לון לון...שאלון!!! חחח

KaUrO DoNo

New member
באילת אין אייפודים =/

אני אקנה בתל אביב כניראה אולי מתנת גיוס או משו...

SAMAR

New member
ME ME ME

עבר: שם המורה בכיתה א': אביטל בן משה, היא הייתה תמיד בהריון ואהבתי אותה הכי הכי!! הזיכרון הראשון שלך: בגיל שנתיים או משו כזה...כשגרתי בהולנד היה לי ארגז חול וסביב לבנים, אחד הלבנים נפל מתאום וממש נבהלתי אז בכיתי...חחחח האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כאילו עושה דברים של בנים? סקייטבורד נחשב? האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממממ...צדפות? המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי תנ"ך, אני ממש לא חזקה בזה... המקצוע האחרון שנכשלת בו: חחחח...מתמטיקה, היה בוחן פתע... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אממממ..מגווטמלה [אמריקה הדרומית] לישראל, מישראל להולנד, ובחזרה....בארץ עברתי מהמושבה הגרמנית למבשרת ירושלים...וזהו..ספרו בעצמכם... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעניינת וכיפית, בעיקר בהולנד! השיר האחרון ששרת: happy של intwine הדבר האחרון שצחקת בגללו: בגלל משו שקראתי פה בפורום לפני שניה...זה היה קורע!!! הפעם האחרונה שבכית: לפני חודש או משו כזה...לא זוכרת במדויק... הדבר האחרון שאמרת: "אפיק!!!!תנמיך!!!!!!!!!" צעקתי לאח שלי הזבל להנמיך את המיזרחית שלו! הדבר האחרון שאכלת: זייתים עם קוטז' והרבה עגבניות.. הדבר האחרון ששתית: מים...יאמ, הם היו קרים! הדבר האחרון שקנית: מלא חרוזים ושטויות כאלה להכין צמידים ושרשראות מגניבות...מתורכיה!!! השיר האחרון ששמעת: baby one more time שומעת ברגע זה, עיבוד מצחיק של intwine לשיר של בריטני הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חחחחח....שאלה טובה.... הדבר הכי מטורף שעשית: אוווו...לא מספרת, חחח לא זוכרת... הווה: שיער נוכחי: שחור...חלק...בוהק כמו בפרסומת של הד אנד שולדרס חחחח ככה הוא תמיד.. בגדים נוכחיים: מכנסיים מתרחבים אפורים, חולצה לבנה ומעל סווטשירט...חחח...רוצים לדעת גם חזיה ותחתונים?.חחחחחח... תכשיטים נוכחיים: טבעות מגניבות [אין לי כוח לפרט...], שרשרת צפרדע [אליוט] שרשרת חתול [שינודה] ו6 עגילי חישוקים...ונזם... עצבנות נוכחית: עצבנית טילים על אח שלי!!! שונאת מזרחית!!!!!!! התגעגעות נוכחית: למי אני מתגעגעת? אממממ...להרבה דברים...ביחוד לאדם מסוים מאוד....ולאלירן....אבל לא חושבת על זה יותר מדי... תמונת דסקטופ נוכחית: של jackass חבר\\ה?: נופ, כבר לא... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: כאן? בחדר שלי? אלירן, טל, הדר, דודו, שי.... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן...יש לי פול עבודות האנגלית שהצתברו...בעעעעעע האם אתה עייף? רעב? לא, ממש לא... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אלירן, ו....טוב...את אותו אדם שמוזכר פה כמה פעמים... ממה הכי נמאס לך?: שאנשים מסויימים מנסים לעשות לי דברים מסויימים שאני לא רוצה... את מי היית רוצה להרוג? אף אחד, לא רוצה להרוג, אבל רוצה לפגוע...באיש זקן אחד שניסה לאנוס חברה...עינויים לכול האנסים... הכי פחות מהנה? לעשות שיעורי בית באנגלית... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת... איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת...אולי הולנד... כמה ילדים אתה רוצה?: לא רוצה ילדים... באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת...כאלה ששמים בהם ארונות קבורה..המכוניות הארוכות האלה... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת...עושה משו.. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש... מפחד ממנו?: לא ממש.. וקצת בכללי: להקה אהובה: לינקין פארק!!!! ספר אהוב: אמממממ...לא יודעת, ספרים של גארפילד..... סופר(ים) אהוב(ים): אין.... צבע אהוב: שחור, אדום, וכחול פריט לבוש אהוב: סווטשירט, טי שירט גדול כזה של גברים, וג'ינס.... איבר שהכי מושך אותך: חחחחח...מושכת אותי, יד, סתם...אממממ..לא יודעת, עיניים.... אתה שמח כש: החתולה שלי אוהבת אותי [מה שלא קורה הרבה לאחרונה] כשאני יכולה לאחול שוקולד, כשאנשים שאני אוהבת נמצאים איתי, וגם כשאני לבד... אתה מרגיש בודד כש: אני לא מרגישה בודדה...תמיד יש לי משהו או מישהו...אבל אני יכולה להיות עצובה כשמישהו עוזב אותי... האם אתה חושב יותר מדי: חחחחח...לצערי הרב לא... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו זילנד, אנגליה, או הולנד... אדם מפורסם שפגשת: הרבה...אני בעצמי קצת מפורסמת..חחח...סתם, פגשתי לא מעט האם יש לך אילושהם חרטות: לא, ממש לא קפה אהוב: אממממ...איזה סוג קפה? קפוצ'ינו או לאטה...אבל אין משו מסויים... ריח אהוב: של הכרית שלי...של בושם או אפטרשייב של גברים... מה מכעיס אותך: שאח שלי חיי איתי, שיש אנשים [לאו דווקה גברים] שרוצים משהו מסויים מאוד בכוח, ושיש אנשים שמתייאשים מהר... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור...ולאחרונה גם גיליתי משחק, אשלי אהב אותי!!!! האדם שעושה לך הכי טוב: אפשר כמה? אלירן, טל, הדר, שי.... סגנון מוזיקה אהוב: הכול חוץ ממזרחית!!!!! חדר אהוב בבית: החדר האינטימי שלי [ממש קופסאת סרדינים!] מקום אהוב בעולם: הולנד, אנגליה ואפריקה... מקצוע שנוא: מתמטיקה ותנ"ך... מורה אהוב: גובי! לתולדות אמנות, ורון, מורה לספרות... אוהב את בצפר?: כן, סך הכול כן... נרדם בשיעורים?: חחחח, כן, בתנ"ך ותולדות [כי יש חושך!] מעשן?: חס וחלילה!! נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי... נותן מעצמך?: תלוי למה או למי.... אוהב לפוצץ נייר בועות? כן!!!!!!!!!!!!! לועס דברים? חחחח, מסטיקים... אוהב להתקלח?: את האמת? אני מתקלחת כול יום, אבל לא סובלת את זה!!!! אוהב להתעטש?: חחחחחח...אולי, זה מאוד משחרר חחחחחח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן! ממש עכשיו נרדמה הרגל!!! אוהב לצחצח שיניים?: חחחח כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן, מאוד! קונה צרובים\\צורב? לא! לא חוקי!!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי...לפעמים ככה ולפעמים ככה... חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן...אני רוצה לאמץ נמר [יש חווה בארה"ב שאפשר לקבל תמונות של הנמר המאומץ וכאלה...] ישן הרבה?: לא...לא ממש.... בתול?:...נמנמנמנ....לא..... נקשר לחפצים?: כן! לתכשיטים, לבגדים, לדיסקים, לפוסטרים וכו'... אוהב חולצות גזורות?: תלוי...יש מצבים שזה נוח... גופיות?: לא ממש.... אוהב לטייל?: תלוי איפה ומתי.. אוהב כפכפים?: לא ממש... לובש בוקסר?: חחחחחח...לא שמש או גשם?: גשם!!!!!!!!!!!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי!!!! חם לי!!!!!!!!!!!!! ילדותי?: לפעמים... חולם בהקיץ?: כן...הרבה! שובי דובי תותים!!!!! יום טוב לכולם!!!

