נו, שיהיה.
מה שמך? יובל. אוהב\ת תשם? אני לא אכנס לזה, אני רק אגיד שמשרד הפנים כל כך מטומטמים והם צריכים לשנות לי את השם. שוב. למה? כי המטומטמים האלה כתבו YOVAL במקום YUVAL בדרכון. יש לך שגיאות כתיב? סביר להניח, אני דיסלקט. אוהב\ת תכתב שלך? לא. יש לי כתב מגעיל כזה, וגם קשה לי לכתוב. [הכל בשביל אבחון, הא?] מה צבע השיער שלך? שחור הייתם רוצים לצבוע אותו? כן לאיזה צבע? ירוק. או כחול. או סתם בלונד \: בן\בת כמה? 15 [אפילו שזה רק במאי, אני טוען שזה 15. בעיות?] בן\בת כמה היית רוצה להיות? אה.. בגיל כלשהו?\\\: לבנות/גייז: את אוהבת חצאיות? אני לא אענה על זה. מיני? כנ"ל איפה את קונה תג'ינסים שלך? לא קונה בגדים
אוהבת את לי קופר? למה זה מנוסח בלשון נקבה? גזענות. כמה ג'ינסים יש לך משמה? אני מסרב לענות עד שזה ישתנה לסיומת הנכונה. אוהבת את תמנון? לא אוהבת,
אוהב. יש לך בגדים משמה? לא, אני לא קונה בגדים ראבבק. אוהבת עקבים? נו מה זה קשור עכשיו? נעליים שטוחות? מה ההבדל?\: אוהבת מכנסיים רחבים? אני בן, תקלטו. אוהבת חוטיני? אפליה. בטח כתבה אותו מישהי מהפורום הזה. אוהבת דפוק אותי? אממ.. אם זה מישהו ממש חתיך, אז מצידי שיהיה בלי הכרות מקדימה.. |מגלגלעיניים| לבנים: אוהב ג'נסים? לא עניתי על זה קודם? אה, לא, התלוננתי על האפליה. אז כן, ברור
איפה אתה קונה? אני לא קונה, יש לי מספיק מהאחים. אני חולה על בגדים ענקיים כאלה
כמה חולצות יש לך? אה... יש איזה 2 בארון, ועוד איזה 30 זרוקות ברחבי החדר. רובן של אחותי, כנראה. מתלבש יפה? אמרו לי פעם שלכריסטינה אגילרה יש טעם יותר טוב מלי. זה טוב, נכון?:/ כוסון? שאלה כ"כ סקסיסטית, אבל אני אאלץ להגיד
לא. בא לי לשים סמיילי מחייך.
[זה היה סמיילי מחייך.] חמוד? כל כך לא. אתה שמן? אמ.. הפעם האחרונה שנשקלתי הייתה בכיתה ז'. יעזור?:/ הייתה רוצה להיות שמן? שאלה זו נכתבה עם שגיאות כתיב, ולכן אני לא אענה עליה. מתוך אידיאולוגיה, וזה. בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? גם זאתי נכתבה עם שגיאות. בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? גם זאתי נכתבה עם שגיאות, אבל התשובה פשוט מתבקשת: בחיים לא. שתמצא לעצמה איזה חרמן שמתלהב מהכאילו ציצים שיש לה. לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? עכשיו, זו שאלה פילוסופית קיומית. אני יכול להתחיל להתפלסף כאן שעות, אז אני אחסוך מכם. [=להתפלסף, להתחכם, לעצבן.] אוהב\ת לאכול? לא. לשתות? לא, אני עושה את זה כי צריך. [מי לעזאזל כתב את השאלון הזה?] לחרבן? והתשובה הנכונה היא.. יאק. מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מה אכפת לכם? כאילו.. איכס. יש לך סירים בבית? ברור, סירי בישול וזה. כפיות? לא, אין לי כפיות. אנחנו אוכלים מילקי עם הידיים. מזלגים? אומרים מזלגות, למען השם. צלחות? לא, ברור שלא. אנחנו אוכלים על השולחן, לפעמים אפילו על הריצפה. זה כייף בלי צלחות. כוסות? אם היה שם י' זו הייתה שאלה גסה.\: מחבטים? מחבטים של מה?|מגלגלעיניים| מקרר? אוקיי, זה אחד השאלונים הכי מוזרים שיצא לי לראות. הייתה רוצה להוריד 10 קילו? גם שאלה זו נכתבה עם שגיאות כתיב. שמישהו ישיג בודק איות. את\ה טוב\ה בגיאומטריה? חה, הדבר האחרון שהצלחתי לפתור בגיאומטריה היה לפני 10 שנה בערך, כשגיליתי שמשולש זה כואב. באלגברה? אני יודע שיש X ושצריך לגלות אותו, אבל ממש לא יודע איך. אבל המורה שלי למתמטיקה יודעת
בגיאוגרפיה? אני לא לומד גיאוגרפיה. בלשון? חהחה, לא. [קצת מוזר שאני מתקן שגיאות כתיב ואומר שאני לא טוב בלשון, הא?
] מה הממוצע שלך? נמוך ביותר
אני מעדיף לא לחלוק. אוהב\ת חלזונות? כן, הרי זוהי השאלה המושלמת לסיים איתה שאלון! ולא, איכס, הם מגעילים אותי.