לון לון...שאלון!!! חחח

Lp Fairy

New member
לון לון...שאלון!!! חחח

אמממ טוב זה שאלון שמצאתי באיזשו פורום...(לא זוכרת איפה...סנילית..חח) דווקא נשמע נחמד..:) תהנו..:) עבר: שם המורה בכיתה א': מלי בן יעקוב הזיכרון הראשון שלך: אמממ אני זוכרת כשהייתי פצפונת...חח אז היה יום כיפור..ואמרתי לעצמי שאני צמה ואז בערך שעה אחרי כולי הייתי מיוסרת כי שתיתי כוס מיים..חחח ואז שיקרתי שלא שתיתי...חח האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שזכור לי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אכלתי נייר!!! אני וחברה שלי היינו יושבות ואוכלות נייר!!! המקצוע הראשון שנכשלת בו: אמממ מתממטיקה..חחח המקצוע האחרון שנכשלת בו: תורת המבנים...זנות!!! האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת עברתי..חחח משו כמו איזה כמה שבילים.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מופלאה..:) השיר האחרון ששרת: אמממ לפני כמה דקות שרתי אממ נו איך זה הולך..לא זוכרת..אבל זה הזכיר לי את השיר של גרין דיי וולק אלון..אז עשיתי כזה שירשור בינהם..חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ לפני שעה כשיצאתי מביצפר ירד גשם אז התחלתי לרקוד ולצחוק..:) הפעם האחרונה שבכית: אתמול...נזכרתי בתם..): האדם האחרון שראית: את וייייק....חחח הדבר האחרון שאמרת: אממממ לאח שלי שיסגור את הדלת... הדבר האחרון שאכלת: עכשיו אכלתי קורנפלקס פולני..חח הדבר האחרון ששתית: חלב..(הקורנפלקס בא עם החלב..חח) הדבר האחרון שקנית: אתמול עשינו קניות של אוכל..חחח השיר האחרון ששמעת: אמממ היום בבוקר..ראיתי את הקליפ של קרולינג...וגם השכנים שמעו..:) הדיסק האחרון שקנית: גרין דיי אמריקן אידיוט.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול..עשיתי איתה קניות במגה.. הדבר הכי מטורף שעשית: אחד..? אממ אין לי אחד יש לי כמה...חחח תמיד בלילה אני צובעת את אחים שלי..לפני שנתיים בערך עשיתי סנפלינג פעם ראשונה...והחלקתי והתנדנדתי על צוק של הר!! ואני כאילו מתנדנדת בסבבה וצועקת לאנשים להעלות אותי כי אני עומדת למות... הווה: שיער נוכחי: חום שחור בלונד..(אל תשאלו אותי איך!!) בגדים נוכחיים: אממ חולצת ביצפר...ושרוואל של סבתא..חחח תכשיטים נוכחיים: שרשרת שקניתי בפולין (אבן) שרשרת של מאזניים (המזל שלי קניתי בטיול שנתי בט...) שרשרת שחברה שלי קנתה לי של נמר ושרשרת של אבק פיות...חישוקים באוזניים ו..זהו..חח עצבנות נוכחית: עצבנות?!?! לא עצבנית..שמחה!! התגעגעות נוכחית: תם... תמונת דסקטופ נוכחית: אממ מלא תמונות שלי עם חברות שלי..(עשיתי בפוטושופ...) חבר\\ה?: אין חבר...לונלי... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמממ הייתי אומרת תם..אבל טוב לה שם למעלה..אז..דור.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..אני צריכה לחפש משו לעשות מחר בכיתה ליום השואה... האם אתה עייף? רעב? או קיי אני עייפה...לא ישנתי חצי לילה וישנתי רבע שעה בשיעור תולדות!!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: קארין ונוגה... ממה הכי נמאס לך?: מהמורה לתולדות ולאנגלית!!! את מי היית רוצה להרוג? את פאולה!!! המורה למתמטיקה חחח הכי פחות מהנה?: שאין היום ג'ואן..=\ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: או מעצבת גרפית או אדריכלית באיטליה איפה אתה הולך לגור?: איטליה..חח כמה ילדים אתה רוצה?: 2 בנות באיזה סוג של מכונית תנהג?: ב.מ.ו 318 קבריולט שחורה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אדריכלית או מעצבת גרפית אממ נשואה לצ'אז..חח סתם אממ עם שתי בנות בלונדיניות ומאושרת..:) חושב הרבה על העתיד?: לא... מפחד ממנו?: לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה: רטורי..לינקין פארק!!! ספר אהוב: בזמנים שרציתי לכתוב לך.. סופר(ים) אהוב(ים): אין מישו מיוחד.. צבע אהוב: שחור כחול סגול אדום.. פריט לבוש אהוב: חצאית קצרצרצרצרה...:) חחח איבר שהכי מושך אותך: חיוך..שפתיים..:) אתה שמח כש: אחרים שמחים וכשיורד גשם..:) אתה מרגיש בודד כש: אין עם מי לדבר.. האם אתה חושב יותר מדי: לא רק חושבת אני אומרת מה אני חושבת בגלל זה אני חפרנית.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אוסטרליה!!! אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה..אבל כולם סתם שיט.. האם יש לך אילושהם חרטות: לא.. קפה אהוב: טייסטר צ'ויס...אוו יססס יססס חח ריח אהוב: יש אפטרשייב של גברים לא יודעת איך קוראים לו אבל לחבר שלי לשעבר יש אותו וזה ריח כ"כ טוב!!! מה מכעיס אותך: כשמשקרים לי או סתם נהיים זנותיים אליי.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני יודעת לדבר..(אז מה אם זה יותר מידי!!) שאני יודעת לתת חיבוק כשצריך... האדם שעושה לך הכי טוב: יש מלאא יש את הדסי את נוגה את חן את ויק את דור..(הוא לא אומר כלום ואני ישר צוחקת..חח) סגנון מוזיקה אהוב: מטאל ורוק חדר אהוב בבית: החדר האינטימי שלי..חחח מקום אהוב בעולם: אין לי מושג.. מקצוע שנוא: מתמטיקה אנגלית היסטוריה ותולדות... מורה אהוב: ניסימקה!!!!!!!!!! המורה שלי לעיצוב גרפי...היחידה שיש לה 100!!!! אהה..חחח אוהב את בצפר?: אוהבת חלקית.. נרדם בשיעורים?: חח היום נרדמתי בתולדות... מעשן?: פעם...כבר לא...:) נפגע (רגשית) בקלות?: כן... נותן מעצמך?: יותר מידי.. אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןן רק בגלל זה אני קונה פיות..(חח טוב לא רק..) לועס דברים? כול דבר אפשרי..(כבר בטעות קרעתי צמיד אחד..) אוהב להתקלח?: וואי זה כ"כ כיייף!!! כי זה מביא לי אנרגיות כאלה..חח אוהב להתעטש?: חח כןןןן יש לי אפצי מסטול...חחח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: בעע כן!! אוהב לצחצח שיניים?: היום החלפתי מברשת שיניים..שונאת את זה כי אני לא רגילה אליה.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אז זהו יש לי תיאוריה..הרי יש אבטלה בישראל...ואומרים לנו לא ללכלך את הרצפה ברחוב ואומרים לנו שאם לא נלמד נהייה מנקי רחוב...אם לא נלכלך את הרחובות לא יצטרכו מנקי רחוב ואז האבטלה תגדל ותגדל!!! צריך ללכלך רחובות!!! קונה צרובים\\צורב?: לאאא אסור!! פויה!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: יש ימים ויש ימים... חוסך כסף למשהו מיוחד?: חוסכת..לא יודעת למה..חח ישן הרבה?: לא.. בתול?: כן..:) נקשר לחפצים?: לדיסקים שלי ולפיות..חח אוהב חולצות גזורות?: כןןןןןן גופיות?: כןןןן חחח אוהב לטייל?: כיין אוהב כפכפים?: אוו כיייף!!! אבל כפכפי ים כאלה... לובש בוקסר?: כול יום..:) שמש או גשם?: גשםםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי...:) חח ילדותי?: אפשר להגיד.. חולם בהקיץ?: כול חיי..:) חחח אהבתי!!

