז שיהיה לך ערב טוב ונמשיך שתינו לחלום כל אחת וחלומה היא. ביי. אביב.

מוטיש

New member
זה האפרוריות של אנגליה

המזג האויר האפרורי מדכא, העם האנגלי הקריר. חסרה לך החמימות של ישראל, של אנשים כמוך. מסקנה - תחזרי הביתה, מה את מחפשת בארץ החשוכה הזאת?

כן כן

העם המדכא שנותן לך כבוד הרבה יותר מהעם המתנשא, אם זה בכביש, או לעמוד בתור, או לשאול משהו.. הקיץ פה ממש אסון, את את הצריבות של השמש כמו בארץ, בכלל תחזרי לארץ ההבטלה, הפיגועים, העוני והאלימות..

מוטיש..

מה תגיד לה ם היא הלכה ללונדון אחרי שהתייעצה עם רב? הא? והמבין יבין.

מוטיש

New member
הייתי אומר

שהוא לא יודע את ההלכה הברורה שאסור לצאת לחוץ לארץ אלא אם כן יש סיבה מוצדקת על פי ההלכה. (אי אפשר למצוא עבודה ורעבים, למצוא בעל/אשה, לימודים חיוניים, בריאות, ביקור קרובים). אין כמו ארץ ישראל החמה והנעימה. מסכן מי שבאנגליה. צריך רק לזכור מי הם האנגלים ומה הם עשו לנו. צריך גם לזכור מי אנחנו ולמה אנחנו העם הכי טוב בעולם. הכי חם, הכי נדיב ומפרגן, תמיד אידיאליסט ודואג. אין עוד עם נפלא כזה, וטוב שהוא חזר הביתה.

מילים כדורבנות

מוטיש! מילים כדורבנות! אבל לא הכל רע פה, בקיץ לונדון נהפכת ליהיות מקום נפלא לגור בו, אבל הקיץ זה רק איזה 4 ימים בשבוע. בקשר לחזרה לארץ... לא בדיוק בתכנון... אבל לא לדאוג לי, אני כמו החתולים, תמיד נופלת על הרגליים אולי שוברת כמה צלעות בדרך, אבל אני מסתדרת באמת. יש לי עבודה, מנוי לחדר כושר, דירה בגודל קופסאת גפרורים עם שכר דירה בגודל מגדל שלום (מגדל שלום קיים עדיין?) יהיה טופ

למעלה