אני!
עבר: שם המורה בכיתה א': דלית משהו... הזיכרון הראשון שלך:שכשהייתי בת שלוש נדלקתי על חבר של אחי.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא יודעת.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: במבה עם קולה המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כה. גרתי בגילה כל החיים שלי. בתחילת כיתה ז' עברתי לישוב אדם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבבה השיר האחרון ששרת: לא זוכרת ת'שם הדבר האחרון שצחקת בגללו: כשקראתי על החתולים של הילית
הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: אמא!! אני רעבה! תכיני לי אוכל!
הדבר האחרון שאכלת: פופקורן הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: במבה לחניכות שלי השיר האחרון ששמעת: זה לא היה כבר?! לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לפני שעה.. ניקינו ת'בית הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: חום כזה בגדים נוכחיים: חולצה לבנה- גופיים וג'ינס תכשיטים מליון צמידים בידיים וברגליים שהכנתי לעצמי עצבנות נוכחית: על אחי. שטפתי ת'אמבטיה והוא ליכלך. התגעגעות נוכחית: מיכאל
תמונת דסקטופ נוכחית: ציור מדליק חבר\\ה?: לא... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מיכאל
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בדרך כלל... כל מניי האם אתה עייף? רעב? לא עייפה.. נרדמתי בצהריים אבל רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מיכאל
ממה הכי נמאס לך?: פרחות וערסים
את מי היית רוצה להרוג? פרחות וערסים
הכי פחות מהנה?: שיום השואה היום עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא חושבת על זה ממש איפה אתה הולך לגור?: או ישראל או ארה"ב כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פרארי
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא חושבת על זה חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: טיפה וקצת בכללי: להקה אהובה:לינקין פארק
!
!|
ספר אהוב:שר הטבעות סופר(ים) אהוב(ים): ג'ון רונלד רעואל טולקין צבע אהוב: שחור וסגול! פריט לבוש אהוב:לא'דעת.. אני מגוונת איבר שהכי מושך אותך: שיער {עדיף שיהיה ארוך! זה עושה לי את זה}
אתה שמח כש:אני רואה את מיכאל
אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי?: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארץ ישראל זהו ביתי אדם מפורסם שפגשת: לא זוכרת האם יש לך אילושהם חרטות: כן.. אבל אי אפשר לשנות ת'זמן {הכל לטובה} קפה אהוב: נס קפה רגיל של עלית ריח אהוב: קרמל מה מכעיס אותך: פרחות וערסים
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא פרחה
האדם שעושה לך הכי טוב: מיטלי!!!
סגנון מוזיקה אהוב: רוק,פאנק,מטאל {יותר ניו מטאל} חדר אהוב בבית: החדר שלי הכי מגניב!! מקום אהוב בעולם: לא יודעת אם הכי אהוב.. אבל השבט שלי בצופים מקצוע שנוא: הסטוריה!!! מורה אהוב: לספרות- יעל פיזוב אוהב את בצפר?: לפעמים.
נרדם בשיעורים?: תלויי אם אני ממש עייפה מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: כה! אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד!!! לועס דברים? כן... לרוב אני עם קיסם בפה אוהב להתקלח?: כה!! הכי כיף בעולם! שונאת לצאת!! אוהב להתעטש?: כה!!
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אממממ זה מצחיק אותי.. אוהב לצחצח שיניים?: כן. כי קמים בבוקר עם ריח של פיל מת. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן ברור!! ועוד יותר בגלל שאני בצופים קונה צרובים\\צורב?: כן.. אבל הפסקתי עם זה.... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אם זה לא ממש ארוך אז ברגל.. אבל בכללי אני אוהבת לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כה.. לראות את לינקין!! ישן הרבה?: לא ממש.... חבל לי על החיים. הם נגמרים בשינה בתול?: מה זה השאלה הזאת?!?!?! נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כה!!!! לטיולים זה מה שאני לובשת! גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן!!! אני בצופים............. אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?: בייטח! שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: נעים לי ילדותי?: לפעמים אני ממש נכנסת לזה...
חולם בהקיץ?: בזמן האחרון כן.. {מיכאל
}