אנחנו קיבלנו במתנה מחברים אז לא יודעת הרבה פרטים... פשוט ביקשנו שיקנו לנו את הלול הכי גדול שמוצאים. לדעתי הם קנו לנו מ"מוצצים" אבל אני לא בטוחה...
בשלושה חודשים הראשונים הם ישנו רק בו במשך היום, והיה מאד נוח ומרווח.
אח"כ הוא בעיקר שימש כמחסן לצעצועים או כ"כלא" זמני כשהייתי צריכה להתלבש/שירותים וכו' ולא יכולתי להשאיר על מזרן הפעילות לבד.
ומאוחר יותר עבר לסבאסבתא כמיטה נוספת לביקורים שלנו שם, והתאים לילד אחד עד גיל שנה וחצי בערך, אולי קצת יותר.
השתמשנו בלול רגיל בחודשים הראשונים לשינה. אח"כ עברו לישון על מזרן הפעילות, ואח"כ למיטה.
עם הקטנה לא השתמשתי בכלל.
אני לא אוהבת לול. נראה לי מיותר ולא נעים. אני לא הייתי רוצה לבלות בכלוב עם סורגים (אולי רק למשהו זמני כשהולכים לשירותים או משהו כזה....).
אנחנו קנינו לפני הלידה לול לתאומים = לול גדול. אחרי הלידה הבנו שהוא לגמרי לא פרקטי. המשטח שלו היה מאד נמוך ולכן לנסות להרים ממנו תינוק שוכב (ובגיל צעיר הם רק שוכבים) לא היה ריאלי בכלל.
בחצי השנה הראשונה השתמשנו בעריסות ואז בלולים רגילים ורק כשהילדים התחילו לשבת יציב שמנו אותם מידי פעם בלול הגדול. כמובן שהבעיה היא שבגיל הזה הם כבר ידעו טוב מאד שהם מעדיפים לזחול על הרצפה ולא להיות בלול ולכן לרוב התנגדו להיות בלול. השתמשנו בו בעיקר כשהיינו חייבים "לכלוא" אותם לכמה דקות וכמחסן לצעצועים (הוא היה בגודל אידיאלי לאוהל כדורים).
בדיעבד, אחד המוצרים הכי מיותרים שקנינו.