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ענת אלפי הזיכרון הראשון שלך: אמממממ האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: היו רגעים חחח האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא חושבת חחחח המקצוע הראשון שנכשלת בו: ג"ג המקצוע האחרון שנכשלת בו: הבעה... 45
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אמממ רגע תנו לי לספור... 6 עד שהגעתי לחור שאני היום... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שאני מתגעגעת
שיר האחרון ששרת: Welcome to My Life של סימפל פלאן הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמממ שרה באוטובוס שזרקה עליי טישו
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת חחח האדם האחרון שראית: את אח שלי המתווק!!! בא לי לאכול אותו הוא כזה מתוקי!!! הדבר האחרון שאמרת: אמרתי לאמא שלי שאני לא יקום ב-5 בבוקר לעשות התעמלות הדבר האחרון שאכלת: שסק הדבר האחרון ששתית: אמממממ מים
הדבר האחרון שקנית: ניראה לי שחולצה...
השיר האחרון ששמעת: Otherside לפני דקה בערך הדיסק האחרון שקנית: לינקין פארק מטאורה חחחחחח מאז אין לי כסף לכלום!!! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ לא זוכרת אבל עוד מעט אני צריכה לעשות אבק בחדר
הדבר הכי מטורף שעשית: לשפוף את כל המים שלי על השולחן של ליאור השמן כי הוא שמן מסריח
הווה: שיער נוכחי: חום כהה מאוווד בגדים נוכחיים: טרננינג לבן ופוטר כחול עם הדפסה של גרין דיי תכשיטים נוכחיים: שרשרת שחברה שלי הביאה לי שזה דומה לסמל שמכושפות עצבנות נוכחית: כאבי גב נוראיים!!! התגעגעות נוכחית: לגב נורמלי בלי כאבים תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\\ה?: לא
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמינם
חחחח האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? פיזה במתמטירה
מה לעשות אני לא מבינה כלווום האם אתה עייף? רעב? אמממ לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אמממ רחל כי כיף לחבק אותה חחחחחח ממה הכי נמאס לך?: מהכאבי גב!!! את מי היית רוצה להרוג? את דניאל פרש הזונה!!! המוכרת בורקסים!!! הכי פחות מהנה?: כאבי גב!!!! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: ישראל או ארה"ב כמה ילדים אתה רוצה?: בן שיקראו לו גיא {כי זה שם ממש יפה} ובת שאין לי מושג איך יקראו לה
באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת... אבל היא תהיה שחורה חחח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אממממממ אין לי מושג... חושב הרבה על העתיד?: בזמן האחרון לא... אבל לפני כמה חודשים זה בדרך כלל מה שעניין אותי כל הזמן מפחד ממנו?: לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה: לינקין פארק וגרין דיי |יש עוד אבל אלה הכייי} וכמובן אמינם {לא שהוא להקה} ספר אהוב: ההוביט סופר(ים) אהוב(ים): טולקין?!
צבע אהוב: שחור וסגול פריט לבוש אהוב: ג'ינסים איבר שהכי מושך אותך: עיינים אתה שמח כש: יש שיר שאני אוהבת ברדיו
אתה מרגיש בודד כש: ההסעה של צור הדסה לא באה או שאני מחכה להסעה בבוקר
האם אתה חושב יותר מדי: מאוווד אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: ריקי בליך האם יש לך אילושהם חרטות: יש הרבה... קפה אהוב: אייס קפה ריח אהוב: טושים כאלה ללוח מה מכעיס אותך: צבועים כמו דניאל פרש הזונה!!!!!!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמממ כל המורים שלי לגיטרה אמרו שיש לי כישרון לגיטרה אבל זה ניראה לחי סתם בולשיט... האדם שעושה לך הכי טוב: מללאא בעיקר החברות ודודי ג'הרן וזליגמן ממש מצחיקים אותי
סגנון מוזיקה אהוב: פאנק ורוק חדר אהוב בבית: החדר שלי והממ"ד {כי יש בו ת'מחשב} מקום אהוב בעולם: החדרררר וחנויות דיסקים וגיטרות מקצוע שנוא: לימודי סביבה!!! מורה אהוב: טלי המורה לערבית אוהב את בצפר?: איכסססססס הבצפר שלי ניראה כמו בית כלא במיוחד שיש מקום ברחבה וכולם מסתלכים מהחלונות נרדם בשיעורים?: פעם נירדמתי בשיעור... אני חושבת שזה היה לשון או ספרות מעשן?: לאאאא נפגע (רגשית) בקלות?: עכשיו פחות נותן מעצמך?: המון... אוהב לפוצץ נייר בועות? כן!!! חחח לועס דברים? כן!! במיוחד ת'קצה של העיפרון אוהב להתקלח?: כן!!! אבל לא כשקר... אוהב להתעטש?: כן!!1 חח זה משחרר
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן!!! אתמול נירדמה לי היד וזה כאב מאוד אוהב לצחצח שיניים?: אמממ בבוקר.... בערב זה סתם ניג'ס אכפת לך מאיכות הסביבה?: אז זהו יש לי תיאוריה..הרי יש אבטלה בישראל...ואומרים לנו לא ללכלך את הרצפה ברחוב ואומרים לנו שאם לא נלמד נהייה מנקי רחוב...אם לא נלכלך את הרחובות לא יצטרכו מנקי רחוב ואז האבטלה תגדל ותגדל!!! צריך ללכלך רחובות!!! -
תומכת!!! ת'אמת ביום ניקיון חשבתי על זה קונה צרובים\\צורב?: לאאאאאאאאאאאאאא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: השאלה לאן חוסך כסף למשהו מיוחד?: מנסה לחסוך... אבל לא מצליח.... יש יותר מדי ימי הולדת ישן הרבה?: כן בתול?: כן
נקשר לחפצים?: אני רכושנית נורא!!! אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: אמממ כן... אוהב לטייל?: לא משו.. אוהב כפכפים?: כן!!! לובש בוקסר?: בקיץ שחם!! שמש או גשם?: גשם... אבל שאני בתוך הבית רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי
ילדותי?: עכשיו פחות חולם בהקיץ?: הרבה!!!

