לולנטיין

cassie88

New member
לולנטיין ../images/Emo32.gif

סתם רציתי לשאול אם יש סיבה מיוחדת לשם שלך... אני פשוט קוראת ספר עם דמות שקוראים לה ולנטיין וחשבתי עלייך :)

cassie88

New member
כן! ספר ממש טוב

אני מתה על הדמות של ולנטיין שם... נורא חמודה... ד"א לא הבנתי ממש (וזה יהרוס למי שמתכוון לקרוא את הספר) ממתי הם הצליחו לקרוא את המחשבות שלו... כל הקטע של הסוף לא היה מובן לדעתי... מה הוא עשה עם המלכה שהוא מצא?

ANGEL N

New member
אם הייתי צריך לבחור כינוי מספר...

הייתי קורא לעצמי הולדון!!! מי יודע מאיזה ספר זה? אני בטוח שרובכם יודעים

idan3k

New member
טולי תעלולי?

כי זה נראה לי הספר האחרון שקראתי... (לא כולל את אנסין3 שמשגע לי ת´שכל עכשיו...)

הספר המועדף עלי...

גם אני היתי בוחרת בשם הזה אבל כאילו היתי קוראת לעצמי התפסנית משדה השיפון

cassie88

New member
שמעתי שקול למתים יותר טוב...

מה דעתך? עדיין לא קראתי אבל אני מתכננת לקנות את זה... קאסי

עניין של טעם.

לטעמי קול למתים היה לא משהו.. קסנוסייד, למרות שהיה מאוד ארוך, היה טוב, אבל זה עניין של סבלנות. ויש גם את ההמשכים של ההמשכים וכו´.. אבל לטעמי המשחק של אנדר היה הטוב מכולם. ואל.

idanyd

New member
אה, איזה קטע

בדיוק סיימתי לקרוא את הספר שלשום, ונזכרתי בניק שלך. אבל חשבתי "לא, זה לא הגיוני, הרי יש הרבה סיבות אחרות לקרוא לעצמך ´ולנטיין´". והנה, מסתבר שדווקא כן...

The Flash

New member
אני בכלל חשבתי...

שזה על שם בקה ולנטיין מאנדרומדה...אבל אל תתיחסו זה רק אני

Adrienne

New member
זה לא בגלל הסרט שדיוויד שיחק בו?

הייתי בטוח שכן...

Gad no.

זה כינוי הרבה לפני הסרט של דייויד.. יש לי אותו כבר כמה שנים. אז הנה, עכשיו כל העולם יודע, לא קראתי לעצמי חג-האהבה, אלא ולנטין-ואל מהמשחק של אנדר, מומלץ לקרוא. ו-Cassie, אני צריכה לקרוא את זה שוב(בפעם ה-2000 בערך) בשביל להיזכר על מה את מדברת. משום מה אני לא זוכרת את הסוף. את מוזמנת להזכיר לי במסרים. ואל.

android

New member
אני זוכר (סיימתי אתמול את קול למתים

רווח ספויילר לספר ר ו ו ח ס פ ו י י ל ר הם התחילו לקרוא את המחשבות שלו מהקטע שהם הבינו שהם יפסידו את המלחמה ורצו איזה שהיא דרך שהגזע שלהם אוליי ישרוד בדרך כלשהיא... אז הם בנו בערך שיחזור של עולם הפנטזיות שלו ושם מאחורי המראה הם שמו גולם עם מלכת כוורת שעדיין לא בקעה ומחכה לבקוע במקום ובזמן הנכון... אם אתם רוצים עוד מידע תגידו הודעה זו נכתבה בלשון זכר אך מתייחסת לשני המינים...

למעלה