לולי-רנדי עם משקפיים

סילביא

New member
לולי-רנדי עם משקפיים

הנה עוד תמונות מהסריה של התמונה הקודמת שאהבתם!!!! נא לא להזיל ריר על המקלדת

2שוש

New member
מה יש בבנים במשקפיים...

שעושה אותם כל כך god damn סקסיים?!

סילביא

New member
אני לא יודעת

אבל כן ירבו! חוץ מזה שבואי נודה ... רנדי גם בלי משקפיים סקסי... פשוט המשפקיים נותנות לו לוק שבא להוריד לו את כל הבגדים, אבל להשאיר לו את המשקפיים

lolly1

New member
סילביא

את מדהימה!!!!!!!!!! תבורכי!!!! סוף סוף אני מתלהבת לא רק מגייל..חחחח הוא נורא חמוד...ובקשר לשאלה עם המשקפיים..אני לא יודעת..אבל כמה שזה נכון!

סילביא

New member
בלי משקפיים

אבל התמונה הכי חשובה בהיסטוריה של התכנית. נראה .... שמישהו יודה שלא יורדות לו דמעות כהוא רואה את זה. בטח המכשפה שמחה כי כאן הוא לא נראה טוב.... לא לבכות , זה כבר עבר והילדון בסיידר

CarolineKinney

New member
למה אלוהים??????

למה.???????????????. את עושה לי התקפי לב עם התמונה הזאת??????. יעלי אין לך לב??????. אני רואה את זה נהיה לי שחור בעניים! אני לא יכולה להיזכר ברגע הזה זה עושה לי צמרמורת אז בבקשה דיייייייייייייייייי בלי תמונות מסוף פרק 22 במיוחד לא של בריאן בוכה !

סילביא

New member
מבטיחה

פשוט לא יכולתי להתאפק ראיתי אותה וגם לי נהיה שחור בעיניים והתקף לב (ועוד בגיגלי המופלג זה באמת מסוכן!) והייתי חייבת לשתף מישהו מבטיחה , מעכשיו רק תמונות שמחות..

Randyael

New member
רגע???

יש כאן מישהו שלא בכה כשהוא ראה את הפרק הזה?? לפחות בכל פעם שהוא ראה???

לא להעציב אותנו!

למרות שזה עבר והכל בסדר למה להתעלל ולשים תמונות מסוף פרק 22??? לעידוד:

מור 007

New member
דוקא בתמונות האלה...

המשקפיים מה זה לא מתאימות לו וד"א אם יש לו משקפיים אז איך בסדרה הוא בלי משקפיים?

סילביא

New member
את חושבת

שלאף אחד מהשחקנים החתיכים שאת רואה בלי משקפיים אין בעיות ראייה? פשוט לצילומים לא שמים אותם. יש כל מיני סוגי בעיות עיניים, יש משקפיים לראות מרחוק, לראות מקרוב, משקפי קריאה .. לכי תדעי מה הבעיה שלו והן ממשמתאימות לו בעיני

mor 5

New member
לגמרי להוריד לו הכל חוץ מה

מישקפיים! מה את קוראת מחשבות? בילעדיהם הוא ניראה כמו בן 17 שבא לך לעשות איתו שטויות כי הוא בן 17! ועם המישקפיים הוא ניראה מבוגר יותר.. אני אוהבת מבוגרים יותר!

faith2

New member
מצטערת המקלדת מלאה...

בריר
) ואיאו איזה מהמם הוא!

סילביא

New member
הוא בהחלט מהמם

אני לא מביה איך כולם לא שמו לב עדיין שהוא הדבר היפה ביותר שיש במסכים היום פשושון את כמובן מוזמנת גם לשים תמונות שלו כי לי תכף ניגמרות

הנה אחת:

האמת היא שגם לי אין הרבה... אני כל הזמן חורשת את האתרים של גייל... ויכול להיות ששמו כבר את התמונות שאני שמה בפורום, ופשוט לא שמתי

למעלה