pookacha1

New member
אני!

עבר: שם המורה בכיתה א': דלית משהו... הזיכרון הראשון שלך:שכשהייתי בת שלוש נדלקתי על חבר של אחי.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא יודעת.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: במבה עם קולה המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כה. גרתי בגילה כל החיים שלי. בתחילת כיתה ז' עברתי לישוב אדם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבבה השיר האחרון ששרת: לא זוכרת ת'שם הדבר האחרון שצחקת בגללו: כשקראתי על החתולים של הילית
הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: אמא!! אני רעבה! תכיני לי אוכל!
הדבר האחרון שאכלת: פופקורן הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: במבה לחניכות שלי השיר האחרון ששמעת: זה לא היה כבר?! לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לפני שעה.. ניקינו ת'בית הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: חום כזה בגדים נוכחיים: חולצה לבנה- גופיים וג'ינס תכשיטים מליון צמידים בידיים וברגליים שהכנתי לעצמי עצבנות נוכחית: על אחי. שטפתי ת'אמבטיה והוא ליכלך. התגעגעות נוכחית: מיכאל
תמונת דסקטופ נוכחית: ציור מדליק חבר\\ה?: לא... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מיכאל
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בדרך כלל... כל מניי האם אתה עייף? רעב? לא עייפה.. נרדמתי בצהריים אבל רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מיכאל
ממה הכי נמאס לך?: פרחות וערסים
את מי היית רוצה להרוג? פרחות וערסים
הכי פחות מהנה?: שיום השואה היום עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא חושבת על זה ממש איפה אתה הולך לגור?: או ישראל או ארה"ב כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פרארי
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא חושבת על זה חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: טיפה וקצת בכללי: להקה אהובה:לינקין פארק
!
!|
ספר אהוב:שר הטבעות סופר(ים) אהוב(ים): ג'ון רונלד רעואל טולקין צבע אהוב: שחור וסגול! פריט לבוש אהוב:לא'דעת.. אני מגוונת איבר שהכי מושך אותך: שיער {עדיף שיהיה ארוך! זה עושה לי את זה}
אתה שמח כש:אני רואה את מיכאל
אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי?: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארץ ישראל זהו ביתי אדם מפורסם שפגשת: לא זוכרת האם יש לך אילושהם חרטות: כן.. אבל אי אפשר לשנות ת'זמן {הכל לטובה} קפה אהוב: נס קפה רגיל של עלית ריח אהוב: קרמל מה מכעיס אותך: פרחות וערסים
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא פרחה
האדם שעושה לך הכי טוב: מיטלי!!!
סגנון מוזיקה אהוב: רוק,פאנק,מטאל {יותר ניו מטאל} חדר אהוב בבית: החדר שלי הכי מגניב!! מקום אהוב בעולם: לא יודעת אם הכי אהוב.. אבל השבט שלי בצופים מקצוע שנוא: הסטוריה!!! מורה אהוב: לספרות- יעל פיזוב אוהב את בצפר?: לפעמים.
נרדם בשיעורים?: תלויי אם אני ממש עייפה מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: כה! אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד!!! לועס דברים? כן... לרוב אני עם קיסם בפה אוהב להתקלח?: כה!! הכי כיף בעולם! שונאת לצאת!! אוהב להתעטש?: כה!!
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אממממ זה מצחיק אותי.. אוהב לצחצח שיניים?: כן. כי קמים בבוקר עם ריח של פיל מת. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן ברור!! ועוד יותר בגלל שאני בצופים קונה צרובים\\צורב?: כן.. אבל הפסקתי עם זה.... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אם זה לא ממש ארוך אז ברגל.. אבל בכללי אני אוהבת לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כה.. לראות את לינקין!! ישן הרבה?: לא ממש.... חבל לי על החיים. הם נגמרים בשינה בתול?: מה זה השאלה הזאת?!?!?! נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כה!!!! לטיולים זה מה שאני לובשת! גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן!!! אני בצופים............. אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?: בייטח! שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: נעים לי ילדותי?: לפעמים אני ממש נכנסת לזה...
חולם בהקיץ?: בזמן האחרון כן.. {מיכאל
}

giant G

New member
אוקיי בתאל לא יודע אם זה נכון או לא

אבל בכל מקרה זה מסוג המידע שהיית צריכה לחסוך מאיתנו...

לינקנית

New member
מה אתה רוצה...נולדתי ככה...מדברת

המון.... אה ואני בשש בש באתר MSN אז סילקו אותי בגלל שדיברתי המון...לא הוגן המעצבנים האלה(זה רק ליומים כל סילוק 48 שעות..)

SAMAR

New member
שמעי...

בעעעעע, זהו התעצבנתי [אל תשאלו למה, אין לי שמץ!] יש אנשים בתולים! מפתיע, לא? את זאת שצריכה להגיד " מה אני לא בתולה מגיל 7?"....לא רוצה לפגוע אבל זה כבר חולני!!!! מתי שמוכנים מוכנים [למרות שיש מיקרים שלא מוכנים אבל זה קורה] זהו.... אההההה..... אני על סף התמוטטות עצבים!!!! זהו ידידי אני שמה קץ לשימחה! בעעעעעעע....אוף יש אנשים שאני כ"כ שונאת....אני חייבת ללכת לפסיכולוג.....בעעעעע..... בתאל, זה לא נגדך...אני פשוט לא במייטבי.... שבוע טוף לכוווווווווווווווולם!!!!!

pookacha1

New member
תומכת...../images/Emo45.gif

זה לא היה לעניין בכלל....=\ וגם הדרך שבה אמרת את זה.. זה כאילו את צוחקת עליו.. לא יפה!! אז אני ממליצה שתחשבי לפני שאת אומרת משהו... כל טוב לך!

SAMAR

New member
באמת?

חחחחח כמה מוזר...אני נורמלית לגמרי...על מה את מדברת???

SAMAR

New member
הולד איט!!!!../images/Emo11.gif

את באמת לא בתולה מגיל 7??? זה מוזררררררררררררררר.......

SAMAR

New member
מה???????????

אנשים.....את שכבת עם בן דודה שלך????? מה???????????

