לול לתאומות

ל י ל י ה

New member
לול לתאומות

שלום!
אנחנו רוצים לקנות לתאומים שלנו לול לשחק בו כיזה נראה שכבר כל אזורי הפעילות שלהם כמו טרמפולינה או נדנדה לא מעניינים אותן. האם יש לולים גדולים יותר לתאומים? אם כן, איפה קונים אותם? או שעדיף לול לכל אחת בנפרד כדי שלא יפגעו אחת בשניה (למרות שלא בטוחה שיש לי מספיק מקום בבית)? אשמח לעצות בנושא

למה לול?

אצלנו הלול שימש במקרים (המאוד נדירים) שרציתי לנקות את הבית כשהיו ערים, או לשינה אצל סבא-סבתא (כי הייתה רק מיטה אחת, ולא רצינו להשקיע ולקנות עוד אחת לביקורים פעם בחודשיים).
ביתר הזמן הלול היה מחסן צעצועים.

אז אני שואלת ברצינות - למה לול? יש לו שטח קטן, בגיל העמידה זה מתחיל להיות מסוכן שיפלו מעבר לסורגים, ולול זוגי הוא צפוף.

אני מציעה שתקצו שטח בבית, שימו עליו מזרן פעילות גדול (יש כאלו של 1.8X1.8 ואפילו יותר גדולים).ותנו להם להיות שם.
יש בעמוד הזה שרשור בנושא תחימת אזור. זה טוב כשמגיעים לשלב הזחילה - מונע הגעה לאזורים אחרים בבית.

ל י ל י ה

New member
הסיבה ללול

הסיבה העיקרית לזה שאנחנו רוצים לול היא שיש לנו חתולים והיינו רוצים שהבנות יהיו באזור שלא ממש נגיש להם. תיחום אזור בבית לא ממש יעשה את העבודה למרות שאני מבינה שלשלב הזחילה נצטרך לחשוב על פתרון כי גם בלול הן לו יוכלו לזחול.

לנו היו כלבים, ולא ממש הצלחנו למנוע מהם גישה למזרן

אבל מצד שני - זה לא ממש הפריע לנו (הקפדנו שהכלבים לא ישנו על מזרן הפעילות, אבל לא הפריע לנו שהם עולים עליו.) להיפך - הם היו שני צעצועי ההתפתחות הכי טובים שלנו. ההתהפכויות היו לכיוון הכלבים, הזחילה לכיוון הכלבים, ההתיישבות הראשונה (של הבן הגדול, וגם של אחת הבנות) הייתה עם ובעזרת הכלב.

יכול להיות שחתולים זה אחרת, אז אני יכולה להבין את הרצון.
בכל מקרה - שווה לכם לברר על לול עץ. לולי עץ הם יותר גדולים מלולי פלסטיק או לולי קמפינג, ויכולים לעזור

עבדתי אצל מישהי עם שני חתולים ובאופן חופשי

נכנסו גם ללול וגם למיטות התינוק ולא עזר כמה שהיא ניסתה
ללמד אותם איפה כן ואיפה לא!!!

kookadoo

New member
השאלה היא מה מידת ההפרדה שאת מחפשת

כשהילדים היו קטנים היתה לנו חתולה, אבל היא כמעט אף פעם לא התקרבה אליהם ומאד פחדה מהם, מהקולות ומהתנועות שלהם (היא בכלל היתה פחדנית וקצת מטורפת ובסוף גם נכנסה לדיכאון עמוק בעקבות כניסת אנשים זרים לבית).
דווקא ללול היא כן ניסתה להיכנס בשעות הלילה, וגם את המשטח שלהם היא מאד אהבה בלילות (בעיקר להשחיז עליו ציפורניים) ולכן קיפלנו אותו לחצי כל ערב.
את רוצה שהחתולים לא ישבו על הדברים של הילדים? את רוצה שהם לא יסתובבו לידם בזמן העירות? האמצעים המתאימים תלויים בתשובות לשאלות האלה...

ל י ל י ה

New member
החתולים והבנות

החתולים שלנו לרוב לא כל כך מתעניינים בבנות אבל קורה שאני מניקה והם באים ומתחילים לרחרח או דברים דומים אז אני מפחדת שאם אניח אותן פשוט על המשטח החתולים יתקרבו ועוד עלולים לנשוך אותן. אז אני מחפשת שלא יכנסו לשם כשהבנות שם למרות שאת צודקת, למנוע מהחתולים את הכהניסה לשם לחלוטין יהיה כנראה בלתי אפשרי כי בלילה גם הם נורא אוהבים את כל הדברים של הבנות, כולל העגלה, הטרמפולינה והסלקלים.

לליתות16

New member
אני דווקא בעד לול. "כלוב" בטוח. זה לא בהכרח "רע"..

לי , הלול היה מאוד שימושי.
לול עץ רגיל, לתינוק
הייתי איתם בבית עד שהיו בני שנה ושמונה חודשים, \
אם הייתי צריכה משהו דחוף
אם הייתי צריכה להתארגן
אז היו כמה דקות בלול,
לא נגרם שום נזק.

אני מאוד אהבתי את הלול,
ונכון , הפך למחסן ,
ונכון...נפרדתי ממנו בצער, לאחרונה, כשחברה טובה היתה צריכה.
לי..היה מאוד קשה ( למרות שמזמן הוא לא שימושי אצלנו )

למעלה