לון לון...שאלון!!! חחח
אמממ טוב זה שאלון שמצאתי באיזשו פורום...(לא זוכרת איפה...סנילית..חח) דווקא נשמע נחמד..
תהנו..
עבר: שם המורה בכיתה א': מלי בן יעקוב הזיכרון הראשון שלך: אמממ אני זוכרת כשהייתי פצפונת...חח אז היה יום כיפור..ואמרתי לעצמי שאני צמה ואז בערך שעה אחרי כולי הייתי מיוסרת כי שתיתי כוס מיים..חחח ואז שיקרתי שלא שתיתי...חח האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שזכור לי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אכלתי נייר!!! אני וחברה שלי היינו יושבות ואוכלות נייר!!! המקצוע הראשון שנכשלת בו: אמממ מתממטיקה..חחח המקצוע האחרון שנכשלת בו: תורת המבנים...זנות!!! האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת עברתי..חחח משו כמו איזה כמה שבילים.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מופלאה..
השיר האחרון ששרת: אמממ לפני כמה דקות שרתי אממ נו איך זה הולך..לא זוכרת..אבל זה הזכיר לי את השיר של גרין דיי וולק אלון..אז עשיתי כזה שירשור בינהם..חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ לפני שעה כשיצאתי מביצפר ירד גשם אז התחלתי לרקוד ולצחוק..
הפעם האחרונה שבכית: אתמול...נזכרתי בתם..): האדם האחרון שראית: את וייייק....חחח הדבר האחרון שאמרת: אממממ לאח שלי שיסגור את הדלת... הדבר האחרון שאכלת: עכשיו אכלתי קורנפלקס פולני..חח הדבר האחרון ששתית: חלב..(הקורנפלקס בא עם החלב..חח) הדבר האחרון שקנית: אתמול עשינו קניות של אוכל..חחח השיר האחרון ששמעת: אמממ היום בבוקר..ראיתי את הקליפ של קרולינג...וגם השכנים שמעו..
הדיסק האחרון שקנית: גרין דיי אמריקן אידיוט.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול..עשיתי איתה קניות במגה.. הדבר הכי מטורף שעשית: אחד..? אממ אין לי אחד יש לי כמה...חחח תמיד בלילה אני צובעת את אחים שלי..לפני שנתיים בערך עשיתי סנפלינג פעם ראשונה...והחלקתי והתנדנדתי על צוק של הר!! ואני כאילו מתנדנדת בסבבה וצועקת לאנשים להעלות אותי כי אני עומדת למות... הווה: שיער נוכחי: חום שחור בלונד..(אל תשאלו אותי איך!!) בגדים נוכחיים: אממ חולצת ביצפר...ושרוואל של סבתא..חחח תכשיטים נוכחיים: שרשרת שקניתי בפולין (אבן) שרשרת של מאזניים (המזל שלי קניתי בטיול שנתי בט...) שרשרת שחברה שלי קנתה לי של נמר ושרשרת של אבק פיות...חישוקים באוזניים ו..זהו..חח עצבנות נוכחית: עצבנות?!?! לא עצבנית..שמחה!! התגעגעות נוכחית: תם... תמונת דסקטופ נוכחית: אממ מלא תמונות שלי עם חברות שלי..(עשיתי בפוטושופ...) חבר\\ה?: אין חבר...לונלי... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמממ הייתי אומרת תם..אבל טוב לה שם למעלה..אז..דור.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..אני צריכה לחפש משו לעשות מחר בכיתה ליום השואה... האם אתה עייף? רעב? או קיי אני עייפה...לא ישנתי חצי לילה וישנתי רבע שעה בשיעור תולדות!!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: קארין ונוגה... ממה הכי נמאס לך?: מהמורה לתולדות ולאנגלית!!! את מי היית רוצה להרוג? את פאולה!!! המורה למתמטיקה חחח הכי פחות מהנה?: שאין היום ג'ואן..=\ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: או מעצבת גרפית או אדריכלית באיטליה איפה אתה הולך לגור?: איטליה..חח כמה ילדים אתה רוצה?: 2 בנות באיזה סוג של מכונית תנהג?: ב.מ.ו 318 קבריולט שחורה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אדריכלית או מעצבת גרפית אממ נשואה לצ'אז..חח סתם אממ עם שתי בנות בלונדיניות ומאושרת..
