לומדים ב USA

Piece of Wood

New member
הכינוי הקודם../images/Emo125.gif

היה •°• Gil The King •°• לפני זה היה Shai Felton [מה חשבתי לעצמי?X_X] ולפני זה shaililo

אורוש47

New member
טופ, אז ככה.........

מה קורה
מה המצב
ועכשיו
(לא התכוונתי לחרוז חרוז.........
)
סרט אהוב
שיר
להקה
זמר/ת
דיסק
אני לא אשאל שחקן...... אממ זה די ברור.....
אז שחקנית..
מה משמח אותך
מעציב אותך
מרגש אותך
מה את חושבת על כובע טייסים
ועל עוגת גבינה?
אמממ.......אמ..... יש לך משו להגיד לעולם
זהו..... נגמר

Piece of Wood

New member
^_^../images/Emo125.gif

מה קורה?
הכל סבבה מה המצב?
נחמד ועכשיו (לא התכוונתי לחרוז חרוז.........) סרט אהוב
שר הטבעות [עכשיו ביס אוסקרררר
] שיר
יש מלאאאא.... הנה אחד- Green Day - Wake Me Up When September Ends להקה
גרין דיי, הביטלס ואוונסנס זמר/ת
אין מישו מיוחד דיסק
אמריקן אידיוט ונימרוד של גרין דיי אני לא אשאל שחקן...... אממ זה די ברור.....
[אליהוג'וניויגו
] אז שחקנית
רייס ווית'רספון [חחח..נוסטלגיות], כריסטינה ריצ'י, נטלי פורטמן....בטח יש עוד... מה משמח אותך
המממ...גיל
מעציב אותך
לא משהו ספציפי... מרגש אותך
שירים :) מה את חושבת על כובע טייסים
הא?
ועל עוגת גבינה?
זה יכול להיות טעים אבל עדיף שוקולד אמממ.......אמ..... יש לך משו להגיד לעולם
לילה טוף ^____^

Piece of Wood

New member
חחחח...אני חולה על הדיסק...../images/Emo125.gif

למרות שהוא לא הכי טוב שלהם.... אבל הוא באמת מוצלח... :]

אל תיהי כ"כ מופתעת ../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

זה הזמן שלי לשאול: יש מישהי שלא רוצה להשתתף במשחק, או להפך- ממש רוצה והיא עוד לא הייתה?

kittycatbone

New member
אני כבר הייתי..../images/Emo122.gif

אבל בא לי מתישהו שוב... פשוט כי פעם שעברה לא שאלו אותי ממש הרבה שאלות..
אבל תני לאחרות קודם להיות... פשוט רציתי להגיד, למקרה שלא יהיה לך מי, שתדעי שאני רוצה..

VIVIAN3

New member
גם אני שואלת:

מהו הדיסק הראשון שקנית? מהו הסרט הראשון שראית? מהו הספר הראשון שקראת? איך נראתה הטלוויזיה הראשונה שלך? מהו הסרט שהכי גרם לך לחשוב עליו (אפילו עכשיו)?

Piece of Wood

New member
--->../images/Emo125.gif

מהו הדיסק הראשון שקנית?
אני חושבת שזה היה... היטמן 7
או משהו בסגנון, באיזה כיתה ג'..... מהו הסרט הראשון שראית?
אני לא באמת זוכרת, משו מצויר מן הסתם :p מהו הספר הראשון שקראת?
"לבד על המרבד"
איך נראתה הטלוויזיה הראשונה שלך?
שחורה, קטנה, ומושלמת... החלפתי אותה לפני כמה חודשים
מהו הסרט שהכי גרם לך לחשוב עליו (אפילו עכשיו)?
לחשוב על מי?

