לומדים ב USA

KerenWelling

New member
../images/Emo41.gifאנוכי../images/Emo41.gif

מה שמך?קרן. סופרקרן. אוהב\ת תשם?בטח. למה?למה לא?! זה חשוב!(חחחחחח עזבו קטע עם כריסטוף...
יש לך שגיאות כתיב?לא אוהב\ת תכתב שלך?כן מה צבע השיער שלך?חום כזה הייתם רוצים לצבוע אותו?כבר צבעתי פעם לשחור. לאיזה צבע?בע אבל אמ...לא יודעת. שיער קצוץ עם בלונד פלטינה!בסדר?!
בן\בת כמה?16 בן\בת כמה היית רוצה להיות?18 לבנות: את אוהבת חצאיות?
חח מה זו השאלה הזו?...כן
מיני?טוב....|מגלגלתעיניים| איפה את קונה תג'ינסים שלך?בחנויות בגדים וכאלה... אוהבת את לי קופר?מה? לא קניתי שם..אני בשוק אם יש להם משו במידה שלי
כמה ג'ינסים יש לך משמה?אבל אמרתי שלא. אוהבת את תמנון?אמממ הרוב שם זה טריקו כזה..לא משו מיוחד...לא מתלהבת יותר מידי. יש לך בגדים משמה?כמה חולצות...משהייתי קטנה... אוהבת עקבים?כן נעליים שטוחות?כן אוהבת מכנסיים רחבים?כן אוהבת חוטיני?כן אוהבת דפוק אותי?לא עלי
חחחח לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? ביד
אוהב\ת לאכול?אממ כן אבל תלוי מה
לשתות?כן, והרבה. אה אלכוהול? לא לא חס ושלום... לחרבן?נו מה יש ברירה?!
מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?מחרבנת? יש לך סירים בבית?כן כפיות?כן מזלגים?כן צלחות?כן כוסות?כן מחבטים?כן מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו?כן, ואם אפשר אז גם יותר. את\ה טוב\ה בגיאומטריה? של שלוש יחידות אז כן
באלגברה?ראו סעיף קודם. בגיאוגרפיה?כן בלשון?כן (חח) מה הממוצע שלך?אמממ לא זוכרת... אוהב\ת חלזונות?כן

KaUrO DoNo

New member
אני יודעת שנטשתי ../images/Emo7.gif

אבל חזרתי! מה שמך? הילית אוהב\ת תשם? יאפ למה? כי הוא מיוחד יש לך שגיאות כתיב? לא הרבה אוהב\ת תכתב שלך? קצת מה צבע השיער שלך? המקורי שטני אבל כרגע ג'ינג'י הייתם רוצים לצבוע אותו? כבר צבעתי לאיזה צבע? ג'ינג'י בן\בת כמה? 18 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 20+ לבנות: את אוהבת חצאיות? ככה ככה מיני? זה יכול להיות נחמד איפה את קונה תג'ינסים שלך? אמממ במקומות לא יקרים מידי (פוקס,תמנון וכו') אוהבת את לי קופר? אוהבת אבל זה יקר כמה ג'ינסים יש לך משמה? יש אחד אבל ישששששששן גיזרה גבוהה איכסה פיכסה אוהבת את תמנון? יאפ יש לך בגדים משמה? כן הרבה אוהבת עקבים? לא ממש נעליים שטוחות? יאפ אוהבת מכנסיים רחבים? יאפ אוהבת חוטיני? יאק יאק יאק אוהבת דפוק אותי? לא לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? הרבה דברים אוהב\ת לאכול? מאוד לשתות? יאפ לחרבן? אולי מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מה אכפת לכם!? יש לך סירים בבית? סירים? זאת אמורה להיות שאלה מכשילה? כפיות? מה לעשות...אני גם מכופפת אותם מזלגים? מזלגות קודם כל..וכן צלחות? יא כוסות? יא מחבטים? לא מקרר? יא הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא אני שוקלת 45 מספיק לי את\ה טוב\ה בגיאומטריה? גיאומטריה? מה זה? (סיימתי עם מתמטיקה) באלגברה? כנ"ל בגיאוגרפיה? יאקקקקקקקקקקק בלשון? לא ממש מה הממוצע שלך? 70 ומשו אוהב\ת חלזונות? הם חמודים

PaZaLe

New member
../images/Emo60.gifהנה שלי =)

מה שמך? פז אוהב\ת תשם? אפשר לומר שהתרגלתי למה? אוהבת את המשמעות יש לך שגיאות כתיב? NEVER אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? חום דבש הייתם רוצים לצבוע אותו? אולי... לא נראה לי לאיזה צבע? אם כן לשחור בן\בת כמה? 13.9 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 15 לבנות: את אוהבת חצאיות? נופ מיני? נופ איפה את קונה תג'ינסים שלך? מאיפה לי... ממלא מקומות... אוהבת את לי קופר? יאפ כמה ג'ינסים יש לך משמה? אין.. לא יצא לי... חחח אוהבת את תמנון? יאפ יש לך בגדים משמה? יאפ אוהבת עקבים? לא נעליים שטוחות? כןןן!!! אוהבת מכנסיים רחבים? מאודד אוהבת חוטיני? לא אוהבת דפוק אותי? לא לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? אוווו... זה ארוך לכאן... אוהב\ת לאכול? כן לשתות? כן לחרבן? נו וודאי זה התחביב העיקרי שלי בחיים! חחח איזה מן שאלה זאת?! מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? עונה לשאלות מטומטמות שלכם יש לך סירים בבית? חחחח כן כפיות? אכן כן מזלגים? גם, בין היתר צלחות? וודאי כוסות? אהה מחבטים? גם מקרר? בין השאר הייתה רוצה להוריד 10 קילו? ברורר!! את\ה טוב\ה בגיאומטריה? גאומטריה כן באלגברה? לא משו... רק אם אני לומדת בגיאוגרפיה? ככה ככה.. בלשון? כן מה הממוצע שלך? 88 אוהב\ת חלזונות?מאוד =)

alona8

New member
טובב אניי :)

מה שמך? אלונה אוהב\ת תשם? כע למה? לא יודעת סתםם שם יפה יש לך שגיאות כתיב? לפעמים אוהב\ת תכתב שלך? כע מה צבע השיער שלך? חום הייתם רוצים לצבוע אותו? כע לאיזה צבע?שחור בן\בת כמה? 16 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות? מממ 8 לבנות: את אוהבת חצאיות? כע מיני? לפעמים איפה את קונה תג'ינסים שלך? לא יודעת בקניון אוהבת את לי קופר? ממ כע... כמה ג'ינסים יש לך משמה? ממ 5 אוהבת את תמנון? קצת יש לך בגדים משמה? לא יודעת נראה לי אוהבת עקבים? כע נעליים שטוחות? גם אוהבת מכנסיים רחבים? ממ מתרחבים... אוהבת חוטיני? לא סתם נכנס לתחת אוהבת דפוק אותי? הע? חח טוב נענה גם על זה כדי להזדהות עם יובעל... לבנים: אוהב ג'נסים? כע איפה אתה קונה? קניון... כמה חולצות יש לך? הרבא מתלבש יפה? כע כוסון? אני לא אמרת כוסון אבל אני כע |מגלגלתעניים| חמוד? לא אם אני כוסן אז אני לא חמוד P: אתה שמן? לא הייתה רוצה להיות שמן? לא בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? כע בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לא לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? מממממ במחשב לשון אוהב\ת לאכול?פירה לשתות?קולה לחרבן? כאילו מה אני אוהבת לחרבן? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מממ מסתכלת על השרותים.. (לא השרותים עצמם אלה על מממ הקיור מראה לוח שנה...) יש לך סירים בבית? כע כפיות?כע מזלגים?כע צלחות?כע כוסות?כע מחבטים?כע מקרר?כע הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא את\ה טוב\ה בגיאומטריה? לא באלגברה?ממ פסדר לא טובה בגיאוגרפיה? לא בלשון? מממ לא מה הממוצע שלך? 80 אוהב\ת חלזונות? מממ פעם לא הייתה לי בעיה איתם... אה זהוווו =S אוף תעשו אחד יותר ארוך חחח אני אעשה...או שאגנוב מפורומים אחרים P:

CiNdErElLa3887

New member
שש היא רואה דה אוסי ..או ד"א

נכון שאת אוהבת את דה קילרס? [השאלה מופנת לאלונע
] אז בעונה השנייה של דה אוסי הם מופיעים באחד הפרקים
גרררר

למעלה