לונגהורן

Zeliran

New member
לונגהורן ../images/Emo13.gif

אז זהו, לפחות בלונגהורן תתמוך ב .Net framework אפילו יותר מכך.. היא גם מתבססת עליה, אבל עדיין, אם תשאלו אותי.... לא אהבתי

Zeliran

New member
...

לי אישית לא יצא להתנסות אבל בכל זאת, לפי ההבטחות של מייקרוסופט לגבי החיפוש המתקדם, מערכת הקבצים החדשה וכו'... אני עדיין לא הכי אוהב את השינוי הזה.. מה שכן אני שמח על Indigo שזה יכול להיות תוסף מאוד נחמד.. ובקשר לתגובות? אין לי מה להגיב... חוץ מכל אותם פינגווינים אובססיבים שכל פעם קופצים על כל כתבה שקשורה למייקרוסופט ומתחילים להציף ב"לינוקס לעד!" וכו'... כבר ממש מתחיל לעלות לי על העצבים כל הקטע הזה האמתי..

itaym02

New member
לצערי

רק לאחרונה עברתי לעולם מיקרוסופט מסיבותי, אני חייב לציין שיוניקס הכן יותר יציבה. אבל, נלחמים עם מה שיש!

Zeliran

New member
כמובן,

אין הרבה חלוקי דעות בנושא הזה.. אבל כאמור יוניקס לא הכי מתאימה למשתמש הביתי הממוצע
בלשון המעטה.. ואם אבטחה, אז שוב אותו הדבר... רק שעוד דבר קטן שמעצבן קצת כאן זה שווינדוס היא באמת מלאה בחורי אבטחה וכמובן שכל הפינגווינים למיניהם ידאגו לצחקק על זה ועל כך שלינוקס הרבה יותר בטוחה.. אני לא אומר שלא, אני האמתי בכלל לא יהיה מופתע אם לינוקס באמת הרבה יותר בטוחה מחלונות אבל קשה להשוות ביניהם כי מספר המשתמשים של לינוקס הינו פיצפון לעומת המשתמש של חלונות, לכן מספר ההתקפות שמתבצעות כנגד חלונות הרבה יותר גבוהה ואני רק מחכה שאולי באמת לינוקס תתחיל לתפוס בקרב משתמשים "רגילים" ואז אולי נראה אם יישבר המיתוס הזה של לינוקס הינה מערכת בלתי פריצה..

asafeven

New member
לפי בדיקה שנערכה לאחרונה

נמצאו 2935 חורי אבטחה בלינוקס...פשוט אף אחד לא מנסה לתקוף אותם.

pagis

New member
UNIX היא מערכת לא מאובטחת

בעיני מערכת ההפעלה שעמדה בסטנדרטים הגבוהים ביותר מבחינת אבטחה היא VMS. יוניקס ולינוקס כנגזרת שלה הן מערכות סבירות לשרתים אבל מול מיקרוסופט יש להן יתרונות וחסרונות, כמו לכל דבר. אני אישית לא חובב של יוניקס, כנראה עקב היותי במקור איש DEC :)

pagis

New member
לונגהורן מבוססת על ממשק גרפי וקטורי

מה שמאפשר לך להתבסס על מערכת ההפעלה בעיבודים מורכבים, לאנשי עיבוד התמונה שבנינו (וחוץ מזה גם די הופך את פלאש למיותרת)

pagis

New member
כן, ומה שיותר רלוונטי לנו כאן

XAML (שהוא כמובן חלק מ AVALON)

למעלה