Piece of Wood

New member
אהה...אוקיי../images/Emo125.gif

זה היה הסרט "אירופה אירופה", סרט חזק... גרם לי לחשוב קצת..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifשעי../images/Emo99.gif

שוקולד: 1)איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? א.מריר ב.חלב ג.לבן 2)שוקולד רגיל או עם תוספות? 3)איזה תוספת הכי טעימה? א.אגוזים ב.קרם נוגט ג.שקדים ד.דגנים ה.עוגיות ו.ריבת חלב ז.קרמל ח.אחר_____ 4)מה עדיף-שוקולד רגיל או אוורירי? 5)מה עדיף-חפיסת שוקולד או חטיף שוקולד? 6)איזה חטיף שוקולד הכי טעים? א.פסק זמן ב.אגוזי ג.טעמי ד.קליק ה.טוויקס ו.סניקרס ז.מארס ח.מקופלת ט.חטיפים של שוקולד פרה י.אחר_____ 7)איזה חפיסת שוקולד הכי טעימה? א.פרה ב.ורד הגליל ג.קליק אקסטרה לארג' ד.קדבורי ה.אחר______ 8)איזה ממרח שוקולד הכי טעים? א.פרה ב.ממרחית ג.השחר העולה ד.נוטלה ה.אחר_____ 9)מהו השוקולד הכי טעים בעולם? 10)מהו השוקולד השנוא עליך? עוגות: 1)איזה עוגה הכי טעימה? א.שוקולד ב.גבינה ג.לימון ד.ריבת חלב ה.פירות ו.עוגת גלידה 2)איזה עוגות אתה מעדיף-שנקנו בחנות או ביתיות? 3)האם אתה אוהב דובדבנים על העוגה? 4)קצפת? 5)קרמל? 6)קרם וניל? 7)מהי עוגת חלומותיך? גלידות: 1)מהו טעם הגלידה האהוב עליך? א.שוקולד ב.וניל ג.פיסטוק ד.תות ה.ריבת חלב ו.דובדבן ז.אחר_____ 2)שילובי טעמים-בעד או נגד? 3)איזה שילוב טעמים הכי טעים? א.וניל שוקו ב.תות בננה ג.וניל דובדבן ד.וניל מוקה אחר_______ 4)איזה תוספות אתה אוהב בעוגה? א.עוגיות ב.שוקולד צ'יפ ג.אגוזים ד.סירופ כלשהו(שוקולד,מייפל,ריבת חלב וכו') ה.חתיכות של פרי 5)איזו חברה מייצרת את הגלידות הכי טובות? א.שטראוס ב.פלדמן ג.בן אנד ג'ריס ד.אחר______ 6)מהי הגלידה הכי טעימה שיש? 7)מהי הגלידה הכי מגעילה שיש? לסיכום: 1)יש לך תאבון בגלל השאלון הזה?