אני....

עבר: שם המורה בכיתה א': סמדר משהו...(לא יודעת) הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: בת....אבל...חולת כדורגל (גם היום....) האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא נראה לי..... המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת בטח אנגלית או משהו כזה..... המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה 9... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עוד חודש בערך תהיה פעם ראשונה... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: היה כייף נראה לי... שיר האחרון ששרת: משהו של מארון 5 הדבר האחרון שצחקת בגללו: שידיד שלי עשה לי פרצוף באמצע שהייתי בשיחה אם המורה שלי.... הפעם האחרונה שבכית: שאח שלי עזב..... האדם האחרון שראית: את ההורים שלי... הדבר האחרון שאמרת: אמרתי להורים שאני הולכת למחשב... הדבר האחרון שאכלת: שוקולד.. הדבר האחרון ששתית: מים... הדבר האחרון שקנית: תמונה לחדר החדש. השיר האחרון ששמעת: שיר הסמרטוטים של אביב גפן... הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת.... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: אני ממש פחדנית...... הווה: שיער נוכחי: בלונד ג'נג'י (עד שבוע הבא ואז זה יהיה חום...) בגדים נוכחיים: טרננינג תכלת ופוטר כחול תכשיטים נוכחיים: אין לי תכשיטים עצבנות נוכחית: שלא משודר היום המשחק..של ליגת האלופות... התגעגעות נוכחית: לאחים שלי.....אני לא יכולה בלעדיים... חבר\\ה?: אין :( אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האחים שלי.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? נראה לי שיש לי שיעורים במטמתיקה אבל לא נורא... האם אתה עייף? רעב? עייפה... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את האחים שלי..(בכלל לא הזכרתי אותם ..) ממה הכי נמאס לך?: מלקום בבוקר את מי היית רוצה להרוג? את הבנים המפגרים שבשכבה שלי... הכי פחות מהנה?: ללמוד מתמטיקה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: רקדנית... איפה אתה הולך לגור?: ספרד או אנגליה (להיו במשחקי כדורגל כל יום..איזה כייף...) כמה ילדים אתה רוצה?: 3 שתי בנים ובת...(אבל מה שייצא יהיה טוב...) בעל לעתיד:כדורגלן שווה.... באיזה סוג של מכונית תנהג?:לא יודעת אבל היא תיהייה מגניבה כזאת... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:אמממ מפורסמת...(בחו"ל) חושב הרבה על העתיד?: לארונה הרבה מאוד... מפחד ממנו?: לא אני כבר מחכה לזה... וקצת בכללי: להקה אהובה: לינקין וזמר:אביב גפן.. ספר אהוב: לא יודעת... סופר(ים) אהוב(ים): אין לי מושג.. צבע אהוב: שחור ואדום פריט לבוש אהוב: ג'ינסים איבר שהכי מושך אותך: עיינים אתה שמח כש: אני רואה את אהובי... אתה מרגיש בודד כש: לא יודעת... האם אתה חושב יותר מדי: אפשר להגיד אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בספרד.. אדם מפורסם שפגשת: את כל משינה.. האם יש לך אילושהם חרטות: לא... קפה אהוב: נס ריח אהוב: דלק... מה מכעיס אותך: אנשים שחצנים... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ריקוד... האדם שעושה לך הכי טוב: לשחק כדורגל ולרקוד סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: הסלום (בחד הטלוויזיה לא עובדת והוא מבולגן מידי.. מקום אהוב בעולם: איצטדיון כדורגל מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב: גדי..(מלך) אוהב את בצפר?: לפעמים... נרדם בשיעורים?: בטח כן... מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן מאוד אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה לעזאזל??? לועס דברים? כן כן פלאפונים... אוהב להתקלח?: שונאת להכנס אבל בפנים הכי כייף בעולם.. אוהב להתעטש?: לא... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוי... זה נוראיץץ אוהב לצחצח שיניים?: איכס לא... אכפת לך מאיכות הסביבה?: אממממ כן.. קונה צרובים\\צורב?: לפעמים(סלחו לי) אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אם בקיבוץ אז רק ברגל... חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן... ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא... אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: פחות... אוהב לטייל?: לא כל כך אני עצלנית.. אוהב כפכפים?: כן!!! לובש בוקסר?: כן.. שמש או גשם?: גשם... אבל שאין לימודים.. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: לא ממש... חולם בהקיץ?: כן לרוב..

