KerenWelling
New member
../images/Emo41.gifאנוכי../images/Emo41.gif
מה שמך?קרן. סופרקרן. אוהב\ת תשם?בטח. למה?למה לא?! זה חשוב!(חחחחחח עזבו קטע עם כריסטוף...
יש לך שגיאות כתיב?לא אוהב\ת תכתב שלך?כן מה צבע השיער שלך?חום כזה הייתם רוצים לצבוע אותו?כבר צבעתי פעם לשחור. לאיזה צבע?בע אבל אמ...לא יודעת. שיער קצוץ עם בלונד פלטינה!בסדר?!
בן\בת כמה?16 בן\בת כמה היית רוצה להיות?18 לבנות: את אוהבת חצאיות?
חח מה זו השאלה הזו?...כן
מיני?טוב....|מגלגלתעיניים| איפה את קונה תג'ינסים שלך?בחנויות בגדים וכאלה... אוהבת את לי קופר?מה? לא קניתי שם..אני בשוק אם יש להם משו במידה שלי
כמה ג'ינסים יש לך משמה?אבל אמרתי שלא. אוהבת את תמנון?אמממ הרוב שם זה טריקו כזה..לא משו מיוחד...לא מתלהבת יותר מידי. יש לך בגדים משמה?כמה חולצות...משהייתי קטנה... אוהבת עקבים?כן נעליים שטוחות?כן אוהבת מכנסיים רחבים?כן אוהבת חוטיני?כן אוהבת דפוק אותי?לא עלי
חחחח לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? ביד
אוהב\ת לאכול?אממ כן אבל תלוי מה
לשתות?כן, והרבה. אה אלכוהול? לא לא חס ושלום... לחרבן?נו מה יש ברירה?!
מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?מחרבנת? יש לך סירים בבית?כן כפיות?כן מזלגים?כן צלחות?כן כוסות?כן מחבטים?כן מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו?כן, ואם אפשר אז גם יותר. את\ה טוב\ה בגיאומטריה? של שלוש יחידות אז כן
באלגברה?ראו סעיף קודם. בגיאוגרפיה?כן בלשון?כן (חח) מה הממוצע שלך?אמממ לא זוכרת... אוהב\ת חלזונות?כן
מה שמך?קרן. סופרקרן. אוהב\ת תשם?בטח. למה?למה לא?! זה חשוב!(חחחחחח עזבו קטע עם כריסטוף...