לומדים ב USA

לומדים ב USA ../images/Emo160.gif

היום ב- 20:00 יתארח בפורום לומדים בחו"ל סטיב אנטינוצ'י ויענה על שאלות הגולשים בנוגע לקבלה ללימודים בארה"ב, מבחני הכניסה ועוד. בואו לשאול שאלות כבר עכשיו בשרשור שנפתח בנושא
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז

CiNdErElLa3887

New member
נמ שאלון

מה שמך? אוהב\ת תשם? למה? יש לך שגיאות כתיב? אוהב\ת תכתב שלך? מה צבע השיער שלך? הייתם רוצים לצבוע אותו? לאיזה צבע? בן\בת כמה? בן\בת כמה היית רוצה להיות? לבנות: את אוהבת חצאיות? מיני? איפה את קונה תג'ינסים שלך? אוהבת את לי קופר? כמה ג'ינסים יש לך משמה? אוהבת את תמנון? יש לך בגדים משמה? אוהבת עקבים? נעליים שטוחות? אוהבת מכנסיים רחבים? אוהבת חוטיני? אוהבת דפוק אותי? לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? אוהב\ת לאכול? לשתות? לחרבן? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? יש לך סירים בבית? כפיות? מזלגים? צלחות? כוסות? מחבטים? מקרר? הייתה רוצה להוריד 10 קילו? את\ה טוב\ה בגיאומטריה? באלגברה? בגיאוגרפיה? בלשון? מה הממוצע שלך? אוהב\ת חלזונות?

CiNdErElLa3887

New member
אבל אני תמיד נשאר אני תמיד

נשאר אני
מה שמך? הילה אוהב\ת תשם? הוא חביב פלוס|לשון| למה?כי ככה
יש לך שגיאות כתיב? לע אוהב\ת תכתב שלך?הוא חמודי מה צבע השיער שלך?חום שחור הייתם רוצים לצבוע אותו?כע
לאיזה צבע?חום בהיר
בן\בת כמה?17 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 6
לבנות: את אוהבת חצאיות?כע מיני?נמ..אולי איפה את קונה תג'ינסים שלך?בחנות? אוהבת את לי קופר?הוא חביב
כמה ג'ינסים יש לך משמה?נאדה אוהבת את תמנון?כע יש לך בגדים משמה?נראה לי שחולצה אוהבת עקבים?לא..אני גבוהה
נעליים שטוחות?יש לי ברירה אחרת?
אוהבת מכנסיים רחבים?תלוי עד כמה..אם זה בגיס אז לא
אוהבת חוטיני?לא! אוהבת דפוק אותי?גאד לא לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?לענות על שאלונים אוהב\ת לאכול?כע לשתות?כע לחרבן?לא:| מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?שרה? יש לך סירים בבית?לאמא:$ כפיות?כע מזלגים?כע צלחות?כע כוסות?כע מחבטים?לא מקרר?כע הייתה רוצה להוריד 10 קילו?כע:$ את\ה טוב\ה בגיאומטריה?הייתי טובה
באלגברה?גם בגיאוגרפיה?פרשתי מהמגמה בשיאי בלשון?סיימתי עם זה מה הממוצע שלך?נמ של המחצית הקודמת היה 82 אוהב\ת חלזונות?לא טוב אמ שאלון דפוק

KerenWelling

New member
|מגלגלתעיניים|זה היה הקטע בשאלות

האלה. מן מבחן אינטיליגנציה שכזה אני מניחה.

krekerika

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה שמך? רותם אוהב\ת תשם? כן למה? ככה יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? חום הייתם רוצים לצבוע אותו? לא לאיזה צבע? בן\בת כמה?14 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות? 5
לבנות: את אוהבת חצאיות? לא מיני? איפה את קונה תג'ינסים שלך? כל מיני אוהבת את לי קופר? לא כמה ג'ינסים יש לך משמה? אוהבת את תמנון? בערך יש לך בגדים משמה? כן אוהבת עקבים? לא נעליים שטוחות?כן אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? לא,איכס
אוהבת דפוק אותי? גם איכס
לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? ממ לשמוע מארון5 כמובן
, לנגן , מחשב טלויזיה... אוהב\ת לאכול? לא ממש לשתות? כן לחרבן? לא מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? כלום יש לך סירים בבית? כן כפיות?כן מזלגים?כן צלחות?כן כוסות?כן מחבטים?כן מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? כן את\ה טוב\ה בגיאומטריה? אממ אפשר להגיד
באלגברה? גם
בגיאוגרפיה? ממ אין ממש מה להיות טוב בזה.. אבל קיבלתי 100 במבחן
בלשון? כן מה הממוצע שלך? ממ שליש קודם 95
, השליש הזה עוד לא קיבלנו תעודות אוהב\ת חלזונות?כן

רק כי ביקשת../images/Emo13.gif

מה שמך?גל אוהב\ת תשם?לא ממש למה?כי יש לו צליל מעצביין יש לך שגיאות כתיב?בזמן האחרון קצת..פעם לא..חיחי
אוהב\ת תכתב שלך?לעיתים מה צבע השיער שלך?חום בהיר יפייי הייתם רוצים לצבוע אותו?חלילה לאיזה צבע?- בן\בת כמה?14 כמעט וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות?15..|מגלגלתעיניים| לבנות: את אוהבת חצאיות?כן למה לא מיני?ממש ממש לא בהכרח איפה את קונה תג'ינסים שלך?משתנה.. אוהבת את לי קופר?לא ממש כמה ג'ינסים יש לך משמה?0 אוהבת את תמנון?לא ממש יש לך בגדים משמה?לא אוהבת עקבים?לא ממש אבל למה לא נעליים שטוחות?ספורט דה בסט אוהבת מכנסיים רחבים?כן אוהבת חוטיני?לא אוהבת דפוק אותי?רררררר לא
לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?הכל.... אוהב\ת לאכול?כן!
לשתות?כן אבל לא הרבה וזה עושה לי בעיות בעיכול חיחי
יש לך סירים בבית?כן נו מה?
כפיות?כן מזלגים?לא..אבל יש לי מזלגות צלחות?כן כוסות?כןןןןן מחבטים?לא מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו?חחח אין מאיפה את\ה טוב\ה בגיאומטריה?לעיתים..משתנה באלגברה?כנ"ל בגיאוגרפיה?יחסית בלשון?כן(טפו טפו
) מה הממוצע שלך?80 ומשהו אוהב\ת חלזונות?כן...יש לי את חזי
ואת שבי
שלעיתים אומרים לי שהם אותו הדבר

litalosh3

New member
עונה נה נה נה נה נה../images/Emo6.gif

מה שמך?ליטל אוהב\ת תשם?כע למה לא.. למה?הוא נחמד יש לך שגיאות כתיב?לו..חחחחח אוהב\ת תכתב שלך?לפעמים כן ולפעמים לא מה צבע השיער שלך?שחור הייתם רוצים לצבוע אותו?אולי למטה קצת גוונים של סגול לאיזה צבע?כתבתי כבר בן\בת כמה?עוד חודשיים 15 בן\בת כמה היית רוצה להיות?18 לבנות: את אוהבת חצאיות?כע מיני?כע איפה את קונה תג'ינסים שלך?כל מיני... אוהבת את לי קופר?כע כמה ג'ינסים יש לך משמה?1 אוהבת את תמנון?לא יש לך בגדים משמה?לא אוהבת עקבים?כע נעליים שטוחות?כע אוהבת מכנסיים רחבים?קצת אוהבת חוטיני?לאא!!זה נכנס בתחת!! אוהבת דפוק אותי?זה של זונות.. לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?כל מיני אוהב\ת לאכול?כע לשתות?כע לחרבן?כע מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?מה אפשר לעשות? יש לך סירים בבית?ברור כפיות?כנ"ל מזלגים?כנ"ל צלחות?כנ"ל כוסות?כנ"ל מחבטים?כנ"ל מקרר?כנ"ל הייתה רוצה להוריד 10 קילו?לאאאאא!!!כי אז הייתי כמו אנורקסית... את\ה טוב\ה בגיאומטריה?לא באלגברה?לא בגיאוגרפיה?לא לומדת
בלשון?כן מה הממוצע שלך?90 וחצי!!! אוהב\ת חלזונות?יאקקק

עוווווווונה../images/Emo9.gif

מה שמך? גלי אוהב\ת תשם? כן למה? ככה יש לך שגיאות כתיב? לי אין סום שגיהוט קתיב
אוהב\ת תכתב שלך? אמ..אם אני כותבת לאט אז יוצא בסדר אבל אם מהר זה מזעזע.. :-\ מה צבע השיער שלך? חום כהה הייתם רוצים לצבוע אותו? אממ...לא'דעת לאיזה צבע?"""""""""" בן\בת כמה? 11 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 11 לבנות: את אוהבת חצאיות? לא כל כך מיני? לא הלכתי עד עכשיו עם חצאית מיני [ניראלי] איפה את קונה תג'ינסים שלך? מהזבל מאיפה ניראה לך?! מחנות אוהבת את לי קופר? אמ..אפשר להגיד שכע כמה ג'ינסים יש לך משמה? אין אוהבת את תמנון? לא כל כך.. יש לך בגדים משמה? אין [ או שיש] אוהבת עקבים? תלוי איזה עקב נעליים שטוחות? לא נוח כל כך אוהבת מכנסיים רחבים? תלוי איך הם ניראים עלי.. אוהבת חוטיני? לא אוהבת דפוק אותי? אע?! לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לישמוע שירים ולהיות במחשב כל היום ליראות טלוויזיה ו..להיות עם החברות שלי... אוהב\ת לאכול? תלוי מה לשתות? כע לחרבן? לא מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? אממממ.............. יש לך סירים בבית? כע.. עכשיו שאני חושבת על זה ממזמן לא נגעתי בסיר כפיות? כע מזלגים? כע צלחות? כע כוסות? כע מחבטים? לא מקרר? ברור הייתה רוצה להוריד 10 קילו? אממ...לא אז הייתי רזה מידי את\ה טוב\ה בגיאומטריה? אמממממ....לא'דעת באלגברה? לא לומדת בגיאוגרפיה? המורה חושבת שכן אבל אני לא מבינה בזה כלום... בלשון? אמ...ניראלי שכן מה הממוצע שלך? אין ממוצע [יסודי אין מספרים] אוהב\ת חלזונות? לא

tom7890

New member
תשובותי.......

מה שמך? תום אוהב\ת תשם? בטח! מאודד~!! למה? כי זה שם יפה..חח.. מזה למה?! יש לך שגיאות כתיב? לאא..! אוהב\ת תכתב שלך? לא..! מה צבע השיער שלך? שטני.. הייתם רוצים לצבוע אותו? כןן! לאיזה צבע? בלונד בן\בת כמה? 13 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 16 לבנים: אוהב ג'נסים? בטחח!! איפה אתה קונה? אממ.. אין חנות ספציפית.. כמה חולצות יש לך? פיייי.. מי סופר?! מתלבש יפה? כןןן..!! כוסון? חח... בטחח..!! חמוד? בטחח! אתה שמן? לאא..! הייתה רוצה להיות שמן? לאא!! למה לי לרצות??!! חח.. בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בטח!! חח.. בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? בטחח! בחינם אפילו! לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? אייסי.. טלוויזיה.. אוהב\ת לאכול? בטחח! מי לא?! לשתות? כןן! לחרבן? חחח.. מה השאלות האלה?! כןן..! מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? חחחחחחח...!! מה אני יכול לעשות?! יושב.. יש לך סירים בבית? דהה... כפיות? דההה.. מזלגים? דהה.. צלחות? דההה.. כוסות?דהה.. מחבטים? דהה.. מקרר? דהה.. הייתה רוצה להוריד 10 קילו? אממ.. לא.. הייתי רוצה להוריד פחות אבל לא 10 קילו!!!!! את\ה טוב\ה בגיאומטריה? לאא..! באלגברה? לאא..! בגיאוגרפיה? לאא..! בלשון? לא לומד את זה עדיין..חח.. שנה הבאה! מה הממוצע שלך?לא יודע..! אוהב\ת חלזונות? אין לי בעיה איתם..!

yuval moyal

New member
נו, שיהיה.

מה שמך? יובל. אוהב\ת תשם? אני לא אכנס לזה, אני רק אגיד שמשרד הפנים כל כך מטומטמים והם צריכים לשנות לי את השם. שוב. למה? כי המטומטמים האלה כתבו YOVAL במקום YUVAL בדרכון. יש לך שגיאות כתיב? סביר להניח, אני דיסלקט. אוהב\ת תכתב שלך? לא. יש לי כתב מגעיל כזה, וגם קשה לי לכתוב. [הכל בשביל אבחון, הא?] מה צבע השיער שלך? שחור הייתם רוצים לצבוע אותו? כן לאיזה צבע? ירוק. או כחול. או סתם בלונד \: בן\בת כמה? 15 [אפילו שזה רק במאי, אני טוען שזה 15. בעיות?] בן\בת כמה היית רוצה להיות? אה.. בגיל כלשהו?\\\: לבנות/גייז: את אוהבת חצאיות? אני לא אענה על זה. מיני? כנ"ל איפה את קונה תג'ינסים שלך? לא קונה בגדים
אוהבת את לי קופר? למה זה מנוסח בלשון נקבה? גזענות. כמה ג'ינסים יש לך משמה? אני מסרב לענות עד שזה ישתנה לסיומת הנכונה. אוהבת את תמנון? לא אוהבת, אוהב. יש לך בגדים משמה? לא, אני לא קונה בגדים ראבבק. אוהבת עקבים? נו מה זה קשור עכשיו? נעליים שטוחות? מה ההבדל?\: אוהבת מכנסיים רחבים? אני בן, תקלטו. אוהבת חוטיני? אפליה. בטח כתבה אותו מישהי מהפורום הזה. אוהבת דפוק אותי? אממ.. אם זה מישהו ממש חתיך, אז מצידי שיהיה בלי הכרות מקדימה.. |מגלגלעיניים| לבנים: אוהב ג'נסים? לא עניתי על זה קודם? אה, לא, התלוננתי על האפליה. אז כן, ברור
איפה אתה קונה? אני לא קונה, יש לי מספיק מהאחים. אני חולה על בגדים ענקיים כאלה
כמה חולצות יש לך? אה... יש איזה 2 בארון, ועוד איזה 30 זרוקות ברחבי החדר. רובן של אחותי, כנראה. מתלבש יפה? אמרו לי פעם שלכריסטינה אגילרה יש טעם יותר טוב מלי. זה טוב, נכון?:/ כוסון? שאלה כ"כ סקסיסטית, אבל אני אאלץ להגיד לא. בא לי לשים סמיילי מחייך.
[זה היה סמיילי מחייך.] חמוד? כל כך לא. אתה שמן? אמ.. הפעם האחרונה שנשקלתי הייתה בכיתה ז'. יעזור?:/ הייתה רוצה להיות שמן? שאלה זו נכתבה עם שגיאות כתיב, ולכן אני לא אענה עליה. מתוך אידיאולוגיה, וזה. בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? גם זאתי נכתבה עם שגיאות. בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? גם זאתי נכתבה עם שגיאות, אבל התשובה פשוט מתבקשת: בחיים לא. שתמצא לעצמה איזה חרמן שמתלהב מהכאילו ציצים שיש לה. לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? עכשיו, זו שאלה פילוסופית קיומית. אני יכול להתחיל להתפלסף כאן שעות, אז אני אחסוך מכם. [=להתפלסף, להתחכם, לעצבן.] אוהב\ת לאכול? לא. לשתות? לא, אני עושה את זה כי צריך. [מי לעזאזל כתב את השאלון הזה?] לחרבן? והתשובה הנכונה היא.. יאק. מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מה אכפת לכם? כאילו.. איכס. יש לך סירים בבית? ברור, סירי בישול וזה. כפיות? לא, אין לי כפיות. אנחנו אוכלים מילקי עם הידיים. מזלגים? אומרים מזלגות, למען השם. צלחות? לא, ברור שלא. אנחנו אוכלים על השולחן, לפעמים אפילו על הריצפה. זה כייף בלי צלחות. כוסות? אם היה שם י' זו הייתה שאלה גסה.\: מחבטים? מחבטים של מה?|מגלגלעיניים| מקרר? אוקיי, זה אחד השאלונים הכי מוזרים שיצא לי לראות. הייתה רוצה להוריד 10 קילו? גם שאלה זו נכתבה עם שגיאות כתיב. שמישהו ישיג בודק איות. את\ה טוב\ה בגיאומטריה? חה, הדבר האחרון שהצלחתי לפתור בגיאומטריה היה לפני 10 שנה בערך, כשגיליתי שמשולש זה כואב. באלגברה? אני יודע שיש X ושצריך לגלות אותו, אבל ממש לא יודע איך. אבל המורה שלי למתמטיקה יודעת
בגיאוגרפיה? אני לא לומד גיאוגרפיה. בלשון? חהחה, לא. [קצת מוזר שאני מתקן שגיאות כתיב ואומר שאני לא טוב בלשון, הא?
] מה הממוצע שלך? נמוך ביותר
אני מעדיף לא לחלוק. אוהב\ת חלזונות? כן, הרי זוהי השאלה המושלמת לסיים איתה שאלון! ולא, איכס, הם מגעילים אותי.

alona8

New member
ממ יובעל כשהיה לך שאלה

את אוהבת דפוק אותי אז זה סוג של מכנסיים... חעעעעע

alona8

New member
ממ יובעל כשהיה לך שאלה

את אוהבת דפוק אותי אז זה סוג של מכנסיים... חעעעעע

alona8

New member
אופס לא שמתי לב ששלחתי את אותה

הודעה פעמיים אז תפוזונות!!!!

../images/Emo112.gif מואהאה שלי :]

מה שמך? חן :] אוהב\ת תשם? כן
למה? כי קצר קליט וחמוד :] יש לך שגיאות כתיב? לא. אוהב\ת תכתב שלך?מממ... כן... מה צבע השיער שלך? חום דבש. יש דבר כזה? P: הייתם רוצים לצבוע אותו? לא. לאיזה צבע?^^ בן\בת כמה?14 ו9 חודשים :] בן\בת כמה היית רוצה להיות?20 לבנות: את אוהבת חצאיות? כשהן לא עליי. :] מיני? ^^ איפה את קונה תג'ינסים שלך? בכל חנות אפשרית. אוהבת את לי קופר? נחמד. כמה ג'ינסים יש לך משמה?משהו כמו... 0... אוהבת את תמנון? יאפ. יש לך בגדים משמה? כן. אוהבת עקבים? גם. נעליים שטוחות? גם. אוהבת מכנסיים רחבים? גם. אוהבת חוטיני? לא. אוהבת דפוק אותי? חה. חה. חה. תלוי איזה דפוק אותי
לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? אוהב\ת לאכול? לשתות? לחרבן? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? אע? יש לך סירים בבית?כן. כפיות?כן. מזלגים?כן. צלחות?כן. כוסות?כן. מחבטים? דהה. מקרר?כן. הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא יזיק. את\ה טוב\ה בגיאומטריה? כן. באלגברה?כן. בגיאוגרפיה?כן. בלשון?לא. מה הממוצע שלך?80 :] אוהב\ת חלזונות? כן. יש לי אפילו אחד כזה. אני מתה עליהם. זה כיף ללטף אותם. חע. סיימתי :]

עונה../images/Emo9.gif

מה שמך? רונה אוהב\ת תשם? לא! יאככ למה? כי זה שם מכוער!! יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? לא!! איככ הכתב הכי דוחה בתולדות הכתיבה!! מה צבע השיער שלך? חום בינוני.. הייתם רוצים לצבוע אותו? כע!! לאיזה צבע?ג'ינג'י רולז!! בן\בת כמה? 14 בן\בת כמה היית רוצה להיות? אממ...16? או 18? או לאיודעת! לבנות: את אוהבת חצאיות? כע
מיני? כעעעעעע רק מיני
איפה את קונה תג'ינסים שלך? מישו אמר שיש לי ג'ינסים?! לא סתם...אממ..כלמיני חנויות...כרגע אין לי ממש ג'ינסים...מה שיש לי זה מ-TNT...בעע אני צריכה בגדים דחוף!! אוהבת את לי קופר? לא קניתי שם משהו בחיים שלי ואני גם לא מתכוונת לקנות שמה אף פעם! כמה ג'ינסים יש לך משמה? כרגע אמרתי שבחיים לא קניתי שמה משו ואני גם לא מתכוונת לקנות אף פעם!!!
אוהבת את תמנון? ניטרלית.. יש לך בגדים משמה? כע... אוהבת עקבים? תלוי על מי.. נעליים שטוחות? תלוי על מי.. אוהבת מכנסיים רחבים? תלוי על מי... אוהבת חוטיני? אממ...ניטרלי.. אוהבת דפוק אותי? נממ....לא!!!!!!!! לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? אממ..דברים.. אוהב\ת לאכול? לא ממש... לשתות? אמ...ככה-ככה.. לחרבן? אממ לא!! מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מ'סתומרת?!:-S יש לך סירים בבית? כן!! כפיות? דהה!! מזלגים? נו באמת... צלחות? כן!! כוסות? כן!! מחבטים? כן!! מקרר? כן!! הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא... את\ה טוב\ה בגיאומטריה? אממ...אפשר להגיד.. באלגברה? ככה-ככה.. בגיאוגרפיה? אממ...שנוי במחלוקת.. בלשון? אין לנו לשון.. מה הממוצע שלך? אין לי מושג אוהב\ת חלזונות? יאכככככככככככככככככככככככככככ נממ...שאלונים רולז!!
רונה..XXXXXXXXXXXXX

למעלה