לונדון . חלק א´ : ההכרות

לונדון . חלק א´ : ההכרות

לפני מספר שנים טסתי לי ללונדון לשבוע ימים כדי לרענן קצת את הראש ,ואולי אף למצוא נושאים ודמויות חדות לכתיבה עליהם . את הלילות ביליתי במסיבות ובבארים המקסימים של לונדון ,ואת הימים בשיטוט סתמי למדי ,אך יחד עם זאת ,רצוף חווית ,בפארקים, מוזיאונים ועוד שלל מיני-אטרקציות שיש לעיר המופלאה הזאת להציע (למרות שאם תשאל לונדוני ממוצע אולי לא ידע להגיד על מה הרעש וההמולה) ביום השלישי לשהותי שם ישבתי לי ליד כיכר לסטצ´ר ,כדי לתת מנוחה לרגלי ,שעמלו קשות במטה למצוא לי כרטיסים להצגה טובה בערב .בעוד אני יושב שם התיישבו לידי שלוש בנות חמודות מראה .אחת מהן משכה במיוחד את תשומת ליבי (מיותר לציין שליבי לא היה האיבר היחד שחש משהו) .היו לה תלתלים חומים ,עיניים כחולות עמוקות ,פנים פשוט יפיפיות . גוף קטן ממדים ,חטוב ויחד עם זאת עסיסי .השלים את הלוק נזם טבעתי חמוד מאוד באף המושלם שלה ,מה שהוסיף מבחינתי עוד נופך סקסי למראה שלה (דברים חריגים תמיד נראים טוב על אנשים יפים) . להפתעתי הבנות התחילו לדבר עברית שוטפת ואני כמובן מיד הזמנתי את עצמי לשיחה .לאחר הכרות קצרה עברנו לדשא שליד הכיכר וניהלו שיחה משעשעת יותר .היתה לי מצלמת וידאו ועשינו מעין תוכנית ראיונות מצולמת שכזאת,בה כל אחת (גם אני בעצם) מספר על ההתרשמות שלו מהטיול ,מהחיים ומהחבורה שסביבו . בנתיים הספקתי לגלות שלחמודה שלי קוראים שרון (את שמות שתי הבנות האחרות משום מה בחרתי לשכוח למרות שגם הן היו חמודות למדי). הבנות הצטרפו אלי למסע החיפושים ואחרי זמן קצר מצאנו כרטיסים להצגה "סטארלייט אקספרס " מעין מיוזיקל על רולר בליידס (לא ממש הטעם שלי ,אבל שרון רצתה ,כך שאתם יכולים להבין …) קבענו לערב ובנתיים חזרתי לדירה הקטנה ששכרתי ,התארגנתי והגעתי למקום . בבגדי הערב שלה שרון נראה סקסית שבעתיים .היא הגיע בחצאית אופנתית הדוקה ומגפי עור שחורית גבוהים .גם החולצה שלגופה הבליטה כל קימור .מהחזה הזקוף והפטמות הקורצות עד הבטן השטוחה להפליא (שטחי משהו מצידי ,אבל אני ככל האדם , וכוסית עולמית היא היתה ללא ספק). ההצגה אכן לא היתה מלהיבה לדעתי חרף הפרוטכניקה וההשקעה הרבה שניכרה ,אך לעומת זאת תחושת מגע ידה של שרון שהחליקה קלות על רגלי, גרמה לי להנות מההמצאות באותו אולם ולפזר חיוכים של עונג ,משל ראיתי את מייקל ג´ורדן דופק דאנק בימיו הגדולים, ב"מדיסון סקוור גארדן " בניו יורק.

לונדון . חלק ב´: התענוג

מה שקרה מכאן והלאה היה אפילו טוב יותר . כשיצאנו מההצגה גילינו שהיא הסתיימה מאוחר מהצפי שלנו, ושאין סיכוי שאני אתפוס את האנדר גרואנד האחרון שמגיע לדירה שלי . החלטנו ללכת לשתות משהו וכשאלכוהול דיבר ,מהר מאוד מצאו את עצמו ,אני ושרון , לומדים להכיר את קווי המתאר של גופותינו .אני את שלה והיא את שלי . אפשר לומר בעצם שתיפקדנו ככגוף אחד המורכב משני חלקים המקיימים יחסי גומלין של עינוג הדדי . כשיצאנו משם והגשם החל לרדת הציעו הבנות שאני אשן בחדר שלהם במלון ,שממילא היו בו שתי מיטות זוגיות . גם שתי הבנות האחרות נראו מסטוליות לחלוטין משתיה ,והתחילו להתעסק אחת עם השניה (רק בדיעבד התברר לי שזאת להן הפעם הראשונה בתחום .מה שבריחה מהארץ יכולה לעשות לאנשים …) נכנסנו לחדר ובלי שאלות מיותרות ,אנשים התחילו להפטר מבגדיהם הרטובים. בעזרתם ובעזרת הסובבים . הפשטה הדדית מרובת משתתפים שכזאת טרם חוויתי . והאנרגיות המיניות שהיו שם ,יכלו להדליק את לונדון לתקופה ארוכה . אני התרכזתי בשרון ,בעוד שתי הבנות האחרות לומדות להכיר אחת את השניה ,ברמה אחרת לגמרי מהרמה שהורגלו בה עד כה. שרון נשארה במגפי העור שלא הסרתי ממנה בכוונת תחילה (לא הכי נח, אבל כנראה שראיתי יותר מדי פורנו בחיי והייתי פשוט חייב) הצמדתי אותה לקיר וירדתי על ברכי . מחייך אל מול הפס הצר והענוג שהיא השאירה מעל הדגדגן התפוח שלה . טעמתי אותה מקצה אל קצה כשרגלה מונחת על כתפי וגבי .הצטערתי רק שמצלמת הוידאו לא עלי ,כי זאת לבטח היתה תמונה מדהימה . האצבעות שלי למדו להכיר היטב את הפתח הרטוב הזה כשהשלשון במקביל מרפרפת ומוצצת לחליפין את הנקודה הקטנה והמענגת . שרון הקימה אותי וזרקה אותי על המיטה .בלי משחקים מיותרים היא בלעה את הזין שלי לתוך פיה כשהיא שוברת שיאים חדשים מבחינתי בעומק הצלילה .היד שלה מלטפת את הבייצים של והפה יונק/שואב את הזין הקשה כמו אבן ,כל הדרך לגרון. היא הרטיבה את אחת האצבעות וזיינה אותי בעדינות אך בנחישות בפי הטבעת ,ואני אי שם בטיפוס מהיר לרקיע השביעי . החרמנים שבניכן וודאי שואלים את עצמם מה בנתיים קרה עם שתי הבנות האחרות ?ולמה לעזזאל הוא מספר לנו עכשיו על פי הטבעת שלו ? ובכן ,זה הסיפור שלי ומשום מה אני זוכר בעיקר את התענוג שלי ,אבל בכל זאת עיני קלטו מדי פעם את המתרחש בחדר ,מספיק בכדי לראות את הבנות מוצצות אחת את השניה מכל כיוון ,מאוננות אחת לשניה ומנסות טעימה ראשונה ושניה מנוזלי גופן .בשלב מסוים הן פשוט עברו לראות אותי ואת שרון מזדיינים ,תוך כדי ליטוף הדדי . שרון עלתה על הזין הרטוב מהרוקה שלה ופצחה מרוכזת בדהירה (תרתי משמע) אל עבר האורגזמה הראשונה שלה .הרגשתי כמו בסרט, שראיתי את החזה הנפלא הזה עולה ויורד בקצב ההנאה ,את הבטן החלקה הזאת כשידי עוברות עליה . המותניים שהחזקתי חזק ,מעלה ומוריד אותה על הזין שלי ,מקשיב לקצב שלה. שרון התפוצצה בעוצמה ונשכבה עלי .התלתלים שלה פזורים על החזה שלי והעיניים הכחולות מביטות בי, משלימות את החיוך המלאכי שעל שפתיה .החרמנות השתלטה עליה שוב ,ואני כאמור טרם גמרתי, כך שלא הייתי זקוק לכל עידוד .שרון נשכבה על גבה ואני עגבתי עליה . מניח את רגליה עטויות המגפיים על כתפיי ,חודר לתוכה ומתחיל לדוש בה בקצב מהיר ,חזק ועמוק. מזיין אותה כמו חיה פראית ושלוחת רסן .שרון השמיעה גניחות ונאקות מתוקות שהיו כמוסיקה ערבה ומלהיבה באוזיני . גם אני נשפתי וגנחתי כמו קטר שעומד להכנס לתחנה ,אבל בלי להאיט את מהירותו בכהוא זה .שרון הכריזה בדרך זאת או אחרת שהיא עומדת להתפוצץ פעם נוספת והפעם הדבקתי אותה .ציפורניה שננעצו בתחת שלי, נתנו את האות לנהר השפיך שהציף את גופה מבפנים בהתפוצצות אטומית .הפעם תורי היה לנח מחויך על היצור המקסים הזה שמתחתי ,כשהבנות מוחאות כפיים ומוסיפות בחיוך משלהן . אחרית דבר : הבנות המשיכו למחרת לנסות את מזלן באמסטרדם .ולאחר שנה בערך של התכתבות במיילים ,הכרתי את תמר שהפכה לחברתי יותר מאוחר .אני ושרון לא נפגשנו פעם שניה .אבל הזכרונות ממנה ומאותו לילה קוסם לנצח נחקקו, ועדיין מעלים בי תחושות מענגות אחת לאיזה זמן מוגבל .

סיפר פשוט יפה

אחלה של סיפר, מתי הנסיעה הבאה לחו"ל ?..

למעלה