חושב הרבה על העתיד?: לא... מפחד ממנו?: לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה: רטורי..לינקין פארק!!! ספר אהוב: בזמנים שרציתי לכתוב לך.. סופר(ים) אהוב(ים): אין מישו מיוחד.. צבע אהוב: שחור כחול סגול אדום.. פריט לבוש אהוב: חצאית קצרצרצרצרה...
חחח איבר שהכי מושך אותך: חיוך..שפתיים..
אתה שמח כש: אחרים שמחים וכשיורד גשם..
אתה מרגיש בודד כש: אין עם מי לדבר.. האם אתה חושב יותר מדי: לא רק חושבת אני אומרת מה אני חושבת בגלל זה אני חפרנית.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אוסטרליה!!! אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה..אבל כולם סתם שיט.. האם יש לך אילושהם חרטות: לא.. קפה אהוב: טייסטר צ'ויס...אוו יססס יססס חח ריח אהוב: יש אפטרשייב של גברים לא יודעת איך קוראים לו אבל לחבר שלי לשעבר יש אותו וזה ריח כ"כ טוב!!! מה מכעיס אותך: כשמשקרים לי או סתם נהיים זנותיים אליי.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני יודעת לדבר..(אז מה אם זה יותר מידי!!) שאני יודעת לתת חיבוק כשצריך... האדם שעושה לך הכי טוב: יש מלאא יש את הדסי את נוגה את חן את ויק את דור..(הוא לא אומר כלום ואני ישר צוחקת..חח) סגנון מוזיקה אהוב: מטאל ורוק חדר אהוב בבית: החדר האינטימי שלי..חחח מקום אהוב בעולם: אין לי מושג.. מקצוע שנוא: מתמטיקה אנגלית היסטוריה ותולדות... מורה אהוב: ניסימקה!!!!!!!!!! המורה שלי לעיצוב גרפי...היחידה שיש לה 100!!!! אהה..חחח אוהב את בצפר?: אוהבת חלקית.. נרדם בשיעורים?: חח היום נרדמתי בתולדות... מעשן?: פעם...כבר לא...
נפגע (רגשית) בקלות?: כן... נותן מעצמך?: יותר מידי.. אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןן רק בגלל זה אני קונה פיות..(חח טוב לא רק..) לועס דברים? כול דבר אפשרי..(כבר בטעות קרעתי צמיד אחד..) אוהב להתקלח?: וואי זה כ"כ כיייף!!! כי זה מביא לי אנרגיות כאלה..חח אוהב להתעטש?: חח כןןןן יש לי אפצי מסטול...חחח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: בעע כן!! אוהב לצחצח שיניים?: היום החלפתי מברשת שיניים..שונאת את זה כי אני לא רגילה אליה.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אז זהו יש לי תיאוריה..הרי יש אבטלה בישראל...ואומרים לנו לא ללכלך את הרצפה ברחוב ואומרים לנו שאם לא נלמד נהייה מנקי רחוב...אם לא נלכלך את הרחובות לא יצטרכו מנקי רחוב ואז האבטלה תגדל ותגדל!!! צריך ללכלך רחובות!!! קונה צרובים\\צורב?: לאאא אסור!! פויה!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: יש ימים ויש ימים... חוסך כסף למשהו מיוחד?: חוסכת..לא יודעת למה..חח ישן הרבה?: לא.. בתול?: כן..
נקשר לחפצים?: לדיסקים שלי ולפיות..חח אוהב חולצות גזורות?: כןןןןןן גופיות?: כןןןן חחח אוהב לטייל?: כיין אוהב כפכפים?: אוו כיייף!!! אבל כפכפי ים כאלה... לובש בוקסר?: כול יום..
שמש או גשם?: גשםםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי...
חח ילדותי?: אפשר להגיד.. חולם בהקיץ?: כול חיי..
חחח אהבתי!!
אמממ טוב זה שאלון שמצאתי באיזשו פורום...(לא זוכרת איפה...סנילית..חח) דווקא נשמע נחמד..