לול אבכ...

הילית111

New member
לול אבכ...

בוקר טוב כולם מדברים על התקיפה הקרובה ובתור אמא לקטנים אני מאוד חוששת. לבן 4.5 יש לי מה שקוראים ברדס ולתינוק בן 3 חודשים אין לי כל אמצעי הגנה מפני התקפה כימית האם ללכת לקחת ? מאיפה? רק המחשבה על הלול המוזר הזה לשים בו תינוק מחרידה אותי. זוכרת את הלול הזה ממלחמת המפרץ ברור לי שבמתקפה כימית ישירה אני לא יודעת איך בדיוק תינוקות ינצלו איך אני אאכיל או אטפל בתינוק בלול הזה?... מפחיד בזמנו זה היה לול היום אני לא יודעת איזה אמצעי הגנה יש לתינוקות במתקפת אבכ קשה לא להאמין שאפשר יהיה להגן על תינוקות במצב כזה מה עושים? ברעננה יש עוד מרכז חלוקה? תודה

הילית111

New member
תודה

לא רלונטי כי אין לי ממד בדירה וכמו כן אני בדירה שכורה האם דבר כזה יכול להיות רלונטי לדירה שכורה? אפשר להעביר? מעבר לזה לא שמעתי על אנשים שעשו את זה האם אתה קשור אליהם בדרך כלשהיא?.. תודה

avivab10

New member
אני הספקתי לעשות כבר את הפתרון הזה

בשתי דירות שונות. אפשר להעביר את המתקן בין הדירות ואז עלות ההתקנה בפעם השניה הרבה יותר זולה.

avivab10

New member
כמדומני שיש להם גם פתרונות של אוהל

מוגן , (לא שהייתי ממליץ לך להשקיע בזה)

הילית111

New member
ראיתי שם גם מקלטים אטומים...

מענין כמה עולה דבר כזה ולמי בארץ יש כבר מקלט כזה...

3718

Member
נגמר פסטיבל שליט, אז עוברים לפסטיבל אירן?

פשוט מגוחך. כמו שמחלקת המדינה האמריקנית כותבת: " אנחנו לא מגיבים לידיעות אקראיות בעיתונות הישראלית". זו פשוט דרך דיפלומטית לומר שהזבל שהעיתונות הישראלית (ביחוד ידיעות אחרונות\YNET) מייצרת לא שווה תגובה. הנשק היחיד האמיתי של הטרור הוא הפחד שהוא מטיל בלבבות הציבור הישראלי, ו YNET עושה את העבודה בשמחה עבור אויבי ישראל.

gabiskon

New member
הזבל שהעיתונות הישראלית מייצרת?

ועוד במיוחד נוקב בשמות עיתונים ספציפיים? ביקורת? באנונימיות? הכיצד?

3718

Member
אכן העיתונות בארץ מייצרת דרמה מיותרת שמפחידה

אנשים בצורה מוגזמת. והאנונימיות שלי לא רלבנטית לחלוטין לביקורת הנ"ל. תנסה להתייחס אליה בצורה עניינית. לגבי הביקורת שלך על חופרי, ברור שהוא לא מושלם, וכרענני האינטרס שלי שיהיו כמה שיותר מועמדים טובים לתפקיד. זריקת בוץ אנונימית (ע"י ניק שזה כל תכלית קיומו) על חופרי לא עוזרת בזה, גם "חטיפת" שרשורים לנושאים האישים שלך לא ממש עוזרת.

gabiskon

New member
הכיצד לא רלוונטית? תוכל לפרט?

זריקת בוץ על העיתונות הישראלית בצורה אנונימית (ע"י ניק שתכלית קיומו די ברורה, בעצם. טוב שיש מדי פעם שרשורים על עיתונות), יש בה טעם לפגם. אין כמו ביקורת אנונימית על אנונימיות. עוד!

gabiskon

New member
*במיוחד כאשר הביקורת לכאורה כללית

אבל למעשה תוקפת עיתון ספציפי.

3718

Member
אתה מבין שיתכן שאתה עושה שרות דב למטרתך?

לי אין שום שאיפות להעיף אף אחד. מצידי ש YNET ימשיכו לעבוד עוד 2000 שנה. עדיין הוצאתי קיטור בצורה אנונימית, וזו זכותי. יתכן שעשיתי שרות דב למטרתי בעצם האנונימיות , אבל, זה לא באמת חשוב לי ... בסך הכל ניסיתי לומר ליוזמת השרשור שכדאי לצרוך תקשורת עם הרבה פילטרים. אם זו גם מטרתך ברעננה (להוציא קיטור), ואין לך שום שאיפה אמיתית לגרום להעפת חופרי מתפקידו, אז אין שום בעיה, אבל שים לב שיתכן וגם אתה עושה שרות דב למטרתך, וחבל.

רק לעשות סדר, אם יורשה לי

יש הבדל מהותי בין ניגוח העיתונות על ארגוניה (כולל ויינט) או מפלגה פוליטית או מעשים של מאן דהו, לבין ניגוח אדם ספציפי/ת. העניין השני, כשנעשה בניק בדוי, הוא אתיקה מאוד בעייתית של להזיק אישית מבלי להינזק אישית. בקוד האתי האינטרנטי (שיש לי איזה say לגביו כאחת מהכותבות היותר ותיקות באינטרנט העברי) מדובר בביטוי של פחדנות. ניתן לגלוש ולהביע עמדה בכל ניק גלוי או בדוי, אולם יש משמעות לכל אחת האפשרויות. לכן, אני מציעה בחום למי שרוצים להשפיע לעשות אחת מהשניים: או לגלוש בשמם, או - אם גלשו בניק (ולעיתים יש לכך סיבות מהותיות) - להקפיד בקלה כבחמורה לא להיכנס לשום התייחסות אישית שלילית נגד גורם שלישי כלשהו תוך הקפדה יתרה על ענייניות. דוגמה מצויינת להתנהלות נכונה בהקשר זה הוא אחד מהגולשים שלנו דווקא - עטאף. זה היה 60 שניות מנסיוני ברשת.

gabiskon

New member
ומה עם 60 שניות על השתקת ביקורת לגיטימית על

נבחר ציבור? מדברייך אפשר לחשוב בטעות שמישהו מבקר את ראש הממשלה על התאמת צבעי הגרביים שלו.

למעלה