לומלום כולם!

לומלום כולם!

קודם כל יפה לכם על הפורום הזה,אני אוהבת... רציתי לשאול אם אתם נפגשים מדי פעם,מלמדים אחד את השני/ה ועושים מופעים...כיוון שאני משחקת בפויזנים,ממש מכורה,ומחפשת מסגרת שתלמד אותי עוד ועוד יש מצביישן? ייב ייב

macman

New member
שלום אנשלולה, באמת הגיע זמן...

אני חושב שבאמת הגיע זמן, הפורום קצת צמח ויש בהחלט מצב לארגן איזה מפגש... אני אסגור את הפרטים הקטנים עם Devil Sticks ואנחנו נארגן פגישה... אז להתראות בקרוב... עודד..

את מתכוונת חוגים וכו´?

היי אנשל(שם יפה אגב) יש כמה אזורים בארץ עם חוגים, כמו למשל במועצה אזורית רמת נגב, אם את בכלל גרה שם, יש אחד בכפר סבא, נדמה לי גם ברעננה, ויש כמובן את חוף הדולפינריום, המוכר יותר כחוף התופים. אני באופן אישי מלמד דוויל סטיקס ילדים קטנים, אבל אני לא בטוח שזה עוזר לך
בכלופן, הופעות כבר רובינו עשינו, תמונות מחלקן את יכולה לראות בגלריה, ומפגש- יהיה בהחלט בקרוב.

Segev Shilton

New member
יש מועדון ג´גלינג בפרדס חנה ובת"א

בכפר סבא יש את החוג של שחר כרגע אין חוג רק בתחילת הלימודים (אני ישאל את שחר היום מתי יפתח החוג) בפרדס חנה יש כל יום שלישי מ8 בערב בתל אביב זה כל יום חמישי ברעננה אמרו שיהיה משהו בבית הנוער אני אלך לברר את העניין אולי סקצת להסתלבט ... (כאילו אם 3 זה ככה אז 7 זה ככה :) ) אני אשמח אם יהיה מפגש באזור רעננה כפר סבא

היי שגב וכולם!

כן כן את פרדס חנה זכיתי להכיר,הרגשתי נורא פיצית כשהגעתי לשם,כי שולם שם ממש תותחי על,ומה שהם עושים...חבל"ז..ואני קטונתי... פרט ליוזמה המקסימה של החבר´ה שם,הבעיה היא מקום,הם מתאמנים באולם ספורט ויש הרבה אנשים,שזה ממש כיף,אבל אין מקום... יא..אז יש מצב שכבר נפגשנו בכלל.. בכל מקרה,אני אשמח ללמוד,ולא משנה לי אם גם על דברים חדשים... אגב,איך קוראים למוט הארוך שאת קצותיו מדליקים באש? אוי זה משו שאני מתה ללמוד.... תודה בכל מקרה ואני אשאר בסביבה לראות מה קורה עם הג´ונגלרים.... יום כתום!

אוי אם אתה חושב שאני זוכרת

אתה טועה טעות מרה...אני רק זוכרת בחורה אחת שם,שקצת ג´ינגלתי איתה,נראתה כמו ילדת פרחים,עם שמלה,שיער ארוך שחור,וחיוך שלא נגמר.... האמת היא שרובכם הייתם מחויכים....כיף היה לראות אתכם ככה.. בכל מקרה שלחתי לך מסר עם המסנג´ר,צור קשר... ייב יב ויום כתום

FireBat

New member
פויז

אם את רוצה ממש להשתפר חוף התופים בת"א מקום לא רע בכלל. אני גם עוסק בפויזן וטיפה stuff, אבל פויז זה התחום שלי. אני גר ברעננה ככה שאם יש מפגשים באיזור תכתבו פה.
The FireBat

d-edge

New member
איפה בדיוק זה חוף התופים?

ומה יש לעשות שם? מתי? מי שם? קצת פירוט פליס...

d-edge

New member
מקפיץ שיענו לי...

מה אי אפשר להקפיץ מהדף השני?! איזה פורום מוזר...

למעלה