Piece of Wood

New member
עאאאא...../images/Emo99.gif../images/Emo125.gif

שוקולד: 1)איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? א.מריר ב.חלב
ג.לבן 2)שוקולד רגיל או עם תוספות? תלוי בתוספת 3)איזה תוספת הכי טעימה? א.אגוזים
ב.קרם נוגט ג.שקדים ד.דגנים ה.עוגיות
ו.ריבת חלב ז.קרמל ח.אחר - סוכריות קופצות
4)מה עדיף-שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי אבל רק המקורי לא של הפרה... יצא להם בעעע... 5)מה עדיף-חפיסת שוקולד או חטיף שוקולד? חטיף 6)איזה חטיף שוקולד הכי טעים? א.פסק זמן
ב.אגוזי ג.טעמי ד.קליק ה.טוויקס ו.סניקרס ז.מארס
ח.מקופלת
ט.חטיפים של שוקולד פרה י.אחר_____ 7)איזה חפיסת שוקולד הכי טעימה? א.פרה
ב.ורד הגליל ג.קליק אקסטרה לארג'
ד.קדבורי ה.אחר______ 8)איזה ממרח שוקולד הכי טעים? א.פרה ב.ממרחית ג.השחר העולה
ד.נוטלה
ה.אחר_____ 9)מהו השוקולד הכי טעים בעולם? אממממ...שוקולד מחו"ל 10)מהו השוקולד השנוא עליך? כזה עם מילוי של תות או יין או משו
עוגות: 1)איזה עוגה הכי טעימה? א.שוקולד
ב.גבינה ג.לימון ד.ריבת חלב ה.פירות ו.עוגת גלידה
2)איזה עוגות אתה מעדיף-שנקנו בחנות או ביתיות? תלוי מי מכין
3)האם אתה אוהב דובדבנים על העוגה? כייייין 4)קצפת?
5)קרמל?
6)קרם וניל?
7)מהי עוגת חלומותיך? האאא...לוידעת שוקולד והרבה?
גלידות: 1)מהו טעם הגלידה האהוב עליך? א.שוקולד
ב.וניל ג.פיסטוק ד.תות ה.ריבת חלב ו.דובדבן ז.אחר_____בננהההההה
2)שילובי טעמים-בעד או נגד?
3)איזה שילוב טעמים הכי טעים? א.וניל שוקו ב.תות בננה ג.וניל דובדבן ד.וניל מוקה אחר_______שוקו בננה
4)איזה תוספות אתה אוהב בעוגה? א.עוגיות
ב.שוקולד צ'יפ
ג.אגוזים ד.סירופ כלשהו(שוקולד,מייפל,ריבת חלב וכו') ה.חתיכות של פרי 5)איזו חברה מייצרת את הגלידות הכי טובות? א.שטראוס ב.פלדמן ג.בן אנד ג'ריס ד.אחר______אין לי מושג
6)מהי הגלידה הכי טעימה שיש? פנטזיה כזה...
7)מהי הגלידה הכי מגעילה שיש? כלמיני כאלו עם המון צבעי מאכל ובעעע.... לסיכום: 1)יש לך תאבון בגלל השאלון הזה? אכן

אורוש47

New member
הוי איזה בידור...../images/Emo70.gif

בדיוק ראיתי את השאלון הזה בפורום אחר.....

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifחח אמ אמ ../images/Emo10.gif

לא היה לי מה לשאול אז העתקתי שאלון דונט קיל מי

kittycatbone

New member
נצל"ש... ../images/Emo152.gif

שוב, בשביל הבלוג שלי, עשיתי רשימה של הפלייליסט שלי, במקום לרשום ידנית את כל השירים (איזה עצלנית אני..
).. אז אני מעלה את זה לכאן, בשביל שתהיה לי כתובת לזה.. נצלנית שכמותי..
בשביל שזה לא יהיה רק הודעה רעה ונבזית, אולי פשוט אני אהפוך את זה לשרשור שבו תשימו את הפלייליסט שלכם מהווינאמפ (בהנחה שיש לכם ווינאמפ
), כדי שנוכל לראות איזה מוזיקה אתם שומעות..
הוראות: תלחצו Ctrl+Alt+G (תדאגו שה-G על CAPS LOCK), תוך כדי שאתם לוחצו על אחד מהשירים ברשימה. אז זה יפתח לכם דף אינטרנט עם הרשימה הזאת של השירים..
**זהירות**זה פותח לכם אבל את הדך הזה על אותו דף אינטרנט שאתם צופים בו, ולא פותח אחד חדש (לפחות אצלי
) אז תדאגו שזה לא יהרוס לכם איזה משהו חשוב.... בשביל לשמור את הדף אינטרנט, יש שתי אפשרויות: 1) לכי ל-file למעלה, ותלחצו על Save as... ואז תשמרו את הדף איפה שאתם רוצות במחשב..
2) בתחילת הדף אינטרנט יש כזה נתונים על כמה שעות/דקות הפלייליסט, כמה שירים יש וכד'.. אז בסוף אותה פסקה יש מן קישור שהוא המילה "here", תלחצו עליה לחיצה ימנית->save target as ואז תשמרו איפה שאתם רוצות..
מקווה שתצליחו..
אגב, הרשימה שלי היא לא רק השירים, אלא כל התיקייה של ההורדות שלי, ככה שיש שם גם כל מיני פרקי באפי/אנג'ל/מכושפות או סתם וידאויים שיש לי..
(אז אל תתפלאו אם תראו "שיר" לא ממש מובן..
)

למעלה