לונג'ים

Vintage Queen

New member
לונג'ים

באיזה תדירות אתם עושים לסוסים שלכם לונג'? ובאיזה נסיבות? אתם נוהגים להקפיץ את הסוסים בלונג'?... אני צריכה לעשות למיסי עכשיו בשבועיים שלושה הקרובים רק לונג' ולא לרכב עליה כי אסור לי לרכב.. צריכים לעשות לי איזה ניתוח קטן ברגל וזה בצד הפנימי אז כמובן שהרכיבה תפתח לי תתפרים ועכשיו יש לי שם זיהום ואני בקושי יכולה ללכת עזבו זה דוחה וזה מבאס לאללה!!!!

TauraMan

New member
אוי מותק..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מסכנה.. תחלימי מהר! אנחנו עושים לונג'ים בערך פעם בשבוע בשיעורים של הילדים הממש קטנים.. בלי רוכב עושים לונג' לסוס רק שממהרים או שבאמת מקפיצים אותו קצת.. מעדיפים לא לעשות רק לונג' כל הזמן... עדיף שתעשי לה לונג' רק אזה 3-4 ימים בשבוע ובשאר מישהו אחר ישחרר אותה קצת על קווים ישרים..

Vintage Queen

New member
בעיקרון

אני לא עושה לה לונג' כל יום (אני לא רוכבת עליה כבר 5 ימים!) אבל אני לוקחת אותה לטיולים (בהובלה!) ומשחררים אותה במנג' בבקרים אבל אפחד לא יכול לרכב לי עליה... וטיינקס ממש כואב לי הדבר המזדיין והלא מובן הזה!

ווינגז

New member
לונג'

אנחנו עושים לונג' כל פעם שסוס לא עבד ואנחנו רוצים להוציא לו את המרץ (או שאנחנו פשוט שמים ילד מסויים שאני לא אכתוב את השם שלו מהחווה שלנו על הסוס ונותנים לו להתפרע איתו [אל תדאגו... הוא פשוט אוהב את הנפילות נראה לי... זה לא מזיז לו! הוא נופל ומתפקע מצחוק איזה רבע שעה]) אנחנו גם עושים לונג' לילדים הפחות מתקדמים שאנחנו צריכים ללמד אותם טרוט או ג'וג

בעע הבר הבר...

עושים לונג' בבצפר לתלמידים מתחילים וניסיון, לוולטיג', לסוס שלא עובד, לסוס שחוזר מפצע או צליעה, אילוף, אימון, להתאמן, להקפיץ סוס סתם כזה...להרבה דברים...בעיקר להוציא מרץ!!! אנחנו לא מקפיצים את הסוסים בלונג' בגלל שהם עובדים קשה גם כך! דרך אגב סתיו מה אם מישהו ירכב לך עליה...? יעל, אב, נופר...מישהו?!

למעלה