ממ.. משעמם לי אז אני אעשה את השאלון

עבר: שם המורה בכיתה א': לריסה [משו משו] הזיכרון הראשון שלך: אוי.. יש כ"כ הרבה LOL האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא נראה לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חח השאלה אמורה להיות אילו דברים לא מוזרים אכלת.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: ממ.. מת'.. גרועה בזה.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה [אררר] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כע, ה-ר-ב-ה פעמים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: 'סדר.. די טובה :] השיר האחרון ששרת: קרולינג של לינקין :]] הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי הצחיקה אותי.. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: את החתול שלי הדבר האחרון שאמרת: דיברתי אל החתול [אהמ אהמ] הדבר האחרון שאכלת: סנדוויץ' הדבר האחרון ששתית: מיץ כזה.. אוכמניות או משו.. הדבר האחרון שקנית: כפכפים וחצאית שחורה.. השיר האחרון ששמעת: וואן סטפ קלוסר של לינקין [לייב אין טקסס :] ] הדיסק האחרון שקנית: דה יאנג אנד דה הופלס של גוד שארלוט הפעם האחרונה שעזרת לאמא:עשיתי כמה מטלות בבית.. =\ הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת מה... הווה: שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: פיג'מה :]] תכשיטים נוכחיים: עגילים ושרשרת מפרט. עצבנות נוכחית: אוי לא עצבנות.. שיעמום. התגעגעות נוכחית: ממ.. חברות תמונת דסקטופ נוכחית: צ'סטר צורח למיקרופון.. חבר\\ה?: יאי יש לי הרבה חברות :] [כלומר אין חבר :[ ] אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: כמה ידידות טובות שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. כ"כ משעמם.. האם אתה עייף? כע, למרות שישנתי איזה יממה.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חתול ממה הכי נמאס לך?: מפא**** בצפר! את מי היית רוצה להרוג? ארר את המנהלת של בצפר.. הכי פחות מהנה?: שהיום שבת. רוצה כבר ראשון. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת מאיפ ה לי.. איפה אתה הולך לגור?: ארה"ב או קנדה כמה ילדים אתה רוצה?: מקסימום 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא אכפת לי.. עדיין.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:באמת שאין לי מושג חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: מהעתיד? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש כמה [לינקין, סליפנוט, גוד שארלוט, אוונסנס, נירוונה..] ספר אהוב: אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות - כל הסדרה סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: שחור כחול וסגול פריט לבוש אהוב: חצאיות [בסגנון מיוחד..] וחולצות של להקות. וחולצות רשת :] ונעליי ואנס שילי :]] איבר שהכי מושך אותך: אזור הפה או העיניים... אתה שמח כש: אנשים שאני לא מחבבת מתים. או כשאני פוגשת אנשים טובים שאני אוהפת :]] אתה מרגיש בודד כש: אולוויס האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב - קנדה אדם מפורסם שפגשת: פה בארץ אין מפורסמים רק פוזרים.. ובחו"ל אפחד אז.. :[ האם יש לך אילושהם חרטות: כמו לכולם קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב: הריח של החתול שלי, הריח של הסבון הנוזלי שלי, ריח של אוכל! מה מכעיס אותך: כשאנשים לא יודעים לקבל את השונה, וכשכופים עליך דברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מה, תשאלו מישו אחר.. מאיפה לי האדם שעושה לך הכי טוב: רבים סגנון מוזיקה אהוב: מטאל-פאנק-רוק גותי חדר אהוב בבית: חדרי מקום אהוב בעולם: ארה"ב מקצוע שנוא: מת' ותנ"ך.. מורה אהוב: לא יודעת אין כזה דבר אוהב את בצפר?: לא.. אבל לא הייתי רוצה ללמוד בבית גם כן.. נרדם בשיעורים?: כמעט מעשן?: לא - זה קקע נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: ממ.. מי אני שאגיד אוהב לפוצץ נייר בועות? יאפ :] לועס דברים? כע אוהב להתקלח?: כע אוהב להתעטש?: לאאאאאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ארר זה חרא אוהב לצחצח שיניים?: כע אכפת לך מאיכות הסביבה?: בערך קונה צרובים\\צורב?: לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ככע ככע חוסך כסף למשהו מיוחד?: בערך.. אבל לא למשו מיוחד.. ישן הרבה?: כעע בתול?: כע. ג'יזס אני רק בת 13 נקשר לחפצים?: כע אוהב חולצות גזורות?: כעע גופיות?: כע אוהב לטייל?: לא ממש תלוי עםמי אוהב כפכפים?: כע, אלה שקונים ב-20 ש"ח ואחרי חודש הם קרועים כאלו :] לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: בערך שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי מתי ילדותי?: בערך חולם בהקיץ?: כעעעעעע

למעלה