loligoth

New member
../images/Emo54.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת..
הזיכרון הראשון שלך: אממ... אמא ואני בחדר.. אמא מקפלת כביסה
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא... המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: גם
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן... כשהייתי קטנה
. גרנו בחלק אחר בת"א.. עברנו לכאן :/ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מי זוכר... o_O השיר האחרון ששרת: פינק פלויד- Another Brick in the Wall הדבר האחרון שצחקת בגללו: ליהיא לבשה מכנס של אח שלה.. וזה נראה כאילו יש לה ביצים
הפעם האחרונה שבכית: אממ... אתמול.. או שלשום.. כי אני בכיינית האדם האחרון שראית: יוליש הדבר האחרון שאמרת: "צא לי מהבלוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" הדבר האחרון שאכלת: אממ... בייגלה מוזר בצהריים... אבל זרקתי אותו אחרי ביס :S הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: אביב גפן - השיר שלנו הדיסק האחרון שקנית: הדיסק האחרון של גוד שרלוט הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא יודעת... הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: שחור חלק.. אולי הדבר היחיד שיפה אצלי.. o_O בגדים נוכחיים: מכנסיים שחורות וחולצה שחורה.. מוזרה תכשיטים נוכחיים: הו, הרבה :| 2 צמידים מחוטי גומי [כן כמו של פאקצות :],צמידי גומי שחורים, שרשרת[?] ניטים, צמידי ניטים, 2 טבעות... עצבנות נוכחית: בן דודה שלי מצא את הבלוג שלי!
גאד דאם בנאדם זה שלא הסכמתי לתת לך קישור אומר משהו לא? אולי ש.. אני לא רוצה אותך בבלוג הזה?!?! התגעגעות נוכחית: אלכסשוקומוקו :] תמונת דסקטופ נוכחית: פאנארט של אינויאשה חבר\ה?: אלכס
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אלכס האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ.... לא נראה לי.. האם אתה עייף? רעב? כן.. שניהם :/ את מי אתה הכי רוצה לחבק?: רותם, אלכס, רומינק'ה, קריסטה, קאטיה... ממה הכי נמאס לך?: הפרעות אכילה... את מי היית רוצה להרוג? את ליהיא הכי פחות מהנה?: שנאור נכנס לבלוג!!! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין משהו... איפה אתה הולך לגור?: יפן/איפה שהוא בארה"ב o_O כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת, לא אכפת לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מתה כנראה... חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה o_O ספר אהוב: "זה" של סטיבן קינג ו"נעלם" לא יודעת של מי סופר(ים) אהוב(ים): סטיבן ^^ צבע אהוב: שחור וסגול כהה פריט לבוש אהוב: חצאית קצרצרה :] איבר שהכי מושך אותך: אצל בנות-שדיים אלא מה?! אצל בנים-שיער... יש לי -חולשה- לשיער אתה שמח כש: יורד גשם/אלכס איתי/נגמרת תקופת מבחנים מרגיזה אתה מרגיש בודד כש: אני מגלה שאין לי חברה אחת טובה... האם אתה חושב יותר מדי: יותר מידי :| וזה לא טוב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: יפן אדם מפורסם שפגשת: ראיתי המונים ברחוב.. אבל לא שאמרתי להם משהו.. o_O האם יש לך אילו שהם חרטות: כן... קפה אהוב: - ריח אהוב: מסטיק דובדבן/האפטרשייב של אלכס/השיער שלו מה מכעיס אותך: כשאומרים דברים בלי להסביר *האמ האמ* :/ מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חח אין... לא יודעת... האדם שעושה לך הכי טוב: אלכס... היחיד סגנון מוזיקה אהוב: אני שומעת מוזיקה לפי אמנים... חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: o_O מקצוע שנוא: מתמטיקה/פיזיקה :SS מורה אהוב: ורדה אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לא יכולה להרדם במקום כזה.. אבל לחלום בהקיץ כן... מעשן?: אממ... לא... נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? לא.. מה הקטע? לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?:
לא זה מרגיז שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא אוהבת לא שונאת o_O אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא קונה מקוריים\צורב?: מקורי. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לדיסקים ישן הרבה?: יותר מידי.. :/ בתול?: לא נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: חלק אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: לא :S לובש בוקסר?: דפנטלי שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כל הזמן...

c 0 w

New member
....

שם המורה בכיתה א': אירית הזיכרון הראשון שלך: שאני נוסעת באוטו עם אבא שלי והוא שואל אותי בת כמה אני.. 3 וחודשיים ככה.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: חח אפשר לומר האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:פחע! אכלתי פעם חול... בגן.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: גאוגרפיה.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: קיבלתי 52 באנגלית.. חד פעמי :X.. אני דווקא טובה באנגלית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): נבר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חביבה ביותר ומאושרת השיר האחרון ששרת: אני לא שרה... חעחע הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי אמרה משהו ויצא לה מוזר הפעם האחרונה שבכית: אממ.. באיזה סרט שראיתי לא מזמן האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: אני רעבה הדבר האחרון שאכלת: עכשיו- מצה עם גבניה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מסטיק השיר האחרון ששמעת: השקט שנשאאר הדיסק האחרון שקנית: מטאורה מזמןןןןןן, אבל הוא היה האחרון שקניתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממממ. הכנו עוגת מצה יאמייייי הדבר הכי מטורף שעשית: סנפלינג נראה לי הווה: שיער נוכחי: בלונד בגדים נוכחיים: מכנס חאקי וחולצה לבנה... שרשרת וצמידים ועגילים :| עצבנות נוכחית: עצובה.. יום השואה התגעגעות נוכחית: :( תמונת דסקטופ נוכחית: ציור של בחורה גוטית יוצאת מקבר חבר\\ה?: אין :( אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: המון אנשים האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..מלא שיעורים ועבודות האם אתה עייף? רעב? קצת עייפה.. והרגע אכלתי את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ידיד שלי... ממה הכי נמאס לך?: מהביצפר המסריח! נמאס ללמודדדדדדד את מי היית רוצה להרוג? ארררררררררררררררררג הכי פחות מהנה?: שיש יום השואה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת אבל משו שקשור בלעזור לחיות... בטוח.. איפה אתה הולך לגור?: בגבעתיים כמה ילדים אתה רוצה?: 2,3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מאיפה לי....... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם משפחה וילדיםםם ועם עבודה שאני אוהב אותה חושב הרבה על העתיד?: לא.... מפחד ממנו?: לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה: לינקין! חח שאלה רטורית ספר אהוב: צמרמורת סופר(ים) אהוב(ים): סטיבן קינג צבע אהוב: כחול תכלת שחור לבן פריט לבוש אהוב: חולצה שאני לובשת עכשיו.. ואת הצמידים שלי איבר שהכי מושך אותך: ענייםםםםםםםםםםםםםםםםםם אתה שמח כש: אני עם אנשים שאני אוהבת כמו חברים שלי ומשפחה ושיש חורף גררררררר..... שאני לפני משו טוב... שאני שומעת מוזיקה... כמעט תמיד אתה מרגיש בודד כש: אין לי עם מי לדבר האם אתה חושב יותר מדי: עקשניתתתתתתתתתתת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: סיאטללל אדם מפורסם שפגשת: הרבה.. הכי מיוחד פייב שהם היו בארץ האם יש לך אילושהם חרטות: בקטנההה קפה אהוב:
ארומהההה ריח אהוב: בושםם וכמובן ריח אחרי הגשםםםם ננמנמ מה מכעיס אותך: שמשקרים ומכעיסים אותי בלי סיבה! כי הם חושבים שזה בצחוק.. שיורדים על משהו שאני אוהבת או עושה... מוותתתתת! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא רבה עם אפחדדדד ואני יודעת לזהות שמישו עצוב ולעזור.. האדם שעושה לך הכי טוב: חברים שלייייי בעיקר החברות הקרובותתתת שאני חולה עליהן סגנון מוזיקה אהוב: רוקקק והכל באנגלית חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: כנ"ל חחח מקצוע שנוא: הסטוריההההההה מורה אהוב: ויקי(ויקיפדיה) החמודהההה מורה למדע.. כולם אצלה 100 אוהב את בצפר?: רק להיות עם חברים שלי נרדם בשיעורים?: קרה לי פעם אחת מעשן?: אייייייייייייייייייייייייייייפפפפפפפפ נפגע (רגשית) בקלות?: כן! נותן מעצמך?: ... אוהב לפוצץ נייר בועות? ררררררר כן! לועס דברים? חעחעח כן אוהב להתקלח?: כע אוהב להתעטש?: לאאאאא זה לא כיף! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: בלאאאאט כן אוהב לצחצח שיניים?: חחחח כן לפעמים אני מצחצחת איזה 5 דקות בלי לשים לב.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: איכסססססססססססססססססססססס לא הכל אצלי מקורי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן חחחח... בדרך כלל אני ממש אוהבת ללכת ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא :( בתול?: כן..... נקשר לחפצים?: כן!!!!1 אוהב חולצות גזורות?: כןןןן גופיות?: לא ממשששש אוהב לטייל?: יאפ אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: בתור מכנס קצר בבית שמש או גשם?: גשםםםםםםםםם!!!!! חורףףףףף רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי מה המזג אוויררר ילדותי?: חח שצריך! חולם בהקיץ?: סמטיייימססס

KaUrO DoNo

New member
יש לי בקשה

פעם הבאה שאת שמה שאלון את יכולה לשים שהוא יהיה ריק? כאילו בלי התשובות שלך? זה סתם מעצבן למחוק כל שניה את התשובות שלך ולרשום משו חדש אני עצלנית =/

KaUrO DoNo

New member
עונה למרות שאני עצלנית

עבר: שם המורה בכיתה א': אתל אילת הזיכרון הראשון שלך: שהייתי בגן נסעתי בירידה עם אופניים ונפלתי ופתחתי ת'סנטר ואחרי זה חברה שלי באה אליי וגירתה אותי עם ביסלי כי אני לא הייתי יכולה לאכול דברים קשים כי כאב לי...זונה =/ האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: פעם רציתי להיות בן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: פייייי לא זוכרת..בטח מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אזרחות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אף פעם לא עברתי דירה...רק שהייתי בת 11 חודש או משו כזה ומאז לא עברתי. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה מאוד השיר האחרון ששרת: ואי לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: שגיליתי שהגורים של החתולה שלי נכנסו למכונת כביסה ואני חיפשתי אותם מלא זמן ודאגתי למסכנונים שלי! ואז ראיתי אותם במכונת כביסה והתחלתי להשפך מצחוק,ראיתי עיניים מציצות בין הבגדים. הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת! הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס קוקומן שחור לבן..זה מזה טעייים הדבר האחרון ששתית: החלב של הקורנפלקס נחשב? הדבר האחרון שקנית: חולצה של סופר-מן השיר האחרון ששמעת: אני סנילית היום..אני לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: ואי ניראה לי מטאורה...זה היה מזמן... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני מכינה הרבה ארוחות צהריים זה ניקרא לעזור לא? הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: שיער שאמור להיות ג'ינג'י בגדים נוכחיים: טי-שרט ומכנס משובץ שגנבתי לחבר שלי תכשיטים נוכחיים:צמידים ופירסינגים נחשב? עצבנות נוכחית: אוווווווווווווווווווווווווווף האמא הזאת צועקת הרבה התגעגעות נוכחית: ברק
תמונת דסקטופ נוכחית: חתול חמוד יושב בתוך יאה חבר\\ה?: יש,ברק! אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ברק האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..לשטוף כלים האם אתה עייף? רעב? עייפה וקצת רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ברק ממה הכי נמאס לך?: מהבית הזה את מי היית רוצה להרוג? לא רוצה להרוג אף אחד רק שיעזבו אותי בשקט הכי פחות מהנה?: שיום השואה היום עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני רוצה להיות שפית איפה אתה הולך לגור?: פינלנד כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג?: מאזדה 6 או טרנו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: שפית מצליחה בחו"ל חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:לינקין פארק!!! ספר אהוב:ספרים של אתגר קרת סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת צבע אהוב: ירוק,כתום,שחור פריט לבוש אהוב:ג'ינסים איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש:יש לי סיבה להיות שמחה אתה מרגיש בודד כש: משעמם לי ואני לבד האם אתה חושב יותר מדי:כן כשמשעמם לי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פינלנד אדם מפורסם שפגשת: אין האם יש לך אילושהם חרטות: לא. קפה אהוב: נס קפה רגיל של עלית ריח אהוב: של הבושם של ברק והדאודורנט שלו מה מכעיס אותך: שקרנים,צבועים,נצלנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני כנה,יש לי שמיעה מוזיקלית,אני יודעת להצחיק האדם שעושה לך הכי טוב: ברק סגנון מוזיקה אהוב: רוק,פאנק,מטאל חדר אהוב בבית: מיי רום מקום אהוב בעולם: אין אחד ספציפי מקצוע שנוא: כלכלה מורה אהוב: אין כזה אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: בתנ"ך מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: לפעמים יותר מידי אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? מממ לפעמים אוהב להתקלח?: אני מתעצלת להיכנס להתקלח אבל תמיד שאני נכנסת לוקח לי שעה לצאת אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: יוווווו זה מעצבן אוהב לצחצח שיניים?: כן זה עושה תחושה טובה בפה אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוד קונה צרובים\\צורב?: כן..אם הייתי טחונה לא הייתי צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי במצב רוח..אבל גם ככה אני רוב הזמן הולכת ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: אין לי כסף לחסוך ישן הרבה?: ככה ככה בתול?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: זה נחמד...אני באמת צריכה לגזור כמה גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן!!! אוהב כפכפים?: ככה ככה לובש בוקסר?: יאפ שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: יש בי ילדותיות חולם בהקיץ?: לפעמים זהו ניגמר

עונה!!!

עבר: שם המורה בכיתה א': טל שחר הזיכרון הראשון שלך: דיברתי עם אשה שבכלל לא הייתה אמא שלי... ואני חשבתי שזאת אמא שלי. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן, כמו שאני מתנהגת היום האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אכלתי דבק נוזלי הלבן הזה... המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? שאין עליה השיר האחרון ששרת: משו של ויט'ין טמפטאשן הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמא אמרה בווה אז הזכיר לי את וובה ילד מכיתה שלי... הפעם האחרונה שבכית: היום אני עדיין מרגישה את הדמעות... העיינים עדיין שורפות האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: בית ספר מסריח עשה לי ת'חיים קשים הדבר האחרון שאכלת: מצה ביצה יש לנו עדיין מצות הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת... השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת את אייד גיו מיי הארט של ויט'ין טמפטאשן הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת ליו אין טקסס אני חושבת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: אני עושה הרבה... אני אוהבת לצאת למרפסת ולהתחיל לצעוק את הדברים הכי לא קשורים כמו - פיצה במיקרו דברים כאלה זה מצחיק! הווה: שיער נוכחי: חום-אדמוני בגדים נוכחיים: גופייה אדומה ומכנס כחול תכשיטים נוכחיים: אין... שונאת תכשיטים!! עצבנות נוכחית: חחחח אני לא עצבנית... התגעגעות נוכחית: HIM... לההוא שאני אוהבת :) תמונת דסקטופ נוכחית: של וינדאוז XP... חבר\\ה?: אין חבר...לונלי... (גם...) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן... ללמוד לבחן בגיאומטריה... האם אתה עייף? רעב? קצת רעבה אבל עייפה לא... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את הוא... ממה הכי נמאס לך?: מטמתיקה וגיאומטריה!!!!!!!!! את מי היית רוצה להרוג? אף אחד... הכל סבבה... הכי פחות מהנה?: 4 שיעורי מתמטיקה ביום (מחר... יום חמישי..) עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: דברים של חקר... או פסיכולוגית... אני מתעניינת בהרבה דברים... איפה אתה הולך לגור?: יפן או סין כמה ילדים אתה רוצה?: 3 בנים ו-2 בנות באיזה סוג של מכונית תנהג?: מרצדס... פג'וט... דברים כאלה... הונדה... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אומרת לילדים שלי להפסיק לריב ולעשות את החיים קשים...חחחח... חושב הרבה על העתיד?: לא ממש... מפחד ממנו?: ככה ככה... וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה... ויט'ין טמפטאשן,לינקין,היהודים,אביב גפן והתעויוט,אנגימה... ספר אהוב: יש הרבה... סופר(ים) אהוב(ים): אורסון סקוט קארד,ג'יי קיי רולינג,טולקין... צבע אהוב: שחור-אדום-כחול-סגול כהה... פריט לבוש אהוב: בגדים של המזרח הרחוק (מכנסי דייגים, טוניקות וכאלו...) איבר שהכי מושך אותך: עיניים, שיער, צבע עור... אתה שמח כש: יש חופש... אתה מרגיש בודד כש: רבה עם חברה שלי... דניז... אם דניאל אין מצב שאני רבה איתה... האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: יפן או סין אדם מפורסם שפגשת: גלית גיאת זאתי המתולתלת משמש... האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: אין כזה... העיקר הטעם המר של הקפה בפה והכל סבבה... ריח אהוב: מידנייט וכאלה... מה מכעיס אותך: כשמבטיחים משו ולא מקיימים או שוקבעים איתי משו ובסוף לא מודיעים שלא יכולים ויש להם איך להודיע לי... באותו רגע בא לי לרצוח מישו... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור... אני מציירת אנימה ומנגה... ילד מכיתה שלי לא יודע לצייר את מה שאני מציירת ויורד על הציורים שלי... זה די מעצבן... האדם שעושה לך הכי טוב: עדן (אחותי)דניאל ודניז (שתי החברות הכי טובות שלי!)... וגם שתי חברות שלי ג'ני ושירן סגנון מוזיקה אהוב: רוק ומטאל... לפעמים בלאק או האבי מטאל... רק לפעמים... חדר אהוב בבית: החדר של אחותי... מקום אהוב בעולם: יפן וסין מקצוע שנוא: מתמטיקה וגיאומטריה... והרבה הרבה ערבית!!! מורה אהוב: אין כזה... אוהב את בצפר?: קצת... כי בלעדיו לא הייתי מכירה את דניז ג'ני ושירן... נרדם בשיעורים?: לא... מעדיפה לצייר בהם או להתכתב... מעשן?: לאלאלאללאלאלאללאאא!!!! נפגע (רגשית) בקלות?: כן... הרבה מאד... נותן מעצמך?: לא... אני ילדה מאד סגורה... אם לזה מתכוונים... אוהב לפוצץ נייר בועות? כן... מי לא?! לועס דברים? לא... אוהב להתקלח?: כן... אוהב להתעטש?: חח כןןןן האף מדגדג וזה נעים... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: בעע כן!! אוהב לצחצח שיניים?: כן... שיניים לבנות זה משו יפה רצח!! אכפת לך מאיכות הסביבה?: ברור... האדם השחיט חלק מאד גדול ממנה... קונה צרובים\\צורב?: לא... אבל יש לי כמה צרובים... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע... חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן... ישן הרבה?: כן... הכי כיף זה לישון! בתול?: כן... ברור!! נקשר לחפצים?: לגיטרה שלי... גיטרתי מיי לייף!!!!!!!!! אוהב חולצות גזורות?: כןןןןןן... לא יכולה לסבול חולצות לא גזורות!! גופיות?: כןןןן ... הכי יפה!! אוהב לטייל?: לפעמים... אוהב כפכפים?: כןןןןן לובש בוקסר?: לפעמים... שמש או גשם?: גשםםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ככה ככה באמצע... ילדותי?: חחחח....קצת... הקצת שמתבטא בהרבה דרכים... חולם בהקיץ?: כמעט כל הזמן!!!! כמו עכשיו מרוב שעמום של לענות על זה... חחחחחח....

אני :]

עבר: שם המורה בכיתה א': נראה לי אוריאן, אני לא זוכרת הזיכרון הראשון שלך: ממ.. כשהלכתי לגן או למקום דומה לגן [
] והתחלתי לבכות
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: בלע כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אולי קצת חול כמו כל ילד משועמם בגן? המקצוע הראשון שנכשלת בו: לשון וזה ישאר.. שונאת את המקצוע הזה. בלע שתהיה בגרות וזהו
המקצוע האחרון: ממ.. לא יודעת רק עכשיו התחילת "עונת" המבחנים המעצבנת. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת באותו אזור (שכונה) ובפעם השנייה למקום אחר בכלל.. כלומר, פעמיים והכל היה בתוך באר שבע החור השחור
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טובה :] השיר האחרון ששרת: דמוק און דה וואטר של דיפ פרפל. הוא תקוע לי בראש חח הדבר האחרון שצחקת בגללו: כשרדפתי אחרי חברה של עם בקבוק מים, לא מזמן
הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: לאורה ואנה הדבר האחרון שאמרת: "בבי"? חח הדבר האחרון שאכלת: במבה :] הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצות לפני כמה ימים השיר האחרון ששמעת: דיסק שחברה שלי צרבה לי של קיס ואימוטרל. עדיין שומעת :] הדיסק האחרון שקנית: דיסק של אירוסמית.. דיסקים. בסדרת תפוז הפעם האחרונה שעזרת לאמא: את האמת לא עזרתי לה בזמן האחרון..
הדבר הכי מטורף שעשית: היה לנו טיול מבצ'פר וישנו באוהלים, הלכתי לפנות בוקר עם חברות שלי וידידים שלנו ופירקנו לאנשים את האוהלים בזמן שהם ישנים
אבל זה לא ממש מטורף =/ הווה: שיער נוכחי: חום דבש כזה ובקרוב שחור בגדים נוכחיים: חולצה שחורה של דיפ פרפל ומכנס שחור תכשיטים נוכחיים: ניטים ביד אחת, ביד השנייה כל הצמידים המוזרים שאספתי במשך הזמן ושרשרת של חרב עצבנות נוכחית: לא עצבנית התגעגעות נוכחית: מממ.. רפי? בלע לא יודעת תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה רגילה של ווינדוס XP כי פירמטו את המחשב ואין לי כוח להחליףף.. חבר\\ה?: אין... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ממ.. לא יודעת .. אני מניחה שטוב לי עם הכלבה שלי לבד חחח
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. ללמוד למבחן במתמטיקס.. בלעע שונאת את זה! האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לאורה [
]
ממה הכי נמאס לך?: ממ.. לשון, בצ'פר ובזמן האחרון גם מהתופים
את מי היית רוצה להרוג? כל פאקצה שנקראת לדרכי. הכי פחות מהנה?: שמשעמם לי .. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: איפשהו כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג?: העיקר שתיסע זה מה שחשוב. באמת לא אכפת לי.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת חח חושב הרבה על העתיד?: לא. מפחד ממנו?:אולי? לפעמים. וקצת בכללי: להקה אהובה: לינקין, אירוסמית', לד, איסי דיסי וכאלה.. ספר אהוב: ורוניקה מחליטה למות, על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי. סופר(ים) אהוב(ים): פאולו קואלו. צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: ממ.. החולצה של לד? בלע אני חורשת עלייה איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: טוב לי? אתה מרגיש בודד כש: כשרע לי, שאני מרגישה שאין לי על מי לסמוך בעולם הזה. האם אתה חושב יותר מדי: צריכים לקחת לי את יכולת המחשבה
חחח תלוי על מה. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: כרגע? אין לי מושג. אדם מפורסם שפגשת: לא יודעת האם יש לך אילושהם חרטות: ממ קצת קפה אהוב: - ריח אהוב: של השער שלי כשהוא נקי.
מה מכעיס אותך: כשאנשים משקרים לי, במילה אחת: ליאור! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי מושג האדם שעושה לך הכי טוב: לאורה, תומר, גיא הפסיכי
, אוריאן, ענבל.. סגנון מוזיקה אהוב: בעיקר מטאל ובריטני ספירס
חחחחחחח סתם חח
חדר אהוב בבית: חדרי היקר:] מקום אהוב בעולם: אין לי מושג מקצוע שנוא: לשון! מורה אהוב: בלינדה, כי היא לא נראת מורה :] אוהב את בצפר?: תלוי באיזה יום ומה המצב רוח. נרדם בשיעורים?: בתנך כמעט כל הזמן, ובשיעורים שאני יושבת מאחורה. אבל זה לא ממש שינה. זה יותר מעופפת חח מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי נותן מעצמך?: תלוי אוהב לפוצץ נייר בועות? שזה? לועס דברים? לא כל כך. אוהב להתקלח?: כן אבל לחפוף לא חח אוהב להתעטש?: לא! יש לי אפצ'י מעצבן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מי לא.! זה מציק אוהב לצחצח שיניים?: תלוי חח אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא כל כך. לא קונה צרובים\\צורב?: לא קונה צרוב. צורבת לפעמים, כבר לא כלכך. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: פעם ככה פעם ככה. תלוי לאן גם. חוסך כסף למשהו מיוחד?: שייפ בוקס של נירוונה! אני קרובה!! חחח זה כולה 350 וחסר לי רק עוד 100! עע מסנטר דיסק סתם גנבים =/ אבל אני רוצה את זה:] ישן הרבה?: לא. לא כל כך אוהבת לישון. בתול?: כן נקשר לחפצים?: תלוי לאיזה.. אוהב חולצות גזורות?: שונאת! גופיות?: כנ"ל. אוהב לטייל?: תלוי לאן. אוהב כפכפים?: לא תמיד לובש בוקסר?: כן! שמש או גשם?: גשם גשם גשםםם! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי :] ילדותי?: לא כל כך. חולם בהקיץ?: דיי הרבה חח סתם כי זה יפה =>

giant G

New member
אניייייייייי

חחחחחח אני שלא כהרגלי יענה על השאלון הזה כי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש משעמם לי...:) עבר: שם המורה בכיתה א': אביגעיל או איך שלא כותבים את זה... הזיכרון הראשון שלך: אההההה אני זוכר שיום אחד עוד כשגרתי בגרוזיה הייתי בן שנתיים וכשהתעוררתי עמדתי כזה על המיטה ועשיתי התעמלות בוקר עם אבא שלי... :) האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: ממש ממש ממש לא!!! האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אם מוח של פרה נחשב אז כן... XD המקצוע הראשון שנכשלת בו: חחחחח פעם הייתי דוס ובכיתה ד' נכשלתי בטעמי המיקרא...XD המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה לפני כמה ימים XDXDXD האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מלא אין לי כוח לפרט אבל מה שמוזר רוב הפעמים שעברנו זה היה באותו רח' O___O איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חרא עמוק טבול בפיפי של גמלים השיר האחרון ששרת:echo של trapt :) להקה גדולה!!! הדבר האחרון שצחקת בגללו: חבר שלי ניסה לאנוס אותי זה מצחיק מספיק חחחחחחחחחחחחחחחחחח XD הפעם האחרונה שבכית: יומיים לפני פורים אמא שלי קיבלה התקף לב...:( האדם האחרון שראית: את הבנאדם שבא להתקין לי רשת בחלון XDXDXD הדבר האחרון שאמרת:שאמא שלי לא בבית XDXDXD הדבר האחרון שאכלת: אווווווו פופקורן P: הדבר האחרון ששתית: קולה יאמי :) הדבר האחרון שקנית: בורקס פינוקים בקיוסק בביצפר סופר יאמי!!! השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומע את HIM-gone with the sin שיר מעולה!! הדיסק האחרון שקנית: אההההה אני מניח שמושיק עפיה לפני כמה וכמה שנים...:( הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום עזרתי לה ללכת לשוק וחזרתי עם שקים בכל הגפיים שלי אני מאמין שהיה משקל שווה לי... XD הדבר הכי מטורף שעשית: אההההה הדבר הכי מטורף לקלל את המורה שלך ללשון ליד המחנכת ליד הרכזת ולידה ולרדת עליה במשך כמה דקות טובות ולצאת מזה נקי זה מספיק מטורף? כמובן שיש עוד וצ'זי את קנואו... XDXD זבל!!! הווה: שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: גופיית כדורסל של 50 ש"ח חחחחח ובוקסר XD תכשיטים נוכחיים: אההההה צמיד שחור ליד מאגניב עושה לי מזל... השרשרת שלי אלפרד שהוא השרשרת הכי אהובה עליי הוא דרקון גדול וסקסי XDXDXD וטבעת שאני ממש אוהב... עצבנות נוכחית: אהההה חיים חרא אהבה סאקס חוץ מזה אני סדר... התגעגעות נוכחית: אני לא יכתוב אבל יודעים אני מניח אמרו לי שקוראים את הדברים שאני כותב פה... תמונת דסקטופ נוכחית:תמונה של הלהקה killing romance זה לב כזה שיש בו כל מיני דברים ממש יפה וכמובן שזה כחול :) חבר\\ה?: נופ איים פאקינג לונלי אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אההה אני לא יכתוב את הבנאדם שהייתי רוצה שיהיה פה כי זה ממש לא מתאים אבל הוא יודע.. וזה לא מי שרובכם יחשבו שזה רק צ'זי אולי יודעת על מי אני מדבר... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אהההה לא ממש (כן בטח יש לי תמיד מה לעשות ואני לא עושה... XD) האם אתה עייף? רעב? אהההה אני טיפלה עייף אבל חפיף נשלים את זה שישבת :) את מי אתה הכי רוצה לחבק?: שוב אני לא יענה על זה ומי שיודע יודע... ממה הכי נמאס לך?:להסתיר רגשות... את מי היית רוצה להרוג? את כל הפלצפנים והמתלהבים והצבועים למיניהם... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:אההה חחח הייתי רוצה להיות מוזיקאי או צייר אבל לא אז אני רוצה להיות שחקן :) איפה אתה הולך לגור?: הייתי ממש רוצה לגור בארץ באיזה מושב או כפר כזה רגוע... :) כמה ילדים אתה רוצה?:בין 1-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:למבורגיני :)))))) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: הצייר קומיקס הכי עשיר ומפורסם בעולם,נשוי שלוש ילדים בן ושתי בנות,גר בכפר שקט כזה ליד ירושלים.. חושב הרבה על העתיד?: אההה טיפלה אבל רק בגלל שהוא לא הולך להיות איך שאני רוצה כי הרסתי אותו... מפחד ממנו?: ממש לא!!!!! וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ממש משו אחד שאני אוהב אני דיי אוהב את הכל אבל הטופ שלי זה לאקונה קויל טראפט קולד אפאסיה וכו'...(אוונסנס XD) אז כן...

giant G

New member
כן אני יודע זה היה ארוך מדי אז חשבת

לחלק את זה שלתי הודעות אבל לא היה לי כוחXDXDXD

giant G

New member
בעעעע המשך...

ספר אהוב: 1984 סופר(ים) אהוב(ים): אין מישו מיוחד.. צבע אהוב: כחול כהה ושחור פריט לבוש אהוב:מעיל עור ישן ישן שלי מכיתה ג' ומכנסי טרנינג גם ישנות שלי מג' (תתפלאו זה לא קטן עליי הייתי בג' 45 קילו XDXD) איבר שהכי מושך אותך: עיניים חיוך. אתה שמח כש: מצחיקים אותי או שאני מצליח להצחיק אחרים... אתה מרגיש בודד כש: כשאני לא שומע מוזיקה... האם אתה חושב יותר מדי:כן אבל רק בגלל שאני טיפש חסר תקנה שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו... :[ אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו-זילנד!!! אדם מפורסם שפגשת: אני פוגש תצמי כל יום במראה!!! XDXDXD האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נס קפה עם חלב והמון סוכר+גלידה מלמעלה עזבו אותכם רק אני יודע בדיוק כמה ואיך!!! ריח אהוב: טוב גם על זה אני לא יענה מי שיודע יודע... מה מכעיס אותך: כשמציקים לי מתי שלא צריך או מתי שמנסים לפגוע בי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אההה שאני יכול להצחיק כל אחד גם אנשים בוכים וזה משו שאני אוהב בעצמי:)+אנשים אומרים שיש לי עיניים יפות P: האדם שעושה לך הכי טוב: שוב אני לא ישיב על זה הבנאדם הזה יודע... סגנון מוזיקה אהוב: הכל אבל הכל חוץ מפופ ומזרחית חדר אהוב בבית: החדר האינטימי שלי..חחח מקום אהוב בעולם: גן ליד ביצפר בפיסגת זאב מקצוע שנוא: צרפתית תהרגו את טובה!!! ואת עליזה!!! מורה אהוב: רחל גופר רולז!!! אוהב את בצפר?: שונא אותו בדם!!! נרדם בשיעורים?:חחח בזמן האחרון כן... מעשן?: ממש ממש אבל ממש לא!!! נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: יותר מדי עד שזה פוגע בי בסוף... אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור אני יכול לשבת ככה שעות XDXD לועס דברים? אההה לפעמים את העט עיפרון שלי... אוהב להתקלח?: אוייש מת על זה ואגב אפחד לא יכול להתקלח במים הרותחים שאני מתקלח בהם כולם אומרים לי איך אתה יכול כי זה נעים לי ואפשר להגיד שהם מים רותחים XD אוהב להתעטש?: לא ממש האפצ'י שלי בדרך כלל עושה רעידות אדמה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:ממש ממש לא זה כיף יש זרמים נעימים כאלה וואי זה מדהים לפעמים אני מרדים את היד או הרגל בכוונה... אוהב לצחצח שיניים?: אהההההה אני מניח... אכפת לך מאיכות הסביבה?:לא ממש... קונה צרובים\\צורב?:mp3 נחשב? אז כן... אוהב לנסוע או הולך ברגל?:מת על ללכת ברגל!!! חולה על זה במיוחד בגשם חוסך כסף למשהו מיוחד?:אני תאמת לא חוסך אפעם לא אוהב את זה למרות שאני די עני אין לכסף ערך בשבילי... אבל אני די רוצה לקנות i-pod... ישן הרבה?: לא.. בתול?: לא נקשר לחפצים?: לדברים עם המון זכרונות או דברים שאנשים ממש חשובים נתנו לי... אוהב חולצות גזורות?: כןןןןןן גופיות?: כןןןן חחח אוהב לטייל?: כיין אוהב כפכפים?: לא ממש אני מעדיף את הנייקי שלי הן הנעליים הכי נוחות שיש בעולם!!! לובש בוקסר?: רק בוקסר!!! שמש או גשם?: גשםםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי...:) חח ילדותי?: מאוד למרות שמתי שצריך אני יודע להיות בוגר או מתי שאני בדאון... חולם בהקיץ?: החיים שלי זה חלום אומנם סיוט אבל עדיין חלום אז אני מניח שכן... חחח אהבתי!!

giant G

New member
חיחי בואי נקנה ביחד אולי יעשו לנו

הנחה בעצם את באילת הכל שם בהנחה :[

למעלה