לונדון - חזרתי...

לי28

New member
לונדון - חזרתי...

די חזרתי זהו סידרו לי את הפורום, כל הזמן רק מזכיר לי יש לך חוב.. נו..נו ואני עם התירוץ הכי אמיתי שבעולם, לא יכולה להכנס ומהעבודה בכלל סיפור להכנס - גיחות חפוזות. טוב לונדון.. עכשיו שאתה עולה על הקו עוד יותר רוצה לאחל לך הצלחה ומגיע לך, כל מה שקבלת עד כה הכל בזכות ולא בחסד בשתי כפות ידייך, וזה היפה אצלך (חוץ ממך כמובן), זרועותיך ארוכות כשל תמנון אך אתה משאיר אותם לשעת צרה ובדרך כלל עבור אחרים ולא עבורך. לונדון שלי בהצלחה ועוד המון המון מכרזים שיפלו לך לידיים, תשמור על הקשר בארץ. זכור... שלוט במילים היוצאות מפיך, שלוט במחשבות שלך. ותמצא את עצמך פוסע בדרך אחת , הדרך אל החוכמה. נכון אלו המילים שאתה אומר לי... אך תמיד טוב שוב להזכיר אותם מנשקת מחבקת... לי28

לונדון

New member
לי28

לי28

אוקיי מתוקה שלי פרעת את חובך אהבתי ויש לי משהוא חדש בקנה בקרוב מאוד יהיו לי עוד הפתעות נעימות בכל מיקרה תודה לך על הכל. ובכלל על זה שנפלה בחלקי הזכות להכיר את טוב אני לא ילאה אותך בשבחים כאן זה לא המקום את יודעת מה הדעה שלי על כל המקום הזה בכל מיקרה אני אוהב אותך הרבה יותר מכל אחד שרק אומר לך שהוא אוהב אותך ואת יודעת את זה ואני שמח בישבילך שסידרו לך את האפשרות להיות פה בפורום כי בלי זה את לא מתפקדת אוקיי אהובתי אני חייב לזוז אז נדבר המון המון נשיקות וחיבוקים שלך ל ו נ ד ו